Μedia

Survivor Ελλάδα – Τουρκία: “Βόμβα” Τανιμανίδη για την παίκτρια που μπαίνει στο παιχνίδι (vid)

Survivor Ελλάδα – Τουρκία: “Βόμβα” Τανιμανίδη για την παίκτρια που μπαίνει στο παιχνίδι (vid)
Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Ποια μπαίνει στο παιχνίδι για την ελληνική ομάδα.

Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Ανακοίνωση – βόμβα από τον Σάκη Τανιμανίδη είδαμε στο τρέιλερ του επεισοδίου της Κυριακής. Στο Survivor αναμένεται να μπουν νέες παίκτριες εντός των ημερών, με τον γνωστό παρουσιαστή να κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη.

«Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών. Ήρθε τώρα η στιγμή, σε λίγες μέρες, να έρθουν και οι καινούργιες παίκτριες. Η παίκτρια που θα προστεθεί στην ελληνική ομάδα είναι η Κατερίνα Δαλάκα», λέει ο Σάκης Τανιμανίδης στο τρέιλερ.

Δείτε το τρέιλερ:

Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Ποιος είναι ο Βασίλης Σίμος που μπήκε στο παιχνίδι

Ο Βασίλης Σίμος έχει βρεθεί ξανά μπροστά από τις κάμερες ως δημοσιογράφος καθώς ήταν σε εκπομπές του πρώην EPSILON και νυν OPEN, όπως «Παιδιά από σπίτι» και «Αποκαλυπτικά».

Εκτός όμως από τις σπουδές του στη δημοσιογραφία ο Βασίλης Σίμος ασχολείται με το modeling αλλά και με τον αθλητισμό και έτσι αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο SURVIVOR. Κι ενώ ήταν στην ομάδα των προσώπων που θα βρισκόντουσαν μετά από λίγο καιρό στο ριάλιτι επιβίωσης τελικά ο τραυματισμός του Δημήτρη Μαργαρίτη έστειλε νωρίτερα στον Άγιο Δομίνικο τον Βασίλη Σίμο.

Σημειώνεται ότι εκτός από τις άλλες επαγγελματικές του ιδιότητες ο Βασίλης Σίμος ασχολείται και με την οικογενειακή επιχείρηση ιχθυοπωλείων.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες έχει ήδη ενταχθεί στην ελληνική ομάδα του ριάλιτι και θα δούμε σύντομα τις αγωνιστικές του επιδόσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments