Lifestyle

Το συγκινητικό μήνυμα παρουσιάστριας για τη μαμά της

Το συγκινητικό μήνυμα παρουσιάστριας για τη μαμά της
Η μαμά γνωστής παρουσιάστριας είχε τα γενέθλιά της και εκείνη θέλησε να στείλει της ευχές της με έναν ιδιαίτερα τρυφερό τρόπο.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους έγραψε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα για τη μαμά της, η οποία είχε γενέθλια.

Η παρουσιάστρια ανάρτησε ένα κολάζ από παλαιότερα γενέθλια μαζί με τα φετινά της μητέρας της, γράφοντας το ακόλουθο μήνυμα:

“Να μας ζήσει η αρσιβαρίστας του σπιτιού!! Χρόνια πολλά στο πιο σημαντικό πλάσμα στη ζωή μας!! Nα μας ζήσεις μανούλα μου! Το πόσα κάνει για εμάς καθημερινά θέλω βιβλίο για να το γράψω!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ είναι απλά τόσο μικρό..!! Νοιώθω ευλογημένη για αυτή την υπέροχη οικογένεια με τα καλά μας και με τα κακά μας”

Ποια είναι η Χριστιάνα Αριστοτέλους

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι Κύπρια παρουσιάστρια. Γεννήθηκε το 1983 στις 24 Σεπτεμβρίου στην Κύπρο. Το 2001 συμμετείχε στο Miss World της χρονιάς.

Το 2005 την είδαμε στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «Όμορφο Κόσμο το πρωί». Το 2006 μετακόμισε στο κυπριακό Mega και παρουσίασε την εκπομπή «Για Σένα» όπου σημείωνε πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

View this post on Instagram

Οταν βαζεις ΕΝΑ απλο δαχτυλιδι!!καλο βραδυ και ονειρα γλυκα

A post shared by Christiana (@christianaari) on

Αργότερα όμως η εκπομπή γίνεται ψυχαγωγική και τα νούμερα ανεβαίνουν σημαντικά για την Χριστιάνα. Η εκπομπή βραβεύτηκε ως Αγαπημένη Εκπομπή Της Κύπρου.

Το 2016 η Χριστιάνα φεύγει από τον MEGA και πηγαίνει στον Alpha Κύπρου όπου παρουσιάζει μέχρι σήμερα το «Με Αγάπη Χριστιάνα» που επίσης σημειώνει καλά νούμερα τηλεθέασης. Η Χριστιάνα Αριστοτέλους είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Εφραίμ και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments