Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/2/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/2/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (20/2/19).

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

ζώδια κριός

Θα μπορούσες να βρεις ένα τρόπο να εκφράζεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου χωρίς να βαριέσαι ή να κάνεις δύσκολες συζητήσεις. Ο τρόπος με τον οποίο θα νιώθεις άνετα, αποκαλύπτοντας ένα μικρό ευάλωτο μέρος από τον εαυτό σου, μπορεί να βοηθήσει τον αγαπημένο σου, να κάνει το ίδιο.

Ο ουρανός προσφέρει μεγαλύτερο βάθος στις μεταξύ σας ανταλλαγές και είναι στο χέρι σου να κρατήσεις τις συζητήσεις σας απλές και με ζεστασιά. Μερικές φορές, η απλούστερη επιλογή είναι και η καλύτερη ! Κι αυτό ισχύει για σένα τώρα.

ζώδια ταύρος

Θα νιώσεις μεγαλύτερο βάθος στη συναισθηματική υποστήριξη του εραστή σου, που στο παρελθόν σε είχε επικρίνει αρκετά.

Θα είναι επίσης μια περίοδος, που μπορείς να προσδιορίσεις, ποιος σε υποστήριξε κατά τη διάρκεια δυσάρεστων στιγμών του παρελθόντος, αναφορικά με τη σχέση σου.

Μια απλή λέξη ευγνωμοσύνης από σένα, θα εκτιμηθεί πολύ από αυτούς, ακόμα κι αν δεν περιμένουν καμιά ευχαριστία.

ζώδια δίδυμοι

Μπορεί να νιώθεις πως η καρδιά σου τρέχει σε διάφορες κατευθύνσεις αυτή τη στιγμή, καθώς γνωρίζεις τις απαιτήσεις του εραστή σου. Υπάρχουν όρια στο πόσο μπορείς να ευχαριστείς τους άλλους, αλλά δεν είσαι υποχρεωμένη να υπερβάλλεις εαυτόν, από καθήκον. Δώσε σημασία σε ό,τι είναι διαχειρίσιμο και αν χρειάζεσαι περισσότερη βοήθεια ή υποστήριξη από τον αγαπημένο σου, ζήτησέ τη, Ακόμα και αν θέλεις να του επιστήσεις την προσοχή, στο πόσο «ζογκλέρ» νιώθεις, αυτή τη στιγμή.

ζώδια καρκίνος

Η συναισθηματική σου πλευρά θα αποκαλυφθεί σε όλη της τη δόξα αυτή τη στιγμή, ενθαρρύνοντάς σε να ξεχειλίσεις από αγάπη και εκτίμηση. Ο καλός παράγοντας που διαπερνά τη ζωή σου, θα μπορούσε να σε βοηθήσει να αισθανθείς πιο άνετα, μιλώντας από τα βάθη της καρδιάς σου. Και όσοι βρίσκονται κοντά σου, πιθανώς δεν θα αμφιβάλλουν για το πόσο σημαντικοί, είναι για σένα. Υπάρχει κάτι πολύ δυνατό στην εμφάνιση της ήπιας πλευράς σου, και με την σχέση σου να ξέρεις, πως θα έχεις πολλά σε αντάλλαγμα.

Φωτογραφία: Pixabay

ζώδια λέων

Αν ένα πρόβλημα στη σχέση σου, φαίνεται να χρειάζεται πολύ σκέψη, τότε κάποια σύντομη απόσπαση, θα είναι η απάντηση. Είτε πρόκειται για τον εραστή σου που σε μπερδεύει, είτε για μια τρέχουσα στρατηγική στο γραφείο που δε λειτουργεί, θα μπορέσεις να βρεις απαντήσεις Κάνοντας κάτι μόνη σου, δεν θα μπορούσε μόνο να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις αλλά και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου, που ίσως με κάποιο τρόπο το χρειάζεται.

ζώδια παρθένος

Όπου βλέπεις μόνο περιορισμούς για ένα ερωτικό βήμα που θέλεις να κάνεις, να ξέρεις πως τα εμπόδια θα σβήσουν αν αποφασίσεις να ρισκάρεις χωρίς να υπολογίσεις τον κίνδυνο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου, πως κάτι μπορεί ν’ αλλάξει στη σχέση σου, αν λειτουργήσεις μ’ αυτό τον τρόπο. Άφησε την καρδιά σου ν’ ανοίξει και την αγάπη να ρέει ελεύθερα γιατί κάτι αξέχαστο και ιδιαίτερο μπορεί να συμβεί αν κάνεις μια ειλικρινή και σίγουρη κίνηση.

ζώδια ζυγός

Αν νιώθεις κάτι να κινείται αβίαστα στη σχέση σου, τότε μη βιαστείς να σκεφτείς πως είναι καθαρά θέμα τύχης. Έχεις προσπαθήσει πολύ και με σωστές κινήσεις, έχεις κατορθώσει αυτό το ενθουσιώδες αποτέλεσμα. Αλλά πρέπει να γίνουν ακόμα πολλά. Ωστόσο, η ένδειξη ότι οι έντονες προσπάθειές σου δουλεύουν, αρκεί για να σε παρακινήσει να συνεχίσεις να παρέχεις ό, τι χρειάζεται, για να φέρεις την ανάπτυξη που επιθυμείς.

ζώδια σκορπιός

Θα συμβεί ένα περιστατικό και θα χρειαστεί και οι δύο μαζί να προσπαθήσετε να το λύσετε. Αυτό θα είναι η αφορμή, για να συνειδητοποιήσετε, πόσο εξαιρετική ομάδα είστε. Υπάρχουν πάντα πολλά οφέλη όταν υπάρχει συνεργασία, αλλά αυτό ισχύει ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή. Μια ευχάριστη συνάντηση μυαλών μπορεί να συμβεί, ακόμα και αν εσύ και ο εραστής σου, είστε μαζί για δεκαετίες! Αν είσαι ελεύθερη ή μόλις συνάντησες κάποιον που έχει εξάψει τη φαντασία σου, τότε ίσως ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να συνεργαστείτε για να λύσετε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, να σας φέρνει πιο κοντά.

ζώδια τοξότης

Μπορείς να νιώσεις ένα κύμα ζεστασιάς και αγάπης να διαπερνά τον κόσμο σου. Αλλά μην το αμφισβητήσεις….αγκάλιασέ το! Είναι λες και οι θεοί της αγάπης, συνωμότησαν και αποφάσισαν να κάνουν ευκολότερη την ερωτική σου ζωή. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να πάρεις κουράγιο για να κάνεις μια τολμηρή κίνηση, επειδή έχεις ενθουσιασμό, που δουλεύει θαυμάσια υπέρ σου. Άδραξε τη μέρα!

ζώδια αιγόκερως

Νιώθεις πως μπορείς να εντυπωσιάσεις τους πάντες τώρα, ακόμα και χωρίς καμιά προσπάθεια από μεριάς σου. Και η δύναμη της έλξης σου, θ’ αυξηθεί. Μπορεί να αναρωτιέσαι γιατί γυρίζουν κεφάλια στο πέρασμά σου, αλλά μην το αμφισβητείς, απολαύστε το! Ίσως η αυτοπεποίθησή σου, να είναι πιο ορατή από ό, τι συνειδητοποιείς, και είναι ακριβώς αυτό που οι άλλοι θέλουν.

ζώδια υδροχόος

Η επιθυμία σου να ρισκάρεις στα ερωτικά σου, θα σου φανεί εξαιρετικά ελκυστική τώρα. Και ίσως να μη μπορείς να προσδιορίσεις γιατί. Θα μπορούσε να είναι η αυθόρμητη πλευρά σου, που απαιτεί να αποκαλυφθεί, και αυτό να σε ενθαρρύνει να ακολουθήσεις ένα ερωτικό πλάνο. Ίσως αισθάνεσαι ότι δεν έχεις τίποτα να χάσεις, αποκαλύπτοντας τα συναισθήματά σου για ένα συγκεκριμένο άτομο και να ηρεμήσεις. Το ρίσκο, μπορεί να φέρει μια ευχάριστη ανταμοιβή, αλλά να είσαι σίγουρη ότι ξέρεις τί θέλεις αναλαμβάνοντας τον κίνδυνο.

ζώδια ιχθύες

Η επιθυμία σου ν’ αλλάξεις τα ερωτικά σου, μπορεί να εντατικοποιηθεί. Αλλά αν αυτό θα έχει θετικές ή αρνητικές επιπτώσεις, εξαρτάται από το πόσο σοβαρός, είναι ο αντίκτυπος των ενεργειών σου. Αν το ένστικτό σου, σου πει να προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση, επειδή ξέρεις τι θέλεις να δεις, άκουσέ το. Αλλά αν σου πει ότι ενεργείς παρορμητικά και δεν έχεις εξετάσει τις συνέπειες, τότε κάνε πίσω. Άφησε την εσωτερική σου φωνή, να έχει το λόγο.

Πηγή: astrolive

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments