Lifestyle

Survivor 2019: Τι δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο (vid)

Survivor 2019: Τι δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο (vid)
Survivor 2019: Η Κατερίνα Δαλάκα έκανε δηλώσεις λίγη ώρα πριν από την αναχώρησή της για τον Άγιο Δομίνικο. Τι είπε για την επιστροφή της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor 2019: Η Κατερίνα Δαλάκα επιβιβάστηκε τα ξημερώματα στην πτήση για Άγιο Δομίνικο. Η ξανθιά πρωταθλήτρια, η οποία είχε συμμετάσχει και στην προηγούμενη έκδοση του ριάλιτι επιβίωσης, επιστρέφει στο νησί για να βοηθήσει την ελληνική ομάδα.

Η επιστροφή της Κατερίνας Δαλάκα αποτελεί ένα από τα “μέτρα” που πάρθηκαν από την παραγωγή. Ο Acun Ilicali και ο Σάκης Τανιμανίδης προσπαθούν να βρουν λύσεις για να ενισχύσουν το προϊόν. Οι μετρήσεις τηλεθέασης είναι αποθαρρυντικές και το MasterChef ανοίγει ολοένα και περισσότερο την “ψαλίδα”.

Από τη μεριά της, η Κατερίνα Δαλάκα, μίλησε στην κάμερα του Happy Day από το “Ελ. Βενιζέλος”. Η ίδια ξεκαθάρισε ότι η επιστροφή της δε θα τη σταματήσει από την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη μεγάλη απόφαση που κλήθηκε να πάρει, συμμετέχοντας εκ νέου στο Survivor.

Survivor 2019: Οι δηλώσεις της Κατερίνας Δαλάκα

πηγή video: zappit.gr

Για την απόφαση της επιστροφής της: “Ήταν μία μεγάλη απόφαση για μένα και θα τη στηρίξω με πράξεις στη συνέχεια. Είναι μια μεγάλη επιλογή που έκανα εγώ και είμαι έτοιμη να το αντιμετωπίσω όποιο και να είναι το αποτέλεσμα.

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και την προετοιμασία: “Δεν σημαίνει ότι σταματώ την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, απλά μένω λίγο πίσω σε όλο αυτό, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν παρατάω τον στίβο”.

Για το εάν έπαιξαν ρόλο τα χρήματα που της προσφέρθηκαν από την παραγωγή: “Σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο και το χρηματικό γιατί πέρα από τον αθλητισμό, έχουμε και μία ζωή, που πρέπει να εξασφαλίσουμε κάποια πράγματα για να την κάνουμε όσο πιο άνετη γίνεται… Νομίζω ότι έχω πάρει τη σωστή απόφαση… Θα δείξει στην πορεία. Πρώτη φορά ακούω για deals για να τρώμε παραπάνω”.

Για την περίπτωση επιστροφής του Νικόλα Αγόρου, δήλωσε τα εξής: «Δεν έχω μιλήσει με τον Νικόλα Αγόρου για το αν θα έρθει, απλά με πήρε να μου πει καλή επιτυχία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments