Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (10/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (10/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (10/3/19).

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 22. Οι Δρόμοι (Ντάμα Καρό) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Συναντήσεις με το παρελθόν – Ερωτικές κόντρες – Οικονομική αλλαγή

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Δεν σας πειράζει που δεν μιλάτε ή δεν βλέπεστε και τόσο πολύ με το ταίρι σας. Ξέρετε ότι είναι μια κατάσταση μόνο προσωρινή και που θα σας φέρει, σε άλλες συνθήκες.

Ταύρος

Μην δίνετε και τόσο πολλή σημασία σε καταστάσεις, που δεν είναι δικές σας. Πιθανόν και να σας έχουν ζητήσει την συμβουλή σας, αλλά κάντε το διακριτικά.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (10/3/19)

Δίδυμοι

Είσαστε μέσα σε υποθέσεις που δεν σας αφορούν ερωτικά, και μάλλον πρέπει να ξεχωρίσετε μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, τι και ποιον θέλετε.

χαρτομαντεία Καρκίνος Μέσα στην ημέρα, θα προκύψει μια συνάντηση με το πρόσωπο που θέλετε, και θα μπορέσετε να βρείτε άκρη, με κάποιες παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί.

Λέων

Δεν θέλετε να δώσετε και πάλι ευκαιρίες στον πρώην σας, που ξέρετε ότι ακόμη δεν έχει αλλάξει τίποτα από την ζωή του, άρα το αποτέλεσμα θα είναι ίδιο.

Παρθένος

Δεν είστε ακόμη πεπεισμένοι ότι το άτομο, που τόσο καιρό και επίμονα σας φλερτάρει μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς, για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Ζυγός

Οι μέρες έχουν πολλή εργασία και δρομολόγια για εσάς, τους εργασιομανείς. Τουλάχιστον θα έχετε πολλές και ευχάριστες νέες επαφές γύρω σας.

Σκορπιός

Μια ακόμη μεγάλη προσπάθεια θα κάνει το άτομο που σας αγαπάει, για να σβήσει από την μνήμη σας, όλα αυτά που έχουν γίνει στο πρόσφατο κοινό σας παρελθόν.

Τοξότης

Κάποιες εφήμερες γνωριμίες, σας κάνουν και αισθάνεστε λίγο καλύτερα, εν σχέση με το παρελθόν σας. Τώρα πιθανόν και ένα νέο συναίσθημα να κάνει την εμφάνιση του.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (10/3/19)

Αιγόκερως

Οι δικαιολογίες, που παρατάσσετε κάθε φορά, που το συντροφικό σας έτερο, μιλάει για να ξεκαθαρίσετε κάποιες υποθέσεις, από το παρελθόν σας…είναι μια αίολες.

Υδροχόος

Από σήμερα και μέχρι να αλλάξει ο μήνας, πολλοί από το ζώδιο σας, θα έχουν γνωρίσει μια καινούργια προσωπικότητα, που θα μέλλει να γίνει ο επόμενος σας σύντροφος.

Ιχθείς

Είστε των άκρων και αυτό είναι κάτι που σας έχει φέρει με το ταίρι σας σε κόντρα. Σίγουρα αφορά το παρελθόν σας, που ακόμη το κρατάτε ενεργό στο παρόν σας!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments