Lifestyle

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ετών 50 για τους άνδρες: “Το target group μου είναι 19 με 31 βαριά – βαριά”

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ετών 50 για τους άνδρες: “Το target group μου είναι 19 με 31 βαριά – βαριά”
Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για την πέραση που έχει στους, μικρότερους ηλικιακά από εκείνη, άνδρες.

Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου άνοιξε το σπίτι της στην κάμερα της εκπομπής “Έλα, χαμογέλα”. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας ορισμένες άγνωστες πτυχές.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι έχει αντιμετωπίσει αρκετές σκηνές ζήλιας από πρώην σύντροφούς της, κάτι το οποίο την κούρασε αρκετά.

Ωστόσο, η σημαντικότερη λεπτομέρεια που μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής, αφορούσε την πέρασή της στο ανδρικό φύλο.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια επιλέγει μεγαλύτερους από εκείνη άντρες, συνήθως την φλερτάρουν αρκετά μικρότεροι της, όπως ανέφερε στο “Έλα, χαμογέλα”.

πηγή video: zappit.gr

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε τα εξής για το θέμα:

«Είναι αλήθεια ότι με φλερτάρουν πολύ νεαρότεροι άντρες. Το target group μου είναι 19 – 31 βαριά βαριά. Που να κάνω σχέση. Άλλο το 30, άλλο το 40. Με το 40 θα μπορούσα. Αλλά με το 30 ξέρω ‘γω; Τι θα κάνεις στη ζωή σου…».

Όσο για τους τρόπους με τους οποίους φροντίζει τον εαυτό της, σημείωσε:

«Για το πρόσωπο έχω κάνει μεσοθεραπεία. Έχω ξεκινήσει από μικρή όμως σαν πρόληψη. Όταν κάνεις υπερβολικά πράγματα, αντί να φαίνεσαι φρέσκια και μικρή φαίνεσαι μεγάλη. Με κάτι χειλάρες έτσι, με κάτι χαρακτηριστικά που τα φρύδια έχουν έρθει εδώ. Λίγο σκιάζεσαι. Δεν είναι ούτε νεανικό, ούτε έχει μια φυσικότητα, ούτε μια φρεσκάδα. Αυτό χάνουν».

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (γεν. Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, Αθήνα 11 Απριλίου 1968-) είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη, το 1990. Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες. Τον Νοέμβριο του 1998 παντρεύτηκε για πρώτη φορά και ο γάμος αυτός διήρκεσε 3,5 χρόνια. Στις 11 Οκτωβριου 2011 παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μητρογιάννη, με τον οποίο χώρισε το 2014.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments