Διεθνή

Κιμ Γιονγκ Ουν – Ντόναλντ Τραμπ: Θα συναντηθούν στο Βιετνάμ

Κιμ Γιονγκ Ουν – Ντόναλντ Τραμπ: Θα συναντηθούν στο Βιετνάμ
Κιμ Γιονγκ Ουν - Ντόναλντ Τραμπ: Οι δύο ηγέτες θα πραγματοποιήσουν συνάντηση στο Βιετνάμ, στα τέλη του τρέχοντος μήνα.

Κιμ Γιονγκ Ουν – Ντόναλντ Τραμπ: Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν αναχώρησε το Σάββατο με τρένο για το Βιετνάμ, όπου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, που έχει προγραμματισθεί να διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Ο Κιμ αναχώρησε από τη βορειοκορεατική πρωτεύουσα Πιονγκγιάνγκ γύρω στις 5.00 μ.μ. (10:00 ώρα Ελλάδας) με θωρακισμένο τρένο, σύμφωνα με το TASS, που επικαλείται βορειοκορεατική διπλωματική πηγή.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το υπουργείο Εξωτερικών του Βιετνάμ ανακοίνωσε νωρίτερα πως ο Κιμ θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Βιετνάμ «τις ερχόμενες ημέρες» έπειτα από πρόσκληση του Νγκουέν Φου Τσανγκ, του προέδρου και Γενικού Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος της χώρας.

Η συνάντηση κορυφής με τον Τραμπ έχει προγραμματιστεί για τις 27-28 Φεβρουαρίου.

Κουρέας στο Βιετνάμ προσφέρει κομμώσεις α λα Κιμ και Τραμπ

Η φρενίτιδα για τη Σύνοδο Κορυφής συνταράσσει το Ανόι και ο κομμωτής Le Tuan Duong αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν κουρέματα σε δώδεκα πελάτες.

Σε ένα κουρείο σφηνωμένο σε ένα μικρό δρομάκι του Ανόι, ο Le Phuc Hai περιμένει υπομονετικά να στεγνώσει η βαφή στα μαλλιά του, καθώς θέλει να μετατρέψει το φυσικό του μαύρο χρώμα σε αυτό του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ.

Σε μια καρέκλα δίπλα του, ο 9χρονος To Gia Huy μεταμορφώνεται σε μικρογραφία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

«Πολλοί άνθρωποι λένε ότι μοιάζω με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, ειδικά όταν έχω αυτό το κούρεμα» δήλωσε ο Huy, το παρατσούκλι του οποίου είναι «Ουν» λόγω της ομοιότητάς του με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Καθώς η φρενίτιδα για τη Σύνοδο Κορυφής συνταράσσει το Ανόι, ο κομμωτής Le Tuan Duong αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν κουρέματα Τραμπ ή Κιμ σε δώδεκα πελάτες.

«Το Ανόι είναι μια πόλη ειρήνης. Όταν οι Ντόναλντ Τραμπ και Κιμ Γιονγκ Ουν αποφασίζουν να έρθουν εδώ για να συζητήσουν για την αποκατάσταση της ειρήνης, νομίζω ότι πρέπει να κάνω κάτι για να δείξω ότι οι άνθρωποι του Ανόι καλωσορίζουν τη Σύνοδο Κορυφής» δήλωσε ο Duong.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments