Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (8/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (8/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (8/3/19).

Η κάρτα λενορμάν της Παρασκευής 21. Το Βουνό (08 Σπαθί) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές συναντήσεις – Επιθυμίες άντρα – Επαγγελματική επιτυχία

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Το να τσακώνεστε συνέχεια με το άτομο που είστε μαζί, δεν θα σας κάνει πιο δεμένους. Τα προβλήματα σας, είναι εξωγενή και μάλλον από εκεί και θα πρέπει να ξεκινήσετε.

Ταύρος

Τα συναισθήματα σας, θέλετε να εξομολογηθείτε στον άνθρωπο που αγαπάτε, αλλά καταλαβαίνετε ότι ακόμη δεν είναι το σωστό χρονικό σημείο για κάτι τέτοιο.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (8/3/19)

Δίδυμοι

Δυναμική και έντονη θα είναι η παρουσία του πρώην σας, και πάλι μέσα στην ζωή σας που δείχνει, ότι σας θέλει πίσω. Ακούστε, δείτε και τα υπόλοιπα θα γίνουν.

Καρκίνος

Η αισθηματική σας μοναξιά, δεν σας πτοεί καθόλου, καθώς έχετε πάρα πολλά και σημαντικά να κάνετε αυτό το χρονικό διάστημα, και μάλλον μια σχέση θα ήταν εμπόδιο.

χαρτομαντεία Λέων

Το ταίρι σας, έχει πολλά θέματα που θέλει να συζητήσει και να πάρει αποφάσεις μαζί σας. Οι περισσότεροι μέσα στους Ανοιξιάτικους μήνες, θα δεσμευτούν και επίσημα.

Παρθένος

Οι διπλές ερωτικές καταστάσεις, που είστε, μόνο σε δύσκολη θέση τελικά θα σας φέρουν, και εσείς δεν είστε για τέτοια, και δεύτερον δεν υπάρχει λόγος κάποιος να πληγωθεί.

Ζυγός

Έχετε κάνει κάποιες φρέσκιες γνωριμίες που όμως θα σας αναστατώσουν τις επόμενες ημέρες, μέσα από ερωτικές προσεγγίσεις και εξομολογήσεις συναισθημάτων.

Σκορπιός

Μπορεί κάποιες στιγμές να θυμώνετε με το ταίρι σας, αλλά ειδικά αυτήν την εποχή, ξέρετε ότι έχει ένα σωστό προβλήματα που δεν του επιτρέπουν να σας δίνει πολύ χρόνο.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (8/3/19)

Τοξότης

Θα πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας και να βρείτε τι φταίει για την μετριότητα της ερωτικής σας ζωής. Αυτό είναι και κάτι που θέλει ο σύντροφος σας να το συζητήσετε.

Αιγόκερως

Δεν τα ξέρετε όλα για τον άνθρωπο σας, και μάλλον αυτό σας βάζει κάποιες φορές σε σκέψεις γύρω από το πιο είναι τα μέλλον σας με όλα αυτά που ζείτε στο τώρα.

Υδροχόος

Ο νέος έρωτας που έχει μπει στην ζωή σας, μάλλον σας έχει αλλάξει τελείως την διάθεση και πρέπει να το μεταφέρετε αυτό σαν θετική ενέργεια, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ζωής σας.

Ιχθείς

Φίλοι και γνωστοί αυτές, τις ημέρες, θα έχουν πολλά καλέσματα για εσάς και τον άνθρωπο σας. Φροντίστε μέσα στον κόσμο, να μην δείξετε τις αντιπαραθέσεις σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments