Μedia

MasterChef 2019: Ο Παντελής έγινε… φέσι από τα κρασιά (vid)

MasterChef 2019: Ο Παντελής έγινε… φέσι από τα κρασιά (vid)
MasterChef 2019: Γέλιο μέχρι δακρύων λόγω του Παντελή που δεν το... σηκώνει το αλκοόλ αλλά ήπιε λίγο παραπάνω.

MasterChef 2019: Μπορεί η ομαδική δοκιμασία στο χτεσινό MasterChef να είχε πολλά νεύρα από την πλευρά των παικτών, ωστόσο οι τηλεθεατές σίγουρα θα την βρήκαν ευχάριστη και χιουμοριστική.

Κι αυτό γιατί ο Παντελής χτες είχε τον πρώτο λόγο, καθώς επελέγη από τον Αλέξανδρο ως ο δεύτερος αρχηγός της κόκκινης ομάδας.

Ετσι όταν τελείωσε το δύσκολο μέρος της δοκιμασίας, η μαγειρική, ήρθε η στιγμή της παρουσίασης με τον Παντελή να δίνει ρέστα.

Συγκεκριμένα την ώρα που παρουσίαζε το γλυκό της ομάδας του στους κριτές αποφάσισε να βγάλει έναν πολύ ποιητικό λόγο που τους έκανε να σκάσουν στα γέλια.

«Αποφασίσαμε να σας φτιάξουμε ένα γλυκό το οποίο να βασίζεται στην νοσταλγία καθώς θα ταιριάζει με το κρασί το γλυκό που θα πιείτε. Να σας ευχηθώ καλή απόλαυση και όσο για το κρασί…και στην υγειά σας», ανέφερε ο Παντελής κάνοντας τους κριτές να σκάσουν στα γέλια.

Η guest κριτής δεν μπόρεσε να μην γελάσει λέγοντα «καλά κρασιά», ενώ από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε πως μετά από όλη αυτή την ωραία παρουσίαση, το κλείσιμό του ήταν λίγο απότομο.

MasterChef 3: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Πέμπτης (27/2)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments