Lifestyle

Νικολέττα Ράλλη: Δύο μήνες μετά τον χωρισμό από τον Μαυρίδη, είναι ερωτευμένη με άλλον

Νικολέττα Ράλλη: Δύο μήνες μετά τον χωρισμό από τον Μαυρίδη, είναι ερωτευμένη με άλλον
Νικολέττα Ράλλη: Η παρουσιάστρια έχει νέο ταίρι, δύο μήνες μετά το τέλος της σχέσης της με τον Γιώργο Μαυρίδη.

Νικολέττα Ράλλη: Αποκαλυπτική ήταν η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όσον αφορά τα ερωτικά της γνωστής παρουσιάστριας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε ότι η Νικολέττα Ράλλη έχει αφήσει πίσω της τον Γιώργο Μαυρίδη. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι, ωστόσο χώρισαν πριν από δύο μήνες.

Πλέον, η μελαχρινή καλλονή, συνεχίζει τη ζωή της. Η παρουσιάστρια του Happy Day, ανέφερε μάλιστα ορισμένες λεπτομέρειες για το νέο αμόρε της Ράλλη.

Οι αποκαλύψεις της Τσιμτσιλή για τη Νικολέττα Ράλλη

πηγή video: zappit.gr

“Η μοίρα τής χαμογέλασε και θέλω να σας πω ότι είναι ερωτευμένη περίπου εδώ και ένα μήνα με έναν άντρα -ξέρουμε και το ονοματεπώνυμό του αλλά επειδή δεν είναι διάσημο πρόσωπο δεν θέλουμε να τον εκθέσουμε-, ο οποίος είναι στον χώρο της εστίασης.

Τρώει καλά και ιταλικά, δίνω ένα στοιχείο. Είναι τόσο δυνατός και σφοδρός ο έρωτας που έχουν ξεκινήσει και τις εξορμήσεις σε διάφορα σημεία ανά την Ελλάδα. Τους είδε ένα φιλικό μου ζευγάρι και μου είπε: «Καλέ, αυτοί είναι πολύ ερωτευμένοι».

Έχω την αίσθηση ότι απογοητεύτηκε και στεναχωρήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε η προηγούμενη σχέση με τον Γιώργο Μαυρίδη και αν ήξερε ότι θα τελείωνε έτσι, θα είχε φροντίσει να μην είχε δημοσιοποιηθεί”.

Ποια είναι η Νικολέττα Ράλλη

Η Νικολέττα Ράλλη είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια, μοντέλο, ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός.

Σπούδασε Γεωλογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ σε ηλικία 21 ετών ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling. Το 2005 αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στα Καλλιστεία του ANT1 όπου έκλεψε τις εντυπώσεις και απέσπασε τον τίτλο της Β’ Μις Ελλάς 2005. Μετά τα Καλλιστεία μπήκε στο χώρο της υποκριτικής, ενώ από το 2009 ασχολείται επαγγελματικά με την παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών.

Το καλοκαίρι του 2018 έγινε γνωστή η σχέση της με τον παρουσιαστή Γιώργο Μαυρίδη. Η γνωριμία τους έγινε στο πλατό της εκπομπής που παρουσίαζε η ίδια. Το ζευγάρι τερμάτισε τη σχέση τους πριν από δύο μήνες.

πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments