Μedia

MasterChef: O Ζαχίρ δυσκολευόταν στην ανάγνωση της συνταγής και ο εξώστης ειρωνευόταν (pics&vid)

MasterChef: O Ζαχίρ δυσκολευόταν στην ανάγνωση της συνταγής και ο εξώστης ειρωνευόταν (pics&vid)
MasterChef: Ο Ζαχίρ μιλάει και καταλαβαίνει τα ελληνικά, αλλά δυσκολεύεται πολύ στην ανάγνωση.

MasterChef: Ο Ζαχίρ, ο οποίος κατάγεται από το Αφγανιστάν, είχε πολλές δυσκολίες με την ανάγνωση της συνταγής στο χθεσινό επεισόδιο, με αποτέλεσμα πολλοί διαγωνιζόμενοι να αρχίσουν τις ειρωνείες και τα γέλια.

Ο Ζαχίρ μιλάει και καταλαβαίνει τα ελληνικά, αλλά δυσκολεύεται πολύ στην ανάγνωση. Στο χθεσινό επεισόδιο αδυνατούσε να καταλάβει πλήρως της συνταγή που του είχε δοθεί από τους κριτές, με αποτέλεσμα σε αρκετά σημεία να εμφανίζεται μπερδεμένος και να καθυστερεί να ετοιμάσει τις παρασκευές του.

Οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες τους στον εξώστη προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν με την συνταγή και τα υλικά, αλλά υπήρχαν μερικοί οι οποίοι θεώρησαν σκόπιμο να κατηγορήσουν τον Ζαχίρ, επειδή δεν μπορεί να διαβάσει. Μάλιστα κάποιοι άρχισαν αν τον κοροϊδεύουν όταν έκανε κάποιο λάθος.

Χαρακτηριστικά ο Σταμάτης φώναζε ότι «είναι πρόβλημά του που δεν μπορεί να καταλάβει την συνταγή».

Η Ιωάννα ήταν η μόνη που προσπαθούσε να εξηγήσει σε όσους είχαν το ενοχλητικό ειρωνικό ύφος, ότι ο Ζαχίρ είναι λογικό να αντιμετωπίζει προβλήματα με την γλώσσα κι ότι θα έπρεπε αντί να τον κοροϊδεύουν, να τον βοηθήσουν.

Μεγάλο είναι και το μερίδιο ευθύνης της παραγωγή του διαγωνισμού μαγειρικής, καθώς θα έπρεπε να είχε μεριμνήσει ώστε οι συνταγές που απευθύνονται σε διαγωνιζόμενους που δεν έχουν ως μητρική γλώσσα ή δεν έχουν διδαχθεί ποτέ τα ελληνικά, να μπορούν να γίνουν κατανοητές από όλους χωρίς καμία απολύτως εξαίρεση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments