Ειδήσεις

Νικολέτα Ταβουλάρη MasterChef: Το MasterChef, η αδερφής της και η ομοφυλοφιλία

Νικολέτα Ταβουλάρη MasterChef:  Το MasterChef, η αδερφής της και η ομοφυλοφιλία
Νικολέτα Ταβουλάρη MasterChef: Η σχέση με την οικογένειά της και κυρίως με τον πατέρα της.

Νικολέτα Ταβουλάρη MasterChef: Η Νικολέτα Ταβουλάρη είχε βρεθεί πριν λίγες ημέρες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και αποκάλυψε με γενναιότητα πως είναι ομοφυλόφιλη.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και για τη σχέση με την οικογένειά της και κυρίως με τον πατέρα της, που ακόμη δεν έχει αποδεχθεί την σεξουαλικότητά της.

Νικολέτα Ταβουλάρη: Της είχε πάρει η νονά της λαμπάδα Μπάρμπι και μου την έδωσε για να της πάρω μια λαμπάδα παιχταράς.

Το πρωί της Πέμπτης η αδερφή της Νικολέτας, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η οποία είναι ηθοποιός, ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε στη Φαίη Σκορδά, για τη στιγμή που η Νικολέτα αποκάλυψε τις σεξουαλικές της προτιμήσεις.

«Αγαπάω την αδερφή μου, έχουμε περάσει πολλά μαζί. Το είχε πει πρώτα στη μαμά, που είναι πολύ διαλλακτική. Φαινόταν αυτό στη Νικολέτα από πολύ μικρή. Της είχε πάρει πχ η νονά της μια λαμπάδα με Μπάρμπι και μου την έδωσε για να της πάρω μια λαμπάδα παιχταράς. Όταν συμβαίνει αυτό σε ένα παιδάκι 8-9 χρονών καταλαβαίνεις.

Ήμουν πολύ εξοικειωμένη με αυτό. Ωστόσο δεν μπορώ να πω πως από τα 8 περίμενα πως η αδερφή μου είναι γκέι. Αργότερα όμως από τα 14-15 που αρχίζουν τα κοριτσάκια να φτιάχνονται… Η Νικολέτα δεν το είχε αυτό. Και ήρθε αβίαστα και μας το είπε. Το αγκαλιάσαμε. Όλα μια χαρά με αυτό. Είναι πολύ αγαπησιάρα», εξομολογήθηκε.

Νικολέτα Ταβουλάρη: Η αποχώρησή της από το MasterChef

Η Νικολέτα είχε αποχωρήσει από το ριάλιτι, με μια ατάκα που είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

«Οι φωνές από τον εξώστη δεν με βοήθησαν καθόλου σήμερα. Δεν τους είπα να σταματήσουν γιατί ήθελα λίγο υποστήριξη. Είχα ανάγκη από δύο άτομα που είχα ζητήσει, να είναι λίγο πιο κοντά μου. Τα δύο άτομα έγιναν 14 και μερικοί με πήραν στο λαιμό τους, άθελά τους», εξέφρασε η παίκτρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments