Μedia

Η Επιστροφή: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Η Επιστροφή: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
Η Επιστροφή: To αποψινό επεισόδιο αναμένεται να είναι ένα από τα πιο συγκλονιστικά της σειράς.

Η Επιστροφή: Τρομερές είναι οι αποκαλύψεις ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του Ορέστη στη δημοφιλή του ANT1.

To αποψινό επεισόδιο αναμένεται να είναι ένα από τα πιο συγκλονιστικά της σειράς.

Ένας γάμος, μια καινούρια ζωή απαλλαγμένη από σκοτεινές στιγμές και πρόσωπα.

Ή μήπως η πραγματικότητα είναι διαφορετική;

Περίληψη Επεισοδίου: 

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που μπήκε ένα τέλος στην τραγωδία της οικογένειας των Κορωναίων. Όλοι έχουν καταφέρει με κόπο να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να γυρίσουν σελίδα. Μια νέα μέρα ξημερώνει στο σπίτι τους και είναι η μέρα που ο Πέτρος και η Έλενα θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Όμως ούτε η Δανάη, που ζει ευτυχισμένη στο πλευρό του Παύλου, ούτε ο Χάρης έχουν δεχτεί απόλυτα αυτόν τον γάμο.

Αντίθετα ο Νίκος χαίρεται που βλέπει τους βιολογικούς του γονείς να σμίγουν επιτέλους μετά από 25 χρόνια. Ενθουσιασμένος είναι και ο Νικήτας, που έκανε πολλά χρόνια υπομονή για να δει επιτέλους την κόρη του ευτυχισμένη. Σαν σκιές από το παρελθόν κυκλοφορούν ακόμα στην πόλη η Βίκυ, η Άννα κι ο Ζερβός που δεν κατάφερε ποτέ να ξεπεράσει το θάνατο του παιδιού του.

Για την Έλενα όμως και την οικογένειά της αρχίζει μια καινούργια ζωή! Απαλλαγμένη και από «σκιές» και από «φαντάσματα». Ή μήπως όχι;

Η Ιστορία της σειράς

Πριν από 20 χρόνια μια οικογένεια έζησε το χειρότερο εφιάλτη κάθε γονιού. Ο Μάνος, ο 4χρονος γιος του Ορέστη (Αντώνης Καρυστινός) και της Έλενας (Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους), εξαφανίζεται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες της οικογένειας και της τοπικής κοινωνίας το αγοράκι αγνοείται.

Στα βασανιστικά χρόνια που ακολουθούν η Έλενα είναι η μόνη η οποία ελπίζει ότι ο γιος της θα βρεθεί και είναι ζωντανός. Κανείς άλλος στην οικογένεια δεν ελπίζει μαζί της. Η ίδια κλείνεται στον εαυτό της και παραμελεί τον άνδρα και τα παιδιά της που μεγαλώνουν με μοναδικό στήριγμα τον πατέρα τους, Ορέστη, που προσπαθεί να κρατήσει την οικογένεια ενωμένη.

Ξαφνικά, είκοσι χρόνια μετά, ένας νεαρός άντρας εμφανίζεται και ισχυρίζεται ότι είναι ο Μάνος, το παιδί που όλα αυτά τα χρόνια αναζητούσαν. Όλοι θα τον αμφισβητήσουν, όλοι εκτός από την μητέρα του, την Έλενα, η οποία είναι σίγουρη ότι οι προσευχές της εισακούστηκαν.

Η επιστροφή του Μάνου διχάζει την οικογένεια και ανοίγει τον ασκό του Αιόλου. Αναπάντητα ερωτήματα, «σκοτεινά» μυστικά που βγαίνουν στο φως, ένας έρωτας εξορισμού καταδικασμένος και μια χιονοστιβάδα αποκαλύψεων απειλεί να τους πνίξει όλους.

Είναι άραγε εκείνος; Τι πραγματικά συνέβη πριν από είκοσι χρόνια; Πού ήταν ο Μάνος;

Ανατροπές που κόβουν την ανάσα και καταιγιστικές εξελίξεις στη νέα κοινωνική σειρά μυστηρίου «Η Επιστροφή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments