Lifestyle

Eva Mendes: Η πανέμορφη ηθοποιός έκλεισε τα 45 (pics)

Eva Mendes: Η πανέμορφη ηθοποιός έκλεισε τα 45 (pics)
Eva Mendes: Ήταν πάντα στην πρώτη 15αδα με τις 100 ωραιότερες γυναίκες που έβγαζε κάθε χρόνο το ΜΑΧΙΜ

Η Eva Mendes θεωρείται μία από τις ωραιότερες λατινοαμερικανίδες που έχουν περάσει από τον κινηματογράφο και γιόρτασε χθες τα 45α γενέθλιά της και

Η εκρηκτική ηθοποιός ξεκίνησε την καριέρα της συμμετέχοντας σε διαφημίσεις και βιντεοκλίπ γνωστών τραγουδιστών. Είχε εμφανιστεί σε βιντεοκλίπ των Γουίλ Σμιθ (Miami), Pet Shop Boys (Se a vida é) και Aerosmith (Hole in My Soul).

Το 2001 έκανε το μεγάλο άλμα και πρωταγωνίστησε στο «Training Day». Η ταινία συζητήθηκε τότε για δύο λόγους. Την κορυφαία εμφάνιση του Denzel Washington και τη παρουσία της Eva Mendes.

Η λατινοαμερικανίδα ηθοποιός δεν άργησε να χαρακτηριστεί σύμβολο του πόθου. Η γοητεία και το νάζι της Mendes έβγαινε σε κάθε ταινία της ανεξάρτητα από τον ρόλο.

Στο δεύτερο Fast & The Furious με τον Paul Walker, η Mendes έκανε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της.

Η διάσημη ηθοποιός δεν έπαιξε ποτέ κάποιο ρόλο που την έκανε να εδραιωθεί ως η απόλυτη ηθοποιός. Αντίθετα μάλιστα έπαιξε σε πολύ κακές ταινίες, όπως το πρώτο Ghost Rider με τον Nicolas Cage, το Women για το οποίο προτάθηκε με Χρυσό Βατόμουρο, αλλά και το We Own the Night που παρότι είχε πλούσιο και ενδιαφέρον σενάριο, δεν έκανε επιτυχία και δεν κατάφερε να πείσει.

Η Eva Mendes ήταν πάντα στην πρώτη 15αδα με τις 100 ωραιότερες γυναίκες που έβγαζε κάθε χρόνο το ΜΑΧΙΜ, έχει αφήσει πίσω της μοναδικά εξώφυλλά σε Esquire και Vogue, ενώ κάποιες από τις εμφανίσεις της για μεγάλους οίκους μόδας της αύξησαν την δημοσιότητα ως η πιο σέξι γυναίκα στη Γη. Κάτι ήξερε ο Ryan Gosling και έκανε το βήμα προς το μέρος της το 2011. Σήμερα έχουν μαζί 2 παιδιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments