Αθλητισμός

Γιουβέντους: Τρεις υποψήφιοι για τη θέση του Αλέγκρι

Γιουβέντους: Τρεις υποψήφιοι για τη θέση του Αλέγκρι
Γιουβέντους: Τρεις είναι οι υποψηφιότητες για τον πάγκο της "Μεγάλης Κυρίας", σε περίπτωση που φύγει ο Μαξ Αλέγκρι.

Γιουβέντους: Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι βρίσκεται προς το παρόν στον πάγκο της ομάδας. Ωστόσο τα πάντα μπορεί να αλλάξουν, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

Δημοσίευμα της “Tuttosport” έβαλε… φωτιές στην Ιταλία. Συγκεκριμένα, στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας παρουσιάζονται τρία ονόματα για τον πάγκο της Γιουβέντους. Πάντα, σε περίπτωση που γραφτούν οι τίτλοι τέλους με τον Αλέγκρι.

Οι Ιταλοί γράφουν ότι ο Αλέγκρι πιθανότατα θα κινδυνεύσει εάν δεν πραγματοποιήσει πορεία στο Champions League. Η Γιουβέντους έχει “χορτάσει” από εγχώριους τίτλους και είναι δυνατή όσο ποτέ. Όμως, το μεγάλο κίνητρο για την διοίκηση είναι η πορεία στο Champions League, ει δυνατόν, η κατάκτησή του.

Gepostet von Juventus am Donnerstag, 7. Februar 2019

Οπότε, εάν ο Αλέγκρι δεν καταφέρει να πάει με τη Γιουβέντους “μακριά” στη διοργάνωση, τότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας. Πάντα σύμφωνα με τα γραφόμενα των Ιταλών.

Όσο για τους πιθανούς αντικαταστάτες του Ιταλού κόουτς; Η “Tuttosport” αναφέρει τρία μεγάλα ονόματα. Τους Γιούργκεν Κλοπ, Ζινεντίν Ζιντάν και Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Αν πρέπει να τους βάλουμε σε σειρά προτεραιότητας, τότε ο Ζιντάν έχει τον πρώτο λόγο. Ο Γαλλοαλγερινός αποτελεί μεγάλη συμπάθεια του ιδιοκτήτη, Ανιέλι. Οπότε, σε περίπτωση που τελειώσει η συνεργασία με τον Αλέγκρι, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη κάποια επίσημη κρούση από πλευράς “Γιούβε”.

Ο δεύτερος της λίστας είναι ο Γιούργκεν Κλοπ. Φυσικά, πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση. Τουλάχιστον για την ώρα. Ο Κλοπ έχει τη Λίβερπουλ σε τροχιά κατάκτησης της Premier League, ενώ έχει “δεθεί” αρκετά με τον σύλλογο.

Η Γιουβέντους τον έχει ψηλά στη λίστα της, αλλά κατανοεί ότι θα χρειαστούν πολλά περισσότερα από δεκάδες εκατομμύρια για να πειστεί ο Γερμανός.

Τέλος, υπάρχει και η περίπτωση του Ντιντιέ Ντεσάμπ. Στη Γιουβέντους τον γνωρίζουν, σέβονται το έργο του. Όμως, αποτελεί την τελευταία από τις τρεις επιλογές που υπάρχουν στο μυαλό του Ανιέλι, σύμφωνα με την Tuttosport.

Το τι μέλλει γενέσθαι, θα φανεί στην πορεία. Ο Μαξ Αλέγκρι έχει προς το παρόν τον πλήρη έλεγχο του “τιμονιού”. Εκτός κι αν η πορεία της Γιουβέντους στο Champions League δεν είναι τόσο καλή όσο οραματίζεται ο Ανιέλι…

πηγή φωτογραφιών: Facebook / Juventus

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments