Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (6/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (6/3/19)
Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (6/3/19).

Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ζώδια κριός

Μια ρομαντική φιλοδοξία θα αναβιώσει κι ίσως βρεις έναν εμπνευσμένο λόγο, για να την ακολουθήσεις. Εντούτοις, η ορμητικότητα, είναι ενάντια στο τρόπο, που προτιμά να λειτουργεί η αγάπη. Διατήρησε τη πίστη σου, αλλά άφησε να εξελιχθούν τα ερωτικά σου, όπως σκοπεύουν. Θα προσπαθούσες πολύ σκληρά για την πρόοδο, που θα εκδηλωθεί από μόνη της. Προς το παρόν, πρόσεχε και περίμενε.

ζώδια ταύρος

Η εστίαση της ερωτικής σου ζωής, πρέπει να ισορροπεί ανάμεσα στο παρόν και στο μέλλον. Οι προηγούμενες ρομαντικές σου εμπειρίες σε ερωτικά θέματα, προσφέρουν πολύτιμη εικόνα για το τι εξελίσσεται τώρα.

Ένα σύντομο συναισθηματικό ταξίδι μπορεί να σου θυμίσει, τι αντιμετώπισε στο παρελθόν, το μυαλό και η καρδιά σου.

Έτσι θα βοηθηθείς και θα αντλήσεις πολύτιμα μαθήματα, που μπορούν να φέρουν μια χρήσιμη και έγκαιρη αλλαγή, στις τρέχουσες υποθέσεις σου.

δίδυμοι

Μπορεί να νιώθεις πως ο εραστής σου, δημιουργεί επικοινωνιακά εμπόδια ή ίσως εσύ να έχεις συντονιστεί, με κάτι που θέλεις να μεταφέρεις. Ωστόσο, μην αφήνεις τη φαινομενική του απροθυμία να ακούσει, να σε εμποδίσει στο να πεις, όσα πρέπει να ειπωθούν. Ίσως να νιώθεις άβολα συναισθηματικά, αλλά αν αντιμετωπίσεις την πρόκληση και τα ξεπεράσεις, μπορεί να νιώσεις ευτυχισμένη και ανακουφισμένη, που επέμεινες.

καρκίνος

Μια επιφανειακή συζήτηση για ένα αμφιλεγόμενο θέμα με τον εραστή σου, απλά δεν θα το λύσει – και δεν είσαι πρόθυμη να το πας σιγά σιγά. Έχεις ορισμένες πεποιθήσεις ή αρχές που θα υποστηρίξεις ή θα υπερασπιστείς. Αλλά μην επιτρέψεις κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η επικοινωνία σας να αφορά αποκλειστικά τις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες. Πάνω απ΄ όλα, η επικοινωνία, πρέπει να είναι αμφίδρομη.

Φωτογραφία: Pixabay

λέων

Αυτό που μπορεί να φαίνεται απογοητευτικά ακατόρθωτο, κατά πάσα πιθανότητα είναι πιο πραγματικό και μέσα στις δυνατότητές σου, περισσότερο, από όσο πιστεύεις. Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι η επιθυμία σου να σκεφτείς και να αξιολογήσεις ένα επώδυνο ή απογοητευτικό επεισόδιο από την ερωτική σου ζωή, που σ’ εμποδίζει να προχωρήσεις. Θα μπορούσες να προσπαθήσεις να κατανοήσεις ένα προηγούμενο επεισόδιο ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Και είναι σημαντικό να δεχτείς, ότι έμαθες, απ’ αυτό. Η αποστολή σου τώρα, θα πρέπει να είναι η προσπάθεια να πετύχεις το παθιασμένο δυναμικό σου.

παρθένος

Θα μπορούσε να είναι εύκολο και ίσως ακόμη και κατανοητό να συγχέεις τη θετική και μετασχηματιστική ενέργεια που λειτουργεί με το ρυθμό της, με κάτι που φαίνεται απογοητευτικό. Ωστόσο, καθώς εξελίσσεται η ερωτική σου σχέση, όλο και περισσότερο οι προοπτικές σου, αφορούν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Αυτό απαιτεί ένα ανοιχτό μυαλό και μεγάλη τιμιότητα από την πλευρά σου. Και με τα δύο, μπορείς να ξεκαθαρίσεις το μυαλό σου και να μπορέσεις να ελέγξεις, την πορεία της σχέσης σου.

ζώδια ζυγός

Η σχέση σου θα απαιτήσει ν’ αφιερώσεις αρκετό χρόνο και προσπάθεια… και δεν θα είναι κακό, να δώσεις ό, τι είναι απαραίτητο. Αλλά τι γίνεται με εσένα? Ίσως, ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις τις ανάγκες σου πιο στενά και να ενισχύσεις την αυτοεξυπηρέτησή σου. Αυτό είναι εξίσου σημαντικό, με το να εξυπηρετείς μόνο τις ανάγκες του εραστή σου. Αν εστιάσεις μέσα σου, αυτό θα σε βοηθήσει πολύ…. και θα καταλάβεις πως άξιζε που το έκανες.

ζώδια σκορπιός

Θα μπορούσες ν’ απολαύσεις τη ζωή, ίσως και σε σημείο υπερβολής. Όμως θα χρειαστεί να γνωρίζεις την ανάγκη να σταματήσεις τις διασκεδάσεις τώρα. Η ερωτική σου ζωή, μπορεί να είναι ένα καλό μέρος για να αρχίσεις…ή με την αποκατάσταση ή με τη διατήρηση της αρμονίας. Όντας η καλύτερη που μπορείς να είσαι για τον εραστή σου, απαιτεί να γνωρίζεις πού χρειάζεται περισσότερος έλεγχος και αυτοσυγκράτηση στη ζωή σου.

τοξότης

Ίσως να μην μπορείς να εξηγήσεις, γιατί το μυαλό σου γυρίζει σ’ ένα ερωτικό επεισόδιο του παρελθόντος. Όμως αυτή η απροσδόκητη βόλτα στα παλιά, μπορεί να σε βοηθήσει. Ή υπάρχει ένα μάθημα που περιμένει ν’ αποκαλυφθεί ή υπάρχει κάποια ανακάλυψη από ένα προηγούμενο επεισόδιο, που θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποιο πρόβλημα, στην τωρινή σου σχέση. Επομένως, ρίξε μια ματιά στο παρελθόν, με πολύ ανοιχτό μυαλό.

αιγόκερως

Θα είσαι πιο δεκτική σε μια αλλαγή που ξετυλίγεται στα ερωτικά σου, από ό, τι παλαιότερα. Αυτό που μπορεί να έμοιαζε με επιβαλλόμενο περιορισμό ή απαίτηση, μπορεί τώρα να σου φανεί πιο ελκυστικό υπό το πρίσμα μιας νέας, εμπνευσμένης προοπτικής. Ίσως αισθάνεσαι έτοιμη να δεχτείς μια αλλαγή, αλλά θέλεις να γίνει με τους όρους σου. Αυτή είναι μια σοφή στρατηγική και καλό είναι να την υιοθετήσεις. Βλέπεις την πρακτική χρήση, σε αυτό που απέρριψες στο παρελθόν, που μπορεί να δημιουργήσει ένα πιο σταθερό μέλλον.

υδροχόος

Το τελευταίο πράγμα που θέλεις να είναι εμπόδιο στη σχέση σου, είναι η έλλειψη κεφαλαίων. Είναι επίσης πιθανό ότι οι ευθύνες σε κάποιο τομέα της ζωής σου, θα υπαγορεύσει την ατζέντα σου, σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου…. και ίσως νιώσεις πιεσμένη. Περισσότερο γιατί θα πρέπει να συμμορφωθείς με τους περιορισμούς και όχι με τη δημιουργική πλευρά σου. Ευτυχώς, η ικανότητά σου να προσαρμόζεσαι, μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη τώρα. Όσο περισσότερο χαμογελάς και ξεπερνάς τις αναποδιές της ερωτικής σου ζωής, τόσο πιο γρήγορα θα τα καταφέρεις και θα τα ξεπεράσεις.

ιχθύες

Θα έρθεις αντιμέτωπη μ’ ένα φόβο ή μια ανεπίλυτη ερωτική σου υπόθεση. Όμως είναι κάτι, που πρέπει ν’ αντιμετωπίσεις κι όχι να παρακάμψεις. Πρόκειται να βιώσεις μια αυθεντικότητα και ένα βάθος στη σχέση σου, αν κοιτάξεις μέσα σου για απαντήσεις. Αν υπάρχει κάτι που συνδέεται με το συναισθηματικό παρελθόν σου, και δεν το έχεις καταλάβει ακόμη, τότε θα σε περιμένει μια ευκαιρία για να το κάνεις τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments