Ελλάδα

Θήβα: Ρομά ορμούν με απίστευτη βαρβαρότητα σε ηλικιωμένη για μια τσάντα (vid)

Θήβα: Ρομά ορμούν με απίστευτη βαρβαρότητα σε ηλικιωμένη για μια τσάντα (vid)
Άγρια επίθεση ανήλικων σε γυναίκα με στόχο τη ληστεία στη Θήβα.

Θύμα ληστείας από τρεις ανήλικους έπεσε μια γυναίκα στη Θήβα, αμέσως μετά την αποβίβασή της από λεωφορείο. Οι εικόνες που έρχονται από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης καταστήματος πραγματικά σοκάρουν.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Πυρί δίπλα από τις σιδηροδρομικές γραμμές και λίγα μέτρα μακριά από τον καταυλισμό Ρομά.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το tvstar.gr, την ώρα που η γυναίκα, η οποία είναι ηλικιωμένη,  κινούταν παράλληλα για να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο οι πέντε ανήλικοι που «χτένιζαν» για αρκετή ώρα την περιοχή, έκαναν την εμφάνισή τους από τις γραμμές του ΟΣΕ δευτερόλεπτα μετά τη στάση του λεωφορείου και όταν αντιλήφθηκαν ότι κατέβηκε επιβάτης.

Οι δύο μεγαλύτεροι σε ηλικία πλησιάζουν τη γυναίκα και οι μικρότεροι εφοδιάζονται με πέτρες με στόχο να αποτρέψουν οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο στη ληστεία.

Φωτογραφία Eurokinissi


Αμέσως εξαπολύουν επίθεση στη γυναίκα αποφασισμένοι να της αρπάξουν την τσάντα. Η γυναίκα καλεί σε βοήθεια, ενώ από τις φωνές της βγαίνει στο μπαλκόνι της απέναντι πολυκατοικίας μία γυναίκα φωνάζοντας ληστεία, ληστεία πιάστε τους.

Οι ανήλικοι δεν πτοούνται και ρίχνουν τη γυναίκα στο δρόμο και προσπαθούν να της πάρουν την τσάντα.

Από το σημείο εκείνη την ώρα διέρχεται φορτηγό αυτοκίνητο.Τότε κάποιοι από τους δράστες άρχισαν να πετούν πέτρες στο παρμπρίζ του οχήματος και να κινούνται απειλητικά προς την πλευρά του συνοδηγού.

Ο οδηγός έντρομος εγκαταλείπει το σημείο και οι δράστες καταφέρνουν τελικά να αποσπάσουν την τσάντα από τα χέρια της γυναίκας και να τραπούν σε φυγή προς τις γραμμές του τρένου.

  • Δείτε παρακάτω το τρομερό βίντεο:
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments