Lifestyle

Ματίνα Νικολάου: Νιώθω ευλογία που έχω στη ζωή μου τον Μουτσινά (vid)

Ματίνα Νικολάου: Νιώθω ευλογία που έχω στη ζωή μου τον Μουτσινά (vid)
Ματίνα Νικολάου: Η ηθοποιός μίλησε στο «The 2Night Show» με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Μουτσινά και ήταν φανερά συγκινημένη.

Ματίνα Νικολάου: Το βράδυ της Τετάρτης (27/2), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την ηθοποιό Ματίνα Νικολάου, που ως «Βάνια» κλέβει τις εντυπώσεις καθημερινά στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά.

Στη συνέντευξη της με τον Γρηγόρη, μίλησε για τη συνεργασία και τη φιλία της με το Νίκο Μουτσινά και για τη «δικαίωση» των κόπων της, μετά από χρόνια, σε αυτόν τον χώρο. Παράλληλα, περιέγραψε πόσο εύκολο είναι μια μητέρα, μετά από ένα διαζύγιο, να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί.

«Έχω έναν γιο 11 ετών από έναν γάμο που έχει τελειώσει. Μένουμε στη μαμά μου. Εγώ, η μαμά και ο μικρός. Ο μπαμπάς έφυγε πριν 2,5 χρόνια. Η επιστροφή στο σπίτι δεν ήταν στην αρχή εύκολη.

Ζούσα αρκετά χρόνια μόνη μου ή με φίλους μου. Ωστόσο, όλα είναι μια συνήθεια. Η μητέρα μου με βοηθάει πολύ στο να μεγαλώσω το παιδί. Είναι κάτι που με ανακουφίζει», είπε, μεταξύ άλλων, η ταλαντούχα ηθοποιός και πρόσθεσε.

«Η αλήθεια είναι ότι με βοηθάει πάρα πολύ η μητέρα μου στο να μεγαλώσω το παιδί και είναι κάτι που με ανακουφίζει. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδάκι, δεν έχω περάσει δύσκολα, συγκινούμαι με την προσφορά των ανθρώπων. Νομίζω είμαι ευαίσθητη. Όλοι λένε ότι είμαι σκληρή και δυναμική αλλά κρύβω ευαισθησία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments