Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Δείτε τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα και την Τρίτη – Έκτακτη ανάρτηση από τον Σάκη Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Δείτε τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα και την Τρίτη – Έκτακτη ανάρτηση από τον Σάκη Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού για τη Δευτέρα και την Τρίτη από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Πρόγνωση καιρού:  O Σάκης Αρναούτογλου ενημερώνει μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook για την εξέλιξη της κακοκαιρίας και αναλύει τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στη χώρα μας τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Με αυξημένη συννεφιά αναμένεται να ξεκινήσει η Δευτέρα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, στη Μακεδονία και τη Θράκη με ασθενείς τοπικού χαρακτήρα χιονοπτώσεις, που αργά από το μεσημέρι από τα ανατολικά θα σταματήσουν.

Στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα προβλέπεται συννεφιά με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, ημιορεινά αλλά τοπικά και σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας, καθώς και σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας με χαμηλό υψόμετρο.

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, κατά τόπους ισχυρές κυρίως στην Κρήτη.

Μάλιστα με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Αρναούτογλου ενημερώνει αναλυτικά για την Κρήτη

Φίλες και φίλοι από την Κρήτη!

Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία λίγο προσοχή χρειάζεται σήμερα Κυριακή και κυρίως αύριο Δευτέρα 24-25/2 από πλευράς έντονων βροχών στα νότια νησιωτικά τμήματα και στην Κρήτη και κυρίως στις περιοχές όπου ο χάρτης μωβίζει και που τα προβλήματα από τις τελευταίες βροχοπτώσεις είναι ήδη αρκετά μεγάλα!

Πυκνές αναμένεται να είναι οι χιονοπτώσεις στα ορεινά τμήματα της Κρήτης, πάνω περιπου απο τα 1100 μέτρα όσον αφορά στο υψόμετρο!

Σταδιακή, βελτίωση του καιρού στο νησί καθώς και στην υπολοιπη νοτια νησιωτική Ελλάδα αναμένεται κατά τη διάρκεια της Τρίτης!

Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου Υποψήφιος Ευρωβουλευτής για την Κλιματική Αλλαγή ΚΙΝΑΛ

Φίλες και φίλοι από την Κρήτη!ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΠΑΝΩ!Σύμφωνα και με τα…

Gepostet von Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou am Sonntag, 24. Februar 2019

Κλικ στον χάρτη για μεγέθυνση και επεξήγησε των χρωμάτων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments