Lifestyle

Μάνατζερ ράγκμπι: Ανέβασε φωτογραφία του φορώντας τίποτα

Μάνατζερ ράγκμπι: Ανέβασε φωτογραφία του φορώντας τίποτα
Μάνατζερ ράγκμπι: Ο Πάνος Αργιανίδης έκανε μία ανάρτηση η οποία συζητήθηκε αρκετά.

Μάνατζερ ράγκμπι: Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που τον πρωτογνωρίσαμε. Όμως, ο Πάνος Αργιανίδης συνεχίζει να συντηρεί τον μύθο του, αναρτώντας συχνά πυκνά φωτογραφίες οι οποίες τυγχάνουν ανταπόκρισης από το κοινό του.

Ο Πάνος Αργιανίδης, ή “μάνατζερ ράγκμπι”, όπως δήλωνε κατά τη συμμετοχή του στο Survivor, προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών, λόγω της πρόσφατης φωτογραφίας που ανέβασε στο instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🔯 Survivor Manager Rugby 🔯 36 y.o 1.90 height 110kg #survivorgr #greece #model #picoftheday #fitting #instamodel #photoshooting #daily #instapic #mensfashion #beard #beardsandcats #gym #fitness #hoscos #bodybuilding #hairyman #hairy #lifestyle #sex #rock #lifestyle #race #portrait #sports #boston #ocean #port #nfl

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Argianidis (@panos_argianidis) στις

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε παίκτης του Survivor πόζαρε πάνω σε ένα κρεβάτι, χωρίς να φορά ρούχα. Η μοναδική “κάλυψή” του ήταν μια κουβέρτα.

Όπως ήταν φυσικό, η εν λόγω φωτογραφία σχολιάστηκε αρκετά. Αφενός από την κοινότητα του Instagram, η οποία φιλοδώρησε την ανάρτηση με πάνω από 2.000 likes. Αφετέρου, έγινε θέμα συζήτησης και στην εκπομπή “Το Πρωινό Μου”.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Πάνος Αργιανίδης δεν βγήκε για πρώτη φορά φωτογραφία χωρίς τα ρούχα του. Το έχει επαναλάβει και στο παρελθόν, συγκεντρώνοντας σχόλια θαυμασμού και επίκρισης.

Η φωτογραφία του μάνατζερ ράγκμπι:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments