Ζώδια

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Δευτέρα (11/3/19)

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Δευτέρα (11/3/19)
Ζώδια για ελεύθερους: Αναλυτικές προβλέψεις για όλους.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Δευτέρα (11/3/19).

Ζώδια Κριός

Είστε ενθουσιασμένοι με τη νέα εβδομάδα που ξεκινά γιατί ξέρετε ότι οι δυνατότητες είναι ατελείωτες. Επιλέξτε ένα στόχο που επικεντρώνεται στη συνολική βελτίωση του εαυτού σας. Βεβαιωθείτε ότι είναι κάτι που πραγματικά θέλετε, και όχι απλά κάτι που ακούγεται ωραία.

Ζώδια Ταύρος

Δεν είστε και πολύ καλοί στο να επικεντρώνεστε σε κάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε αντί να βάζετε πολλούς μικρούς στόχους, θέστε κάποιον συγκεκριμένο που θέλετε να πετύχετε αυτή την εβδομάδα. Είναι πολύ καλύτερο να διοχετεύσετε την ενέργειά σας προς μια κατεύθυνση – οι πολλοί αντιπερισπασμοί μπορεί να σας κάνουν να υποχωρήσετε.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Δευτέρα (11/3/19)

Ζώδια Δίδυμοι

Κάντε μια συμφωνία με τον εαυτό σας σήμερα: Αν καταφέρετε να πάρετε το τηλέφωνο αυτού/αυτής του/της κούκλου/κούκλας, θα κάνετε κάτι για αυτό. Διαφορετικά, μπορεί να χάσετε μια εξαιρετική ευκαιρία.

Ζώδια Καρκίνος

«Δε με νοιάζει, κάνε ό,τι θέλεις». Διαγράψτε αυτή τη φράση από το λεξιλόγιό σας. Η αναποφασιστικότητα θα είναι ό,τι χειρότερο για εσάς. Όταν βρίσκεστε σε κάποιο ραντεβού, εκφράστε την άποψή σας. Αν δεν αρέσει στον/στην άλλον/άλλη, κρίμα. Εσείς ξέρετε τι θέλετε.

Ζώδια Λέων

Ο χρόνος είναι με το μέρος σας σήμερα. Μην αφήνετε το σύνδρομο των σιαμαίων να σαμποτάρει τα φλερτ που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο ενθουσιασμός του έρωτα μπορεί να κρατήσει δύο άτομα μαζί όπως τίποτα άλλο, οπότε θέστε όρια. Όλα έχουν να κάνουν με την ισορροπία: αν περνάτε πολύ χρόνο μαζί στις αρχές της σχέσης σας θα σκοτώσετε το πάθος.

Ζώδια Παρθένος

Τα μπαρ δεν είναι το καλύτερο μέρος για να γνωρίσετε ανθρώπους υψηλής ποιότητας. Αντί για αυτό κάντε λίγη άσκηση – πηγαίνετε για μια βόλτα. Επιλέξτε μια δημοφιλή διαδρομή και περπατήστε την κάθε μέρα για τον επόμενο μήνα, κατά προτίμηση μετά τη δουλειά σας. Αναπόφευκτα θα συναντήσετε (και τελικά θα γνωρίσετε) κάθε είδους ενδιαφέρουσες ερωτικές προοπτικές.

Ζώδια Ζυγός

Η ματιά σας περιφέρεται σήμερα. Και; Αφήστε τη να περιφέρεται! Να θυμάστε, δεν είστε δεσμευμένοι με κανέναν. Δεν υπάρχει κανείς για να σας επιπλήξει. Οπότε κοιτάξτε όλους/όλες τους/τις σέξι τύπους/κοπέλες με την ησυχία σας. Και αν διασταυρωθούν οι ματιές σας με κάποιον/α μη διστάσετε να ζητήσετε το τηλέφωνό του/της.

Ζώδια Σκορπιός

Δεν είστε ακριβώς σκεπτικιστές, αλλά έχετε καεί στο παρελθόν. Αν κοιτάξετε πίσω θα διαπιστώσετε ότι είχατε δει τα σημάδια, αλλά δεν κάνατε τίποτα γι ‘αυτό. Αντί να περιμένετε να έρθει η τραγωδία, ανακαλύψτε ένα δικό σας σύστημα για να εντοπίζετε τα προειδοποιητικά σημάδια. Όταν κάτι σας κάνει να αισθάνεστε άβολα, καταγράψτε το.

Ζώδια για ελεύθερους: Προβλέψεις για την Δευτέρα (11/3/19)

Ζώδια Τοξότης

Σήμερα δώστε προσοχή στην συνέπεια. Είτε το ξέρετε είτε όχι, η διαχείριση του χρόνου έχει σημασία, ειδικά στον κόσμο των ραντεβού. Όταν καθυστερείτε, το μήνυμα προς το άλλο άτομο είναι ότι δεν θεωρείτε σημαντικό τον χρόνο του. Κάντε ό, τι λέτε ότι θα κάνετε. Συμπεριφερθείτε με σεβασμό. Εμφανιστείτε στην ώρα σας.

Ζώδια Αιγόκερως

Οι δυσαρέσκειες και τα άσχημα συναισθήματα του παρελθόντος μπορεί να προκαλέσουν πολλά προβλήματα. Το να μιλάτε για τα συναισθήματα σας είναι ένα πράγμα, το να μιλάτε με τα χειρότερα λόγια για κάποιον/α πρώην κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού είναι άλλο. Απλά μην το κάνετε. Κρατήστε τη συζήτησή σας χαλαρή και επικεντρωμένη στο παρόν. Αφήστε τις κακίες για τις συζητήσεις με τους φίλους σας.

Ζώδια Υδροχόος

Σήμερα είναι καλύτερο να φερθείτε κάπως πιο συντηρητικά. Με το να εμφανιστείτε σε ένα ραντεβού ντυμένοι πολύ προκλητικά και να μιλάτε χυδαία δεν θα εντυπωσιάσετε κανέναν. Εκφράστε τη σεξουαλικότητά σας με έναν πιο ήπιο, κομψό τρόπο και δεν θα βγείτε χαμένοι.

Ζώδια Ιχθύες

Τα απρόβλεπτα ραντεβού και τα ραντεβού σε μπαρ δεν είναι του στυλ σας. Αυτό που ψάχνετε είναι η ποιότητα και όχι τόσο η ποσότητα. Ακολουθήστε τα πάθη σας. Εάν σας αρέσει η τέχνη, πάρτε μερικά μαθήματα ζωγραφικής. Θα γνωρίσετε και άλλα άτομα, που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και ενδιαφέροντα με εσάς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments