Lifestyle

Ντάνος βιβλίο: Ουρές στο κρύο για ένα βιβλίο από τους θαυμαστές του

Ντάνος βιβλίο: Ουρές στο κρύο για ένα βιβλίο από τους θαυμαστές του
Ντάνος βιβλίο: «Ελπίζω να σας αρέσει» είχε δηλώσει μέσω Instagram.

Ντάνος βιβλίοΟυρές σχημάτισαν έξω από το βιβλιοπωλείο της Εκδοτικής Αθηνών θαυμαστές του πρώην παίκτη του Survivor, προκειμένου να εξασφαλίσουν μια υπογραφή του.

«Ελπίζω να σας αρέσει» είχε δηλώσει μέσω Instagram o Γιώργος Αγγελόπουλος για το βιβλίο του με τίτλο «Ντάνος».

Παρά το τσουχτερό κρύο θαυμαστές του Γιώργου Αγγελόπουλου σχημάτισαν ουρά έξω από το βιβλιοπωλείο που έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του.

Το βιβλίο περιλαμβάνει προσωπικές εμπειρίες, βιώματα και τα σημαντικά γεγονότα της ζωής του τηλεοπτικού «Ντάνου» που οι τηλεθεατές γνώρισαν μέσα από το παιχνίδι  «Survivor» και παρακολουθούν στην τηλεοπτική σειρά «Το Τατουάζ».

Ο δημοφιλής σταρ γράφει επίσης για τις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν, τα μαθήματα που πήρε, αλλά και για άγνωστες πτυχές του εαυτού του, που δεν γνωρίζουν ούτε τα κοντινά του άτομα.

«Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό» είπε για το βιβλίο του ο Ντάνος

«Δεν περίμενα να είναι τόσο καλό. Εγώ προσωπικά δεν κατάφερα να το διαβάσω ποτέ με τη μία, δηλαδή μονοκοπανιάς. Ελπίζω να σας αρέσει, εμένα μου άρεσε. Οι σελίδες θα είναι 160, σε κάθε αρχή του κεφαλαίου θα υπάρχει μια φωτογραφία που θα είναι σχετική με το κεφάλαιο που ακολουθεί», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ενώ για τις αρνητικές κριτικές ανέφερε πως: «Οι άσχημες κριτικές είναι το αντίθετο από τις καλές κριτικές. Δεν είμαι στο χώρο του βιβλίου, ούτε έχω διαβάσει 1.000 βιβλία. Έχω διαβάσει 8».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments