Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο νέος της έρωτας μετά τον Αργυρό (pic)

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ο νέος της έρωτας μετά τον Αργυρό (pic)
Ζευγάρι με παίκτη της ΑΕΚ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, φαίνεται πως βρήκε την αγάπη στο πρόσωπο παίκτη της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao», ο Κουβανός φόργουορντ της ΑΕΚ Χάουαρντ Σαντ Ρος, έχει έρθει πιο κοντά με το γνωστό μοντέλο, η οποία πρόσφατα χώρισε με τον Έλληνα τραγουδιστή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ίδια περίμενε τον παίκτη για να φύγουν μαζί μετά το τέλος του αγώνα.

Εάν λάβουμε αυτό το σενάριο στα υπόψιν μας, τότε μπορούμε να δικαιολογήσουμε την παρουσία της σε αγώνα της μπασκετικής ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, να σημειωθεί ότι πριν από λίγες μέρες επίσης, η Ηλιάνα είχε ανεβάσει στα social media, βίντεο όπου κάνει γυμναστική με φόρμα της μπασκετικής ΑΕΚ.

  • O Χάουαρντ Σαντ Ρος:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αποκάλυψη για το γάμο της

Το επιτυχημένο μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM, μίλησε για πρώτη φορά για τον φημολογούμενο γάμο της και ένα σχόλιο που έκανε ήταν μάλλον κάτι το οποίο δεν περίμεναν οι θαυμαστές της.

Οι αποκαλύψεις έγιναν στην εκπομπή Celebrity Travel και τον Νίκο Κοκλώνη. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Υπάρχει και η φήμη ότι είμαι παντρεμένη, είδες; Άλλο και αυτό και ακούστηκε μία φήμη ότι έχω μαλώσει και με την Γιάννα (σ.σ. Τερζή) στο παρελθόν. Δεν σχολιάζω προσωπικά θέματα, αλήθεια, γιατί ειδικά αυτό το θέμα αφορά έναν άνθρωπο που δεν είναι στη δημοσιότητα.

Ένας άνθρωπος που είναι (σ.σ. στη δημοσιότητα) έχει το βήμα να απαντήσει και να μιλήσει. Ένας άλλος που δεν είναι, του κάνεις κακό και τον προσβάλλεις και την οικογένεια του. Είναι πολύ σημαντικό. Για μένα που είμαι γυναίκα, είναι άκομψο να μιλάω για αυτό το θέμα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments