Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η ενίσχυση της άμυνας σε πρώτο πλάνο

Ολυμπιακός: Η ενίσχυση της άμυνας σε πρώτο πλάνο
Ολυμπιακός: Προσεκτικές προσθήκες για να εμφανιστεί καλύτερος ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί προσεκτικά το φετινό καλοκαίρι με στόχο όσες προσθήκες γίνουν, να τον κάνουν καλύτερη ομάδα.

Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να ενισχυθούν σε όλες τις γραμμές για να εμφανιστούν πιο δυνατοί τη σεζόν 2019/20, όπου και θα συμμετάσχουν στα προκριματικά του Champions League.

Όμως η πιο σημαντική ενίσχυση είναι εκείνη της άμυνας του Θρύλου. Όχι μόνο όσον αφορά στα πρόσωπα που θα αποκτηθούν, αλλά στο κομμάτι του σχεδιασμού.

Το προσεχές καλοκαίρι διεξάγεται το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τους Γιασίν Μεριά και Παπέ Αμπού Σισέ να δίνουν το «παρών» εκεί με την Τυνησία και την Σενεγάλη, αντίστοιχα.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από τα μέσα Ιουνίου ως τα μέσα Ιουλίου

. Οι δύο στόπερ του Ολυμπιακού θα χάσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αναμένεται να χάσουν το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, στις 23-24 Ιουλίου. Με αυτές τις απουσίες σχεδόν δεδομένες ο σχεδιασμός των ερυθρόλευκων αλλάζει.

Επιπλέον, απόντες θα είναι ακόμα ο Μαντί Καμαρά, καθώς η Γουινέα έχει πάρει ήδη το εισιτήριο για τα τελικά, και ο Αχμέντ Χασάν με την Αίγυπτο και η Αίγυπτος.

Η απουσία αυτών των παικτών θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο θέμα του προγραμματισμού για τη νέα σεζόν και στο κομμάτι των κινήσεων ενίσχυσης του Ολυμπιακού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments