Lifestyle

Power οf Love: Ξέσπασε άγριος καυγάς μπροστά στα μάτια της Μπακοδήμου (vid)

Power οf Love: Ξέσπασε άγριος καυγάς μπροστά στα μάτια της Μπακοδήμου (vid)
Power οf Love: Ένταση προκλήθηκε στο σπίτι της αγάπης μεταξύ των παικτών... Λίγο πριν τον χωρισμό η Έλενα και ο Φίλιππος.

Power οf Love: Χαμός για μια ακόμη φορά στο σπίτι της αγάπης.

Power οf Love: Ξέσπασε καυγάς στο σπίτι της αγάπης – Καυγάς πρώτου ζευγαριού 

Στο επεισόδιο της Τρίτης με την επιστροφή του Παύλου, είχαμε και τον πρώτο καβγά ανάμεσα στον ίδιο και την αγαπημένη του, Κατερίνα.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η Κατερίνα ενώ ο Παύλος ήταν στο σπίτι των κοριτσιών, προτίμησε να πιάσει κουβέντα με κορίτσια (τα οποία να σημειώσουμε πως είχαν δώσει την αρνητική τους ψήφο στον Παύλο) παρά να περάσει χρόνο μαζί του.

Ο Παύλος μόλις κατάλαβε ότι η Κατερίνα μιλά μαζί τους στον καναπέ και ιδίως με την Έλενα, η οποία δεν συμπαθεί καθόλου τον Παύλο, της μίλησε άσχημα μπροστά στους υπόλοιπους παίκτες κι εκείνη αντέδρασε.

Σήμερα λοιπόν όταν η Μαρία Μπακοδήμου θέλησε να μάθει τι ακριβώς έχει συμβεί, η Έλενα πήρε το λόγο λέγοντας πως ο Παύλος δεν θέλει η Κατερίνα να κάνει παρέα μαζί της και αυτό ήταν μόνο η αρχή… δεν ήθελε τίποτα περισσότερο ο παίκτης ώστε να αρχίσει την καβγά μαζί της.

View this post on Instagram

Δείτε αύριο στο Power of Love🔥 #PowerofLoveGR #SkaitvGR @skaitv.gr @mariabacodimou

A post shared by Power of Love (@poweroflovegr) on

Δεύτερο μέρος “έκρηξης” μεταξύ των παικτών

«Βόμβες» η μια πίσω από την άλλη «σκάνε» στο σπίτι του Power οf Lοve.

Για μια ακόμη φορά Φίλιππος και Έλενα αρπάχτηκαν αλλά αυτή τη φορά για τα καλά! Μετά τον καβγά της με τον Παύλο η Έλενα τα «έχωσε» και στον Φίλιππο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παίκτρια είπε στον αγαπημένο της πως σιγά σιγά φτάνει η στιγμή της αποχώρησης τους από το παιχνίδι. Έπειτα ο Φίλιππος άρχισε να κατακρίνει την Έλενα για τη συμπεριφορά της, ότι συνεχώς εκνευρίζεται και θέλει να λέει τα δικά της, χωρίς να τον ακούει. Η ξανθιά παίκτρια άρχισε να ανεβάζει τους τόνους λέγοντας του πως δεν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ τους.

«Από τη στιγμή που ούτε ο ένας ούτε ο άλλος βλέπει κάτι που να τον καλύπτει, ποιο το νόημα», την ρώτησε ο Φίλιππος με εκείνη να αντιδρά ακόμη πιο άσχημα. Οι φωνές συνεχίστηκαν με τον Φίλιππο να της λέει «φτάνει» κι εκείνη να αποχωρεί φανερά εκνευρισμένη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments