Γυναίκα

NGFL: Το event μόδας και τέχνης που προβάλλει τους νέους δημιουργούς

NGFL: Το event μόδας και τέχνης που προβάλλει τους νέους δημιουργούς
Το NGFL έρχεται στις 13 & 14 Απριλίου στον Πολυχώρο "Αθηναΐς" να κερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις για 6η συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.

Το NGFL έρχεται. Αν αγαπάς τη μόδα, την τέχνη και κάθε τι που αποπνέει δημιουργικότητα και καινοτομία;

Εμπνέεσαι με τη μοντέρνα οπτική των νέων δημιουργών και παθιάζεσαι να ανακαλύπτεις τους ταλαντούχους ;

Ενημερώνεσαι αδιάκοπα για τα καλλιτεχνικά δρώμενα και για σένα τόσο η Μόδα όσο και η Τέχνη είναι δύο έννοιες αλληλένδετες;

Αν γνέφεις καταφατικά, τότε δεν πρέπει να χάσεις το μοναδικό event στην Ελλάδα, το σημείο συνάντησης των νέων δημιουργών, το Νew Generation Fashion Lines  (NGFL).

Έρχεται στις 13 & 14 Απριλίου στον Πολυχώρο «Αθηναΐς» να κ ερδίσει και πάλι τις εντυπώσεις για 6η συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων !

Στο NGFL η μόδα και η τέχνη συναντιούνται και συνυπάρχουν αρμονικά. Μας υπενθυμίζουν ότι κάθε έκφανση του δημιουργικού και ανήσυχου πνεύματος της νέας γενιάς έχει να προσφέρει πολλά!

Οι νέοι σχεδιαστές μόδας και οι νέοι καλλιτέχνες εκθέτουν το δικό τους αποτύπωμα και μας προσκαλούν σε ένα διήμερο event, το οποίο αποτελεί το μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα, γιατί έγινε ο μόνος θεσμός με την ταυτότητα της νέας γενιάς.

Σε ένα event που στόχο του έχει να αναδείξει το έργο  τους και το ταλέντο τους και να τους φέρει σε επαφή με την αγορά εργασίας και το ευρύτερο κοινό. Μια δίοδος επικοινωνίας και παρουσίασης του ανήσυχου δημιουργικού πνεύματος των new creators, που αξίζει να δεις.

Δεκαέξι (16) ταλαντούχοι νέοι σχεδιαστές μόδας, σε 16 catwalks, στα οποία  την καλλιτεχνική υπογραφή βάζει ο Μιχάλης Πάντος, θα παρουσιάσουν συλλογές  για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2020. Ανάμεσά τους τμήματα τελειοφοίτων  κάτω από την ομπρέλα των σχολών τους και μία διεθνής συμμετοχή που θα συζητηθεί.

Κοσμήματα και αξεσουάρ από προικισμένους designers θα παρουσιαστούν σε installations και θα σου δείξουν  τη μόδα  μέσα από τη δική τους οπτική.

Περισσότεροι από 40 εικαστικοί καλλιτέχνες μέσα από την art exhibition με τον τίτλο «TRIFEROTITA»  σίγουρα θα εντυπωσιάσουν με τα έργα ζωγραφικής, φωτογραφίας & mixed media που θα παρουσιάσουν. Την εικαστική επιμέλεια έχει ο Χρήστος Πετρίδης.

Σημαντική είναι η υποστήριξη στους σχεδιαστές από πρωταγωνιστές του χώρου της μόδας. Η εταιρία  FASHION EROTOKRITOS για μια ακόμη χρονιά προσφέρει 50% στα υφάσματα που θα χρησιμοποιηθούν για τις συλλογές.

Hair styling sponsor είναι η Paul Mitchell, η εταιρία που παγκοσμίως βρίσκεται κοντά στους νέους.

Make up sponsoring από τη σχολή Freddy make up stage, του μοναδικού Freddy Kalobratso.

Χορηγοί της εκδήλωσης θα προσφέρουν υποτροφίες και θα υποστηρίξουν τους νέους δημιουργούς και το Χατζηπατέρειο Ίδρυμα του οποίου το έργο θα στηρίξει δυναμικά το 6ο NGFL.

Σύντομα θα ανακοινωθεί ο διαγωνισμός με τίτλο « παρουσίασε το έργο σου», στο πλαίσιο του οποίου οι συμμετέχοντες στο Ανοιξιάτικο NGFL, θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν τις δημιουργίες τους.

Τα δώρα που θα προσφερθούν στους δύο νικητές είναι:

  • Ταξίδι στην Ύδρα, προσφορά του Versus Travel και συνέντευξη σε γνωστό ηλεκτρονικό περιοδικό.
  • Συνέντευξη σε γνωστό ηλεκτρονικό περιοδικό και ένα ζευγάρι γυαλιά προσφορά των Urban Owl.

Mείνετε συντονισμένοι!

Quick info Πότε: Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Απριλίου 2019 Ώρες: 11.00 -21.00 Που: Πολυχώρος Αθηναΐς, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός – Αθήνα Διοργάνωση: Stalexpo  τηλ. 2108214687 Yπεύθυνες επικοινωνίας: Ασπασία Κόντου = Τζένη Οικονόμου Website: ngfl.gr |Facebook: ngfl.gr | Instagram: ngfl.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
Περισσότερα