Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις της ημέρας (15/2/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις της ημέρας (15/2/19)
Οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις της ημέρας (15/2/19).

ζώδια σήμερα Κριός

Δώστε μια θερμή αγκαλιά, αγαπητοί Κριοί: Η Σελήνη περιδιαβαίνει τον σπιτικό και συναισθηματικό 4ο Οίκο σας! Αυτή η θέση της θα αναδείξει την τρυφερή σας πλευρά, με προοπτική να βιώσετε μια συναισθηματική αποκάλυψη.

Γίνετε πιο ουσιαστικοί ακροατές, μην αναβάλετε άλλο το τηλεφώνημα στην οικογένεια, ελάτε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Καλέστε ένα ιδιαίτερο άτομο για ένα όμορφο δείπνο και συζητήστε τα όνειρά σας για την προσωπική σας ζωή. Θα αποτελέσει κάθαρση, ακόμα κι αν ξεσπάσετε σε κλάματα. Φροντίστε μόνο να είναι εχέμυθο το άτομο που θα εμπιστευθείτε τα μυστικά σας.

ζώδια σήμερα Ταύρος

Βγείτε από το καβούκι σας, αγαπητοί Ταύροι! Τα προσωπικά σας κοινωνικά δίκτυα μπορούν να γίνουν σημαντικά εργαλεία, καθώς η Σελήνη κεντρίζει τον 3ο Οίκο σας της επικοινωνίας.

Η σύμπραξη με φιλόδοξα άτομα θα σας δώσει τη δύναμη και την ώθηση που χρειάζεστε για να κάνετε τα επόμενα βήματα.

Αν νιώθετε βαλτωμένοι, συζητήστε τις καινοτόμες ιδέες σας… Κάθε έμπνευση είναι αποδεκτή και δωρεάν, γι’ αυτό αναζητήστε τη.

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Εξασφαλίστε τον εαυτό σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Η Σελήνη από τον 2ο Οίκο σας της δουλειάς και των χρημάτων, σας προειδοποιεί ότι προσεγγίζουν σημαντικές ευκαιρίες καριέρας. Θα σημειώσετε πολύ γρήγορη πρόοδο, αν επιστρατεύσετε τον πρακτικό εαυτό σας και εστιάσετε σε ένα σχέδιο δράσης. Αν χειρίζεστε κάποιο μεγάλο εγχείρημα, σπάστε το σε μικρότερα κομμάτια που θα είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμα. Παράλληλα, κάντε μια επισκόπηση στον προϋπολογισμό σας. Πρέπει να είστε ρεαλιστές, οργανωμένοι, προετοιμασμένοι και έτοιμοι να κάνετε τα στιβαρά επόμενα βήματά σας.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Δώστε σημασία στους προσωπικούς σας στόχους, αγαπητοί Καρκίνοι! Η Σελήνης βρίσκεται στο ζώδιό σας και επιφέρει ισορροπία στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλετε στο εξής. Μικρά βήματα θα σας αποδώσουν περισσότερα οφέλη. Ακούστε τη διαίσθησή σας, προωθήστε τον εαυτό σας με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Μην θεωρήσετε ότι θα ακουστείτε εγωκεντρικοί, είναι μόνο τα απαραίτητα βήματα για να αδράξετε τις ευκαιρίες σας. Οι δικοί σας άνθρωπο θα είναι στο πλάι σας για να παράσχουν στήριξη… Γι’ αυτό μην ξεχνάτε να τους εκφράζετε πόσα σημαίνουν για εσάς.

ζώδια σήμερα Λέων

Κάντε μια ανάπαυλα στο φορτωμένο σας πρόγραμμα, αγαπητοί Λέοντες! Σε αυτό θα σας βοηθήσει η Σελήνη από τον Καρκίνο και τον 12ο Οίκο σας της αποστασιοποίησης. Θα προτιμήσετε να αφήσετε για λίγο τα πρακτικά θέματα, προκειμένου να φροντίσετε τη δημιουργική σας πλευρά. Γι’ αυτό τελειώστε γρήγορα τις υποχρεώσεις, κάντε μια βόλτα να καθαρίσει το μυαλό σας και μετά αποτραβηχτείτε στην φωλιά σας. Φροντίστε να βάλετε ένα σημειωματάριο στο κομοδίνο, γιατί απόψε τα όνειρά σας μπορεί να αποδειχθούν προφητικά.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Το χάρισμά σας στη δικτύωση θα πάρει τα ηνία, αγαπητοί Παρθένοι! Να ευχαριστήσετε γι’ αυτό τη Σελήνη, που βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 11ο Οίκο σας των ομαδικών δραστηριοτήτων. Μην εκπλαγείτε αν μια κοινωνική γνωριμία μετατραπεί σε μια απρόσμενη σύμπραξη. Αν βγείτε από την βολική σας ζώνη και γνωστοποιήσετε τα σχέδιά σας, πολλοί θα προστρέξουν να σας στηρίξουν. Να είστε επιλεκτικοί στη διαλογή, γιατί δεν αρκεί ο ενθουσιασμός για να καταστήσει κάποιον κατάλληλο. Είναι πολλοί οι ικανοί αντικαταστάτες που θα αδημονούν να βρεθούν στο πλευρό σας.

ζώδια σήμερα Ζυγός

Ετοιμάστε τα σχέδιά σας με οπτική 5ετίας, αγαπητοί Ζυγοί! Η Σελήνη από τον Καρκίνο και τον 10ο Οίκο σας της καριέρας, στρέφει την προσοχή σας στο επαγγελματικό σας μέλλον. Δεν αποκλείεται να βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από την πραγμάτωση ενός σημαντικού σας εγχειρήματος. Μην προσπαθήσετε να τα κάνετε όλα μόνοι, εξαιτίας της τάσης σας για ισορροπία και αρμονία: Έχετε το απαραίτητο δίκτυο στήριξης για να κάνετε τα φιλόδοξα βήματα. Να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες και αφήστε την έμπνευση να αναλάβει τα ηνία. Η ηγεσία είναι το πρώτο βήμα για τον θρίαμβο, η μούσα σας θα ορίσει τον πιο παραγωγικό ρυθμό.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Προορισμός σας οι εξερευνήσεις, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 9ο Οίκο σας της ελευθερίας και της διεύρυνσης. Τώρα θα δείτε την ομορφιά, το μεγαλείο και τις προοπτικές των πιο σπουδαίων σχεδίων σας. Αν και θα θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο, κρατήστε λίγο χρόνο και για βελτίωση της καθημερινότητάς σας. Διατηρήστε τη θετική οπτική σας, γιατί κάποιοι με ισχύ θα σας προσέξουν και θα ανοίξουν δρόμους για σημαντικές αλλαγές.

ζώδια σήμερα Τοξότης

Ανοίξτε τη μέρα σας με τις χρηματιστηριακές τιμές, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη από τον Καρκίνο και τον 8ο Οίκο σας των επενδύσεως, θα σας δείξει ότι η ετοιμότητα είναι το κλειδί για την οικονομική σας επιτυχία. Μια τακτοποίηση ενδέχεται να σας αποκαλύψει ότι έχετε περισσότερα χρήματα απ’ όσα νομίζατε ή να ανακαλύψετε μια επιταγή που δεν έχετε εξαργυρώσει! Επενδύστε χρόνο και χρήματα σε ευκαιρίες που θα αυξάνεται η αξία τους αναλογικά. Το ίδιο πρέπει να κάνετε και με τις προσωπικές σας σχέσεις: Αναρωτηθείτε ρεαλιστικά αν παίρνετε τουλάχιστον όσα προσφέρετε.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Μήπως έχετε στη ζωή σας άτομα που δεν θα έπρεπε, αγαπητοί Αιγόκεροι; Το ερώτημα τίθεται από τη Σελήνη, που βρίσκεται στον Καρκίνο και τον 7ο των Σχέσεων. Είναι η στιγμή να κάνετε μια επισκόπηση στα διαπροσωπικά σας θέματα. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη διαφορά, ανάμεσα στο να στηρίζετε κάποιους και να ανέχεστε συμπεριφορές που δεν σας χαροποιούν. Αν και οι δύο πλευρές είναι ειλικρινείς με τα αισθήματά τους, υπάρχει ακόμη ελπίδα. Αυτό που πρέπει να αναρωτηθείτε για κάθε σχέση σας, είναι πόση θετική ενέργεια δίνει στη ζωή σας.

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Μειώστε την ταχύτητά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτό ορίζει η Σελήνη από τον Καρκίνο και τον τομέα της φροντίδας του εαυτού σας. Τι κι αν είναι Παρασκευή και θέλετε να τελειώνετε με τη δουλειά για να φύγετε; Η βιασύνη μπορεί να σας στοιχίσει τελικά. Ο χρόνος που θα αφιερώσετε στην επιμέλεια, θα κάνει τη διαφορά στο να κλείσετε εκκρεμότητες ή να τις «ξεπετάξετε». Αν δεν καταλάβατε κάτι που σας είπαν, ζητήστε να το επαναλάβουν. Για το βράδυ, ενδείκνυται να χαρίσετε στον εαυτό σας μια συνεδρία γιόγκα κι ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Το πάσο σας στη λάμψη ανανεώνεται και για σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες! Να ευχαριστείτε γι’ αυτό τη Σελήνη, που περιδιαβαίνει στον Καρκίνο και τον ρομαντικό σας τομέα. Αυτή θα σας βοηθήσει να βάλετε τις σχέσεις σας σε σειρά προτεραιότητας και να αποφασίσετε ποιες θα κρατήσετε και ποιες όχι. Αν σας έχει ενθουσιάσει μια γνωριμία σε οποιοδήποτε επίπεδο, πρέπει να διαπιστώσετε αν τα αισθήματα είναι αμοιβαία πριν προχωρήσετε σε μια σύμπραξη. Επιβεβαιώστε αν υπάρχει τέτοια προοπτική – και αντίστοιχη διάθεση από την άλλη πλευρά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments