Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (17/2/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (17/2/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (17/2/19).

ζώδια σήμερα κριός

Η επιθυμία σου να μιλήσεις, θα ενταθεί σήμερα…. και το τελευταίο πράγμα που ίσως θέλεις να κάνεις, είναι να το παίξεις άνετη στα ερωτικά σου. Ωστόσο, θα ενδιαφερθείς περισσότερο για να κάνεις τις επισημάνσεις σου, από το να σκεφτείς προσεκτικά, αυτά που θα πεις.

Μπορείς να μην αφήσεις αμφιβολία στον εραστή σου για όσα θέλεις ή χρειάζεσαι! Όμως φρόντισε να μιλήσεις μ’ ένα τρόπο, που να μη χρειαστεί αργότερα να ζητήσεις συγγνώμη.

ζώδια σήμερα ταύρος

Θέλεις οι ερωτικές σου υποθέσεις ή η σχέση σου, να είναι ντόμπρα, και εντελώς υπεράνω υποψίας.

Η μυστικότητα δεν σ’ ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Ακόμα κι αν ξέρεις πως μπορεί να δημιουργηθεί ένταση αν μιλήσεις ανοιχτά στο ταίρι σου, εσύ θα το κάνει ούτως ή άλλως!

Και θα νιώσεις ικανοποιημένη που το έκανες, τελικά!

δίδυμοι

Έχεις υιοθετήσει μια ξέγνοιαστη στάση στα ερωτικά σου, αλλά υπάρχει περίπτωση σήμερα, εσύ να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον. Αυτό μπορεί να προκαλέσει έντονα συναισθήματα μέσα σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μπορεί να είναι αποτέλεσμα μιας έλξης για κάποιο άτομο που στο παρελθόν, είχες δείξει το ενδιαφέρον σου. Ωστόσο, βεβαιώσου ότι έχεις ξεκαθαρίσει τους λόγους ή τα κίνητρά σου, για να το κάνεις τώρα.

καρκίνος

Σήμερα θα διαπιστώσεις, ότι η ερωτική σου ζωή, απαιτεί να είσαι πιο πρακτική παρά περιπετειώδης ή ερωτική. Με τον σκοτεινό Κρόνο που επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, αυτό είναι αναμενόμενο, αλλά δεν σημαίνει ότι το πάθος ή η διασκέδαση θα εξαφανιστούν από τη σχέση σου. Ίσως χρειαστεί να εργαστείς λίγο παραπάνω, για να ενθαρρύνεις ή να απολαύσεις και τα δύο.

Φωτογραφία: pixabay

λέων

Η εξωστρεφής διάθεσή σου μπορεί να αλλάξει ξαφνικά και να αισθανθείς αγχωμένη. Ο εραστής σου, ή θα το βρει αυτό πολύ σέξι, ή δε θα το ανεχθεί, μέχρι να ξαναβρείς τον ενθουσιασμό σου. Αν αισθάνεσαι ότι θα προτιμούσε να ασχοληθεί με τον πιο ήρεμο και ευαίσθητο εαυτό σου…. άλλαξε αμέσως διάθεση.

παρθένος

Δεν μπορείς να εντοπίσεις γιατί αισθάνεσαι έντονα συναισθηματική αυτή την περίοδο και αν παραδοθείς, αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο, στα ερωτικά σου. Ίσως θέλεις να γνωρίσεις στην οικογένειά σου, το καινούργιο σου ταίρι ή θέλεις να βάλεις τη σχέση σου, σε σταθερότερη βάση με παλιομοδίτικο τρόπο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα υπάρξουν οφέλη, στην εξέλιξη των ερωτικών σου.

ζυγός

Μπορεί να μην προσπαθείς να συγκρατηθείς, όταν πρόκειται να εκφράσεις τι είναι στο μυαλό ή στην καρδιά σου, αλλά είναι καιρός να σκεφτείς σωστά, τι σκοπεύεις να πεις πριν μιλήσεις ή δεσμευτείς. Θα διαπιστώσεις ότι δεν είναι τόσο εύκολο όσο νόμιζες, να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Στόχευσε στον αυθορμητισμό και θα ‘χεις καλά αποτελέσματα.

σκορπιός

Θέλεις ν’ ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου, για να δεις πέρα από το προφανές στα ερωτικά σου. Επειδή σε περιμένει μια φανταστική ανακάλυψη. Ίσως πίστευες, πως είχες καταλάβει τις συμφωνίες στη σχέση σου, αλλά θα βρεις ευχάριστες δυνατότητες, για να τη βελτιώσεις ακόμη περισσότερο. Κάτι που μπορεί να φαινόταν ασήμαντο θα αποκαλυφθεί, ότι είναι απαραίτητο.

τοξότης

Ακόμη κι αν είσαι η τυπική και ξεκάθαρα αισιόδοξη και αλαζονική τοξότης, θα στείλεις με τη συμπεριφορά σου, μπερδεμένα μηνύματα στον εραστή σου. Τα συναισθήματα και οι σκέψεις σου, μπορεί να έχουν επηρεαστεί από τις αλλαγές που συμβαίνουν στη σχέση σου, και να κάνουν τον εραστή σου να κρατήσει αμυντική στάση. Ίσως να χρειαστείς λίγο χρόνο με τον εαυτό σου, για ν’ ασχοληθείς με τα ασταθή σου συναισθήματα. Κάντο, γιατί θα είναι χρήσιμο, και για τους δυο σας.

αιγόκερως

Μπορεί να είσαι μετρ στο να κρατάς καλά φυλαγμένα συναισθήματα και σκέψεις. Αλλά είναι μια εποχή, που μια απροσδόκητη εξέλιξη σε ωθεί ν’ αντιδράσεις, με τρόπο που δεν θα νιώσεις άνετα. Ίσως να καταλάβεις τι συμβαίνει, εντελώς ξαφνικά. Αλλά προσπάθησε να τη δεις σαν κάτι χρήσιμο. Αν σ’ ενθαρρύνει να αποκαλύψεις κάτι που ο εραστής σου πρέπει να γνωρίζει, τότε μπορεί να είναι μόνο χρήσιμη.

υδροχόος

Η εξωστρέφεια που έχεις, χρειάζεται διέξοδο. Και σαν Υδροχόος, η αύξηση του κοινωνικού σου κύκλου θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σε οποιαδήποτε στρατηγική, στα ερωτικά σου. Ωστόσο, διατηρώντας μια απόσταση με το άτομο που σ’ ενδιαφέρει, μπορεί να σε κάνει εξαιρετική ακροάτρια, και ν’ ακούσεις αυτό που θέλεις… για να δημιουργήσεις σχέση ή να ενισχύσεις την ήδη υπάρχουσα.

ιχθύες

Με τον τρόπο που θέλεις να εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, ο εραστής σου, ίσως να μην είναι προετοιμασμένος να τα αποδεχτεί, όπως εσύ πιστεύεις. Πριν ξεκινήσεις την βαθιά και βαριά συζήτηση μαζί του, προσπάθησε ν’ ανοιχτείς σταδιακά, αντί να τ’ αποκαλύψεις όλα μονομιάς Όταν πρόκειται να αποκαλύπτεις μυστικά ή επιθυμίες, καλύτερα να το κάνεις με στυλ! Ο καλύτερος τρόπος, είναι : «πες μου εσύ και θα σου πω κι εγώ!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments