Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (21/2/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (21/2/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (21/2/19).

ζώδια κριός .

Μπορεί να νιώσεις, πως η ανάγκη να προωθήσεις ή να συμπεριλάβεις τον εαυτό σου σε μια συγκεκριμένη συζήτηση είναι κουραστική, βαρετή ή περιττή.

Αλλά θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα που θα προκύψουν. Ή εσύ αποκαλύπτεις περισσότερα απ’ όσα νόμιζες ή ο εραστής σου, θα έχει την ευκαιρία ν’ ανοιχτεί. Και θα προκύψει κάτι γλυκό κι εμπνευσμένο.

ζώδια ταύρος

Ο εραστής σου, βρίσκεται στο ίδιο μήκος κύματος με σένα, παρότι δεν το πιστεύεις.

Το να βγάζεις κάτι από μέσα σου ή να μιλάς από τα βάθη της καρδιάς σου, μπορεί να μην απαιτεί να μιλήσεις πολύ ανοιχτά.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να είναι ο εραστής σου που θα ξεκινήσει τη συζήτηση, και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να ακούσεις.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (21/2/19)

Φωτογραφία: Pexels

ζώδια δίδυμοι

Ξέρεις πως πρέπει να ολοκληρώσεις κάτι που έχεις ξεκινήσει… και ο εραστής σου πιθανώς, θα προτιμούσε να εστιάσεις σε ένα σχέδιο και να μην αποσπαστεί η προσοχή σου εύκολα, απ’ αυτό. Μπορεί να πιστεύεις, ότι είσαι σε θέση να αναλάβεις περισσότερα από ό, τι είναι εφικτό…. και τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πολύπλοκα, αν υπολείπεσαι άλλων υποχρεώσεων απέναντι στο ταίρι σου. Χαλάρωσε. Παρέμεινε συγκεντρωμένη, σ’ αυτά που γνωρίζεις. Απαιτείται να κλείσεις ένα θέμα, πριν ασχοληθείς με το επόμενο.

ζώδια καρκίνος

Μάλλον γνωρίζεις πολύ καλά ποιον ή τι πρέπει να εγκαταλείψεις από το ερωτικό σου παρελθόν. Ο ουρανός υποδηλώνει ότι έχεις κολλήσει σε κάτι ή κάποιον, που ενώ ξέρεις πως πρέπει να τον αφήσεις πίσω σου, αναρωτιέσαι για το κενό που θα δημιουργηθεί στη ζωή σου. Αυτό είναι κάτι, που θα σκεφτείς ακόμη περισσότερο τους προσεχείς μήνες, οπότε οι κινήσεις που θα κάνεις τώρα, θα διευκολύνουν τη διαδικασία.

ζώδια λέων

Είναι πιθανό να έχεις πάρει κάποιες αποφάσεις για κάποιο προσωπικό σου σχέδιο, αλλά θα ήταν σωστό να συμμετέχει και ο εραστής σου. Αν το μόνο που θέλεις είναι η επιβεβαίωση ότι το έχεις σκεφτεί σοβαρά και είναι λογικό, εφικτό ή ρεαλιστικό, τότε το αντικείμενο του πόθου σου, θα μπορούσε να σε καθησυχάσει. Ωστόσο, αν θέλεις και υποστήριξη πέρα από την έγκρισή του, τότε θα απογοητευθείς.

ζώδια παρθένος

Με κάποιο τρόπο, στα ερωτικά σου σήμερα, θα υπάρχει μια ατμόσφαιρα, του στυλ « μίλα τώρα ή σώπασε για πάντα». Αυτό που συζητάς αυτή τη στιγμή μπορεί να προσφέρει μακροζωία και ίσως να χάσεις την ευκαιρία να βάλεις σταθερές βάσεις σε κάτι που αφορά την ερωτική σου ζωή. Τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να σκεφτείς πολύ και να πάρεις ένα έγκαιρο, και υπολογισμένο ρίσκο.

ζώδια ζυγός

Μπορείς να επανεκτιμήσεις τη σχέση σου, και αυτό θα μπορούσε να έχει πολλά να κάνει με τα μελλοντικά σου σχέδια. Υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις τώρα, που θα μπορούσε να αποφέρει οφέλη σε λίγους μήνες. Αυτό μπορεί να απαιτεί να δεχθείς, πως μια ιδέα ή ένα όραμα, πρέπει να παραμεριστεί προσωρινά. Αλλά αυτό που αντικαθιστά, θα μπορούσε να είναι ένα ευχάριστο υποκατάστατο.

ζώδια σκορπιός

Η απόφαση να ρισκάρεις στα ερωτικά σου ή να υποκινήσεις μια συγκεκριμένη αλλαγή στη σχέση σου, θα προσφέρει πολλές δυνατότητες. Αλλά ξέρεις, πώς ο χρόνος και η υπομονή θα είναι αναπόσπαστο μέρος των σχεδίων σου. Αν μη τι άλλο, το γεγονός πως ό, τι θέλεις να αλλάξεις, πρέπει να γίνει σταδιακά, πιθανότατα θα κάνεις πολλά για να εξασφαλίσεις ότι δεν θα προκύψουν ανεπιθύμητες εκπλήξεις στην πορεία.

ζώδια τοξότης

Οι αλλαγές που μπορεί να σκέφτεσαι για να βελτιώσεις τη ζωή ή τον τρόπο ζωής σου, θα μπορούσαν να εμπνεύσουν και τον εραστή σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μια υγιής αλλαγή που γίνεται σε μια ρουτίνα, θα φέρει μια ρομαντική ευκαιρία. Αν είσαι σε σχέση, τότε και οι δυο σας, θα είστε ευχαριστημένοι με το πώς βλέπετε και νιώθετε δουλεύοντας μαζί, για να κάνετε, κάποιες υγιείς αλλαγές. Τι ακριβώς μπορεί να γίνει με όλη αυτή την πλεονάζουσα ενέργεια?

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (21/2/19)

Φωτογραφία: Pixabay

ζώδια αιγόκερως

Νιώθεις διστακτική και ενθουσιασμένη ταυτόχρονα, που ξεκινάει ένα συγκεκριμένο σχέδιο, ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Ίσως το ένιωθες, πως θα ερχόταν εκείνη η στιγμή, που θα μπορούσες να κάνει σημαντικά βήματα για να πραγματοποιήσεις το’ όνειρό σου. Και αυτή η στιγμή, πλησιάζει, αν δεν έφτασε ήδη. Ό, τι κι αν είναι, θα απαιτήσει από σένα μεγάλη αυτοπεποίθηση, αλλά μάλλον δεν θα προσπαθήσεις να το κάνεις αυτό.

ζώδια υδροχόος

Ίσως να γνωρίζεις πως χρειάζεται να συζητήσεις κάτι εξαιρετικά δύσκολο με τον εραστή σου. Και το γεγονός ότι μπορεί να είναι απρόβλεπτος, μπορεί να σε κάνει να κινηθείς πολύ προσεκτικά γύρω του. Φαίνεται πως υπάρχει εγγύτητα ανάμεσά σας, αλλά εξακολουθείς να κρατάς τις αποστάσεις σου, αντί να κάνεις την απαραίτητη συζήτηση. Δεν μπορείς να το αναβάλλεις για πάντα.

ζώδια ιχθύες

Μπορεί να μην έχεις επίγνωση της εμμονής που εμφανίζεις, αλλά ο εραστής σου, δεν θα διστάσει να στο επισημάνει. Αυτό που θα μπορούσε να ξεκινήσει σαν φευγαλέο ενδιαφέρον, θα μπορούσε να κλιμακωθεί σε σημείο, που θα είναι ξεκάθαρο το πού εστιάζεις, εδώ και καιρό. Σταμάτα… και απομακρύνσου απ’ αυτή την εμμονή, και γύρισε στην πραγματικότητα. Εσύ και ο εραστής σου, θα χαρείτε αμφότεροι, που θα το κάνεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments