Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (11/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (11/3/19)
Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (11/3/19).

ζώδια κριός .

Η σχέση σου, θα σου δώσει πολλά να εξετάσεις. Και θα υπάρξουν περισσότερες ερωτήσεις από απαντήσεις, που θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσεις. Ωστόσο, ό, τι σε κάνει να ξανασκεφτείς τα ερωτικά σου, έχει στόχο να φέρει ισορροπία ή αρμονία στην ερωτική σου ζωή. Αν η στάση σου απέναντι στις δεσμεύσεις αλλάξει, τότε να είσαι σίγουρη, πως θα είναι μια αναγκαία και θετική αλλαγή.

ζώδια ταύρος

Αν ένα συγκεκριμένο άτομο δημιουργεί προβλήματα στη σχέση σου, τότε φρόντισε ν’ απομακρυνθείς από οποιαδήποτε χαοτική κατάσταση.

Αν οι προσπάθειές του συμβάλλουν ώστε ν’ ακολουθήσεις μια συγκεκριμένη κατεύθυνση στα ερωτικά σου, τότε θα επωφεληθείς. Αν θέλει να σε αποτρέψει από την πρόοδο της σχέσης σου, στο τέλος θα είναι ευλογία για σένα.

Εμπιστέψου την εξυπνάδα σου, για να μετατρέψεις μια αρνητική κατάσταση σε όφελός σου.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (11/3/19)

ζώδια δίδυμοι Ο τρόπος με τον οποίο εξισορροπείς όλες τις υποχρεώσεις σου, δε θα μείνει απαρατήρητος από το ταίρι σου. Ίσως είναι η ψυχραιμία που έχεις δείξει, κάτω από πιεστικές καταστάσεις, που υποδεικνύουν πόσο πολύ θέλεις να διατηρήσεις σε αρμονία τη σχέση σου. Θα είναι αξιοθαύμαστη η στάση σου τώρα και ο εραστής σου θα νιώσει δέος για σένα!

ζώδια καρκίνος

Αυτό που θέλεις από τον εραστή σου δεν είναι υπερβολικές χειρονομίες αγάπης, στοργής ή υποστήριξης. Απλά ζητάς, μια μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης. Κι επιδιώκεις, να το πετύχεις. Αλλά ο εραστής σου, ίσως έχει κάποιο δίκιο αν σου πει πως αντιδράς έντονα, σε μια κατάσταση που χρειάζεται μια ήρεμη, και πρακτική προσέγγιση. Θέλεις η ερωτική σου σχέση να λειτουργεί σαν εκτόνωση στο στρες. Αν αφήσεις το ταίρι σου να έχει λόγο, τότε εκ των πραγμάτων, θ’ απαλλαγείς από τις φοβίες σου.

ζώδια λέων

Η επιθυμία να νιώσεις ασφαλής μέσα στη σχέση σου, θα σε ενθαρρύνει να βρεις τρόπους για να ενισχύσεις τη συναισθηματική ασφάλεια. Ξέρεις πως μπορείς να προστατεύσεις ό,τι χρειάζεται προστασία και να διατηρήσεις την αρμονία στη σχέση σου. Η εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, για να δημιουργήσεις μεγαλύτερη άνεση στη σχέση σου, δεν είναι άστοχη. Είσαι πρόθυμη, να εντείνεις τις προσπάθειές σου, αν δεις οφέλη απ’ αυτό.

ζώδια παρθένος

Ξέρεις πως πρέπει να κάνεις μια σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σου. Αν αφιερώσεις χρόνο για ν’ αξιολογήσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, θα σε βοηθήσει να προετοιμαστείς σωστά. Θέλεις να διασφαλίσεις ότι δεν θα υπάρχει περιθώριο παρερμηνείας όταν αποφασίσεις να ανοίξεις την καρδιά και να το μυαλό σου. Στη συνέχεια χαλάρωσε, για να λάβεις το ερωτικό μήνυμα από το ταίρι σου. Μ’ αυτόν τον τρόπο, θα ξεκαθαρίσεις, πως το έχεις σκεφτεί.

ζώδια ζυγός

Ίσως να είναι απροσδόκητα εύκολο να υποκινήσεις ένα σενάριο με συναισθηματικό τρόπο, αυτή τη στιγμή. Η διαίσθησή σου, μπορεί να σε οδηγήσει άνετα σε ένα τρόπο, που μπορείς να εκφραστείς άνετα και αυθεντικά. Όσο πιο ανοιχτή και σίγουρη είσαι, τόσο περισσότερη αυτοπεποίθηση θα στηρίξει τα λόγια σου. Αυτό δε θα αφήσει στον εραστή σου, καμία αμφιβολία για το γεγονός, ότι λες ό,τι εννοείς και εννοείς αυτό που λες!

ζώδια σκορπιός

Μπορείς εξωτερικά να φαίνεσαι ήρεμη, αλλά μπορείς να κρύψεις τον ενθουσιασμό σου, για ένα ερωτικό σχέδιο. Γι’ αυτό και προτεραιότητά σου για σήμερα, θα έχει η ατζέντα σου. Γιατί θα προσπαθήσεις να προγραμματίσεις το χρόνο σου έτσι, ώστε να περάσεις αρκετές ώρες με το ταίρι σου. Μόνο βεβαιώσου πως δε θα επηρεαστεί το πρόγραμμά σου, από ανεπιθύμητους περισπασμούς.

Φωτογραφία: Pixabay

ζώδια τοξότης

Θα μπορούσες ν’ ακολουθήσεις μια στρατηγική στη σχέση σου, αλλά αν νιώσεις ότι υπάρχει πιθανότητα να καθυστερήσει ή να διαταραχθεί, τότε η διαίσθησή σου, είναι πιθανόν σωστή. Μπορεί μια απροσδόκητη εξέλιξη -που δεν θα εμποδίσει εντελώς το σχέδιό σου-, να απαιτήσει να δείξεις υπομονή, σχετικά με ένα άμεσο αποτέλεσμα. Φρόντισε να πας με το ρεύμα και να προσαρμοστείς.

ζώδια αιγόκερως

Το να γνωρίζεις ότι έχεις την υποστήριξη του εραστή σου, όταν σε άλλους τομείς της ζωής σου τα πράγματα πάνε στραβά, θα είναι τεράστια πηγή ικανοποίησης. Ο αγαπημένος σου, μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις το θάρρος ν’ αντιμετωπίσεις ορισμένους φόβους, που χρειάζονται μια ήρεμη προσέγγιση, για την επίλυσή τους. Ο έρωτας, θα σε ωθήσει απαλά σε μια ουσιαστική πρόοδο και θα σε βοηθήσει να βρεις στο δρόμο σου, μέσα από το δύσκολο συναισθηματικό έδαφος, σήμερα.

ζώδια υδροχόος

Λίγο ήσυχο χρονικό διάστημα από μόνο του, μπορεί να σε βοηθήσει να συλλέξεις τις σκέψεις σου, ανεπηρέαστη. Υπάρχουν θετικές και αρνητικές επιπτώσεις στη διάσπαση του εαυτού σου από τον εραστή σου. Αλλά μπορείς να εξερευνήσεις τις σκιές της ερωτικής σου ζωής και να αξιολογήσεις ό,τι συμβαίνει. Αν νιώσεις μεγαλύτερη αισιοδοξία και σιγουριά, τότε βοηθάς και τους δυο σας.

ζώδια ιχθύες

Αν είχες απομακρυνθεί από τον εραστή σου τελευταία, τότε θα παρατηρήσεις μια θετική αλλαγή στη σχέση σας….. και σύντομα. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε την απόσταση μεταξύ σας δεν μπορεί να αγνοηθεί, με την πρόθεση πως θα το συζητήσετε αργότερα. Ορισμένες περίεργες δονήσεις, πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά. Και η αντιμετώπιση των ασαφειών, μεμονωμένα, δε θα οδηγήσει σε αποκάλυψη ή επανάσταση. Αν απαιτείται μια προκαταρκτική και ειλικρινής συζήτηση, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments