Μedia

Χατζηνικολάου – Βαξεβάνης: Διάλογος φωτιά στο Twitter

Χατζηνικολάου – Βαξεβάνης: Διάλογος φωτιά στο Twitter
Χατζηνικολάου και Βαξεβάνης σε διαδικτυακή κόντρα.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Κώστας Βαξεβάνης είναι πρωταγωνιστές μία διαδικτυακής κόντρας μέσω Twitter.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας χρήστης στο Twitter παρατήρησε πως το site του Νίκου Χατζηνικολάου, enikos.gr, δεν είχε ανεβάσει το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης εφημερίδας Documento.

Για τον λόγο αυτό, έγραψε: «Καλημέρα κύριε Χατζηνικολάου. Πάλι απουσιάζει το @documentonews από την παρουσίαση των κυριακάτικων εφημερίδων στο @enikos_gr».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε λίγο πιο μετά, γράφοντας το εξής: “Τώρα όμως πες μου και κάτι βασικό: Το @documentonews δημοσίευσε σήμερα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων; Δεν τα βρίσκω”.

Στη συνέχεια έγραψε: «Δηλαδή; Απαιτεί από τις άλλες εφημερίδες να το προβάλλουν,ενώ το ίδιο τις αγνοεί; Έθεσες το ίδιο ερώτημα και προς αυτούς; Ή μόνο σε εμάς;».

Ο Κώστας Βαξεβάνης πήρε θέση και έγραψε: «Εμείς Νίκο δεν έχουμε πρωτοσέλιδα εφημερίδων. Εσύ κάνεις θέμα με τα πρωτοσέλιδα και δεν βάζεις το Documento».

Για να απαντήσει ο Νίκος Χατζηνικολάου: «Κώστα το βάζω πάντα. Να μη λες ανακρίβειες. Και καλά θα ήταν να προβάλετε και εσείς τις εφημερίδες. Αν δεν στηρίζουμε οι ίδιοι τον κλάδο αυτή την περίοδο, δεν θα έχουμε καμία τύχη».

Χατζηνικολάου – Βαξεβάνης: Ο διάλογος φωτιά στο Twitter

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments