Ελλάδα

Νάουσα: Κατέρρευσε ποδοσφαιριστής την ώρα του αγώνα – Κρίσιμη η κατάστασή του

Νάουσα: Κατέρρευσε ποδοσφαιριστής την ώρα του αγώνα – Κρίσιμη η κατάστασή του
Ο παίκτης που κατέρρευσε στη Νάουσα είναι 17 ετών.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Νάουσα, αφού μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει νεαρός ποδοσφαιριστής, ο οποίος κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια αγώνα στο γήπεδο της Χαρίεσσας στην Ημαθία το απόγευμα του Σαββάτου (16/2).

Ο παίκτης άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον 17χρονο Χρήστο Πετρίδη, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού τον Ιανουάριο από τη Νάουσα.

Φωτογραφία: Eurokinissi


Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το  «kerkidasport.gr», στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης της τοπικής ομάδας με τη Μελίκη, κατέρρευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για να κρατηθεί στη ζωή, τόσο από τον γιατρό του αγώνα Φίλιππο Βάντση όσο και αδερφό του προπονητή της Μελίκης, Βασίλη Ντάμτσιο (δουλεύει στο ΕΚΑΒ). Φέρεται να είχε πάθει ανακοπή, ενώ του είχε γυρίσει και η γλώσσα.

Εν συνέχεια ο άτυχος παίκτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Νάουσας.

Οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Μαζί του ήταν το μέλος της ΕΠΣΗ Χρήστος Μουχτάρης και ο πρόεδρος του συλλόγου Στέργιο Μουρτζίλα.

Μετά από τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του Νοσοκομείου Νάουσας που έκαναν ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, αποφασίστηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τύχει καλύτερης μηχανικής υποστήριξης.

Η κατάστασή του είναι αρκετά κρίσιμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments