Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Κυριακή (17/2/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Κυριακή (17/2/19)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Κυριακή (17/2/19).

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 27. Το ερωτικό Γράμμα (07 Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Επανασυνδέσεις – Καινούργια δεδομένα – Οικονομικές αλλαγές

Κριός

Δεν σας ενδιαφέρει, αυτό το χρονικό διάστημα να βρείτε μια νέα ερωτική σχέση. Είστε απόλυτα δοσμένοι στην εργασία και στις οικογενειακές – κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

Ταύρος

Οι μέρες που ακολουθούν μέχρι και το τέλος του Φεβρουαρίου, είναι μόνο καλές και πιθανόν και σε μερικούς χωρισμένους να δώσουν εύκολες επανασυνδέσεις.

Δίδυμοι

Με το ταίρι σας, έχετε πάρει κάποιες οικονομικές αποφάσεις που θα σας διευκολύνουν στην καθημερινότητα σας. Τώρα πρέπει να δείτε και το θέμα του γάμου.

Καρκίνος

Τα οικονομικά σας, θα πάνε πολύ καλύτερα και μάλλον θα σας βοηθήσουν στο να ολοκληρώσετε κάποιες υποθέσεις σας, που εδώ και μήνες έχετε αφήσει στην μέση.

Λέων

Μια ιδιότυπη συνάντηση θα έχετε με ένα πρόσωπο που κάποτε ήσασταν ερωτευμένοι. Τώρα τα πράματα έχουν αλλάξει και πιθανόν μια νέα σχέση να ξεκινήσει.

Παρθένος

Δεν έχετε σκοπό τουλάχιστον για αυτό το διάστημα, να ενταχθείτε μέσα σε μια νέα ερωτική σχέση. Ακόμη κλείνετε τις πληγές σας, από τα παλιά σας λάθη.

Ζυγός

Οι υποσχέσεις που έχετε λάβει από τον σύντροφο σας, από την νέα εβδομάδα που θα έχουν αλλάξει και πολλά στην ζωή του, θα γίνουν απτές πράξεις.

Σκορπιός

Προτιμάτε να είστε σπιτόγατοι αυτή την περίοδο, και να ασχοληθείτε πιο πολύ με τον εαυτό σας, την εξωτερική σας εμφάνιση αλλά και την επιμόρφωση σας.

Τοξότης

Οι αντιδράσεις που βλέπετε στον άνθρωπο σας, κάθε φορά που του μιλάτε για κάτι πιο δεσμευτικό, είναι μάλλον αρνητικές. Τώρα θα πρέπει και εσείς να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Αιγόκερως

Δεν σας πειράζει και πολύ το γεγονός, ότι είστε μόνοι σας ίσως και μήνες τώρα. Ξέρετε ότι ο πρώην σας, κάνει τον κύκλο του και λίαν συντόμως θα επιστρέψει.

Υδροχόος

Η οικονομική σας κατάσταση αλλάζει άμεσα. Αυτό θα σας βοηθήσει και στην οικογενειακή σας καθημερινότητα και πιθανόν και μερικοί να σκεφτείτε και για απόγονο.

Ιχθείς

Μουσαφίρηδες θα έχετε τις επόμενες ημέρες. Κάποιος από το μακρινό σας παρελθόν έρχεται υπό τον τίτλο του φίλου…και θέλει να μάθει αν είστε αισθηματικά μόνοι!

Πηγή: astro-live

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments