Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (3/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (3/3/19)
Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (3/3/19).

Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ζώδια κριός

Κάτι που αφορά την επαγγελματική και την ερωτική σου ζωή, θα φέρει συγκρούσεις με τον εραστή σου. Δεν πρόκειται να αφήσεις να δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα γιατί θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπο να ισορροπήσεις τις καταστάσεις, χωρίς όμως άμεσο αποτέλεσμα. Υπενθυμίζοντας στο ταίρι σου πως κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να διατηρήσεις όσο μπορείς πιο άψογα τα πράγματα, μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται. Μην προσπαθείς περισσότερο. Θα τον πείσεις.

ζώδια ταύρος

Η δυσαρέσκεια λόγω γραφειοκρατίας μπορεί να είναι από αγχωτικό ως εντελώς εξοργιστικό. Χαλάρωσε και αποδέξου, ότι ένα σημαντικό σχέδιο προχωράει κι αυτό σε ενθαρρύνει να στραφείς για παρηγοριά στη σχέση σου.

Υπάρχουν πράγματα που είναι πέρα από τον έλεγχό σου.

Γι’ αυτό επικεντρώσου στο πόσο λατρεμένη, γλυκιά και αξιαγάπητη είσαι, για ένα συγκεκριμένο άτομο. Κι αυτό το άτομο, αξίζει τώρα την προσοχή σου!

δίδυμοι

Αν νιώθεις πως οι ευθύνες συσσωρεύονται έξω από τη σφαίρα της ερωτικής σου ζωής, τότε δεν θα χρειαστεί πολύ ο εραστής σου, για να σε μεταφέρει από την βαριά σου καθημερινότητα, κάπου γλυκά και άνετα. Μόνο μια μαγική στιγμή θα μπορούσε να σου υπενθυμίσει γιατί επενδύεις τόσο στη σχέση σου, όσο και σε άλλους τομείς της ζωής σου. Πάρε τον έλεγχο κάθε χαώδους κατάστασης και βρες χρόνο ν’ ασχοληθείς μ’ αυτό που λαχταράει περισσότερο η καρδιά σου. Το αξίζεις.

καρκίνος

Αν ένα ερωτικό σχέδιο απαιτεί μια σημαντική οικονομική δαπάνη, τότε συζήτησέ το με τον εραστή σου. Μπορεί να θέλεις να ξεδώσεις λίγο παραπάνω αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα ο εραστής σου, να θελήσει να σε φρενάρει. Μια συζήτηση ανάμεσά σας, μπορεί να είναι γεμάτη υπονοούμενα, αλλά δε θα παραβλέψεις το γεγονός, πως είναι κάτι που δύσκολα θα μπορούσες να κάνεις στο παρελθόν. Κράτησε το σχέδιό σου ζωντανό, ακόμα κι αν δεν είναι τόσο εύκολο να πραγματοποιηθεί, όσο θα ήθελες.

Φωτογραφία: Pixabay

λέων

Το να φέρεις κάτι γλυκό στη σχέση σου, αυτή τη στιγμή, είναι αδύνατο. Ξέρεις ακριβώς πώς θέλεις να ζήσεις τον έρωτα με τον εραστή σου και αυτό που σε απασχολεί περισσότερο, είναι η οικονομική σταθερότητα στη σχέση σου. Μπορείς να κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια, αλλά νιώθεις πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργηθεί υλική ασφάλεια στη σχέση σου. Μια εμπνευσμένη ιδέα, είναι το μόνο που μπορεί να χρειαστεί.

παρθένος

Ακόμα κι αν είσαι ικανοποιημένη από τη σχέση σου, ίσως η φιλία που μοιράζεσαι με τον εραστή σου, είναι που την κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστή, αυτή τη στιγμή. Το ενισχυμένο αίσθημα συντροφικότητας σου υπενθυμίζει, γιατί αυτό το πρόσωπο είναι τόσο ξεχωριστό και σε κάνει να νιώθεις ήρεμη, αυτό το διάστημα. Ξέρεις ότι ο αγαπημένος σου, βάζει τις ανάγκες σου πάνω απ’ όλα…. κι αυτό δε θα το αφήσεις να περάσει απαρατήρητο ή να μην το εκτιμήσεις.

ζυγός

Ακόμα κι αν ξέρεις πόσο σε προσέχει το ταίρι σου, θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις για λίγο μόνη σου για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Μια ειλικρινής συζήτηση ανάμεσά σας, είναι απαραίτητη για να του τονίσεις πως λίγη απομόνωση, ωφελεί όχι μόνο εσένα αλλά και τους δυο σας. Η απομάκρυνση ανάμεσά σας, θα είναι σύντομη και θα είσαι πιο αναζωογονημένη όταν ξαναβρεθείς μαζί του.

σκορπιός

Αν και τα μυαλά σας επικοινωνούν, είναι επίσης πιθανό να νιώσεις έλξη και για κάποιες ασυνήθιστες ιδιότητες του εραστή σου. Μπορεί να υπάρχει κάτι που σε γοητεύει και σ’ ενθαρρύνει να αφήσεις τη ζώνη άνεσης και να δεις από περιέργεια πού μπορεί να σε μεταφέρει αυτό το άτομο. Αν είσαι σε σχέση, τότε μια περίεργη ή τρελή ιδέα του εραστή σου, που σε άλλη περίπτωση θα είχες απορρίψει, τώρα θ’ αξίζει τον κόπο, να της ρίξεις μια πιο προσεκτική ματιά!

τοξότης

Θα μπορούσες να δείχνεις ήρεμη εξωτερικά στον εραστή σου, αλλά αυτό μπορεί να κρύβει κάποιες ανασφάλειές σου. Ευτυχώς, που μπορεί να εξαφανιστεί οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα, αν χρησιμοποιήσεις την αισιοδοξία που σε χαρακτηρίζει σε ό,τι έχει να κάνει με την εξέλιξη της σχέσης σου τώρα. Ίσως αντιμετωπίζεις ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά τα πράγματα μπορούν να γίνουν πιο απλά με περισσότερη προθυμία να είσαι ανοικτή με όλα τα θέματα που θα προκύψουν.

Φωτογραφία: Pexels

αιγόκερως

Ένα ρομαντικό σχέδιο θα σε κάνει να το εξετάσεις, ειδικά αν ο εραστής σου θέλει να σε μεταφέρει σε άγνωστα μέρη- κυριολεκτικά. Θα μπορούσε να είναι ένα ευχάριστο ταξίδι και η ιδέα της εξερεύνησης ενός άγνωστου περιβάλλοντος με το σύντροφο, να είναι ενδιαφέρον και δελεαστικό. Ωστόσο, αυτό το σχέδιο, δεν μπορεί να προγραμματιστεί με βιασύνη… για πρακτικούς ή ενδεχομένως οικονομικούς λόγους. Κράτησε το όνειρο ζωντανό… με τη γνώση ότι μεταμορφώνεται από ένα όραμα, σε κάτι απτό, με σταδιακό ρυθμό.

υδροχόος

Η φαντασία σου θα δουλέψει υπερωρίες, από κάτι που θα σου προκαλέσει την περιέργεια και ενδεχομένως να σου φανεί και προκλητικό. Ωστόσο, η επιθυμία σου για αλλαγή ή αυθορμητισμό θα μπορούσε να σε ωθήσει να εγκαταλείψεις οτιδήποτε μουντό και συνηθισμένο, για κάτι που σε συγκινεί και σε προκαλεί ταυτόχρονα. Άφησε τον εαυτό σου να οδηγηθεί από οτιδήποτε απέχει από το «φυσιολογικό» αυτό το διάστημα στα ερωτικά σου. Γιατί μπορεί να δεις τις παθιασμένες δυνατότητες που υπάρχουν, σε κάτι που είναι περίεργα ασυνήθιστο.

ιχθύες

Αφήνοντας τον εαυτό σου να βυθιστεί στον πολύχρωμο κόσμο που δημιουργείς, σε βοηθά να συνδεθείς με τη ρομαντική ονειροπόλησή σου δυναμικά αυτή τη στιγμή. Ίσως δε θέλεις να μοιραστείς το διανοητικό ταξίδι σου με τον εραστή σου, αλλά θα επωφεληθεί από την παθιασμένη έμπνευσή σου. Άφησε τον εαυτό σου να ονειρευτεί και να καθοδηγηθεί από τις ενδείξεις που λαμβάνεις, για να εμβαθύνεις τη σχέση σου, μ’ αυτό τον τρόπο.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments