Διεθνή

Κροατία: Έκρυβε την δολοφονημένη αδελφή της σε καταψύκτη για 18 χρόνια (vid)

Κροατία: Έκρυβε την δολοφονημένη αδελφή της σε καταψύκτη για 18 χρόνια (vid)
Φρικιαστικό έγκλημα στην Κροατία που εξιχνιάστηκε μετά από δεκαοχτώ ολόκληρα χρόνια.

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά δεκαοχτώ ολόκληρα χρόνια χρειάστηκαν οι Αρχές στην Κροατία για να διαλευκάνουν μία εξαφάνιση η οποία δηλώθηκε με καθυστέρηση πέντε ετών και εν τέλει φαίνεται να αποδεικνύεται δολοφονία.

Αναλυτικότερα, όπως έκαναν γνωστό οι Αρχές της χώρας, άνθρωποι της αστυνομίας ανακάλυψαν ένα πτώμα μέσα σε έναν καταψύκτη, σε ένα σπίτι ιδιοκτησίας, σύμφωνα με τον Τύπο, της αδελφής του θύματος.

Η Γιασμίνα Ντόμινιτς ήταν 23 ετών, όταν εξαφανίστηκε το 2000. Η οικογένεια δεν είχε ειδοποιήσει τις Αρχές σχετικά με την εξαφάνισή της παρά 5 χρόνια αργότερα, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Υποθέτουμε ότι το πτώμα που βρέθηκε μέσα στον καταψύκτη είναι εκείνο μιας γυναίκας που γεννήθηκε το 1977 και η εξαφάνισή της είχε δηλωθεί στις 16 Αυγούστου του 2005» είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος τύπου της τοπικής αστυνομίας, ο Νέναντ Ρίσακ.

Η σορός εντοπίστηκε στο σπίτι, όπου διαμένει η αδελφή του θύματος, με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους, έγραψε ο ενημερωτικός ιστότοπος “eMedjimurje”. Η 45χρονη που συνελήφθη θεωρείται ύποπτη ότι «δολοφόνησε την αδελφή της το 2000 ή το 2001 και έκρυψε το πτώμα της στον καταψύκτη που βρισκόταν σε έναν διάδρομο, στο ισόγειο του σπιτιού» της, αναφέρει η εισαγγελία.

Οι Αρχές θα προχωρήσουν σε νεκροψία νεκροτομή για την ταυτοποίηση της σορού.

Palovec – pronalazak leša

Gepostet von eMedjimurje am Samstag, 16. Februar 2019

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments