Ελλάδα

Μίκης Θεοδωράκης: Παίρνει σύντομα εξιτήριο ο εμβληματικός μουσικοσυνθέτης

Μίκης Θεοδωράκης: Παίρνει σύντομα εξιτήριο ο εμβληματικός μουσικοσυνθέτης
O Μίκης Θεοδωράκης είχε αισθανθεί έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Αισιόδοξοι φαίνεται να είναι οι γιατροί για την πορεία της υγείας του μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη στην οποία υποβλήθηκε στην περασμένη Παρασκευή (8/3/19), η μετεγχειρητική του πορεία εξελίσσεται ομαλά κι ο οργανισμός του ανταποκρίνεται θετικά στη φαρμακευτική αγωγή.

Με την φροντίδα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών ο διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτης θα καταφέρει να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο -εκτός απροόπτου- μέχρι την Παρασκευή (15/2/19).

Φωτογραφία Eurokinissi


Υπενθυμίζεται πως ο 93χρονος πλέον, Μίκης Θεοδωράκης, αισθάνθηκε έντονη ταχυκαρδία τις προηγούμενες μέρες, με αποτέλεσμα τα παιδιά του, Μαργαρίτα και Γιώργος, να τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων.

Να αναφέρουμε, ότι ο Μίκης Θεοδωράκης, τον περασμένο Αύγουστο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα και πάλι στο νοσοκομείο έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το οποίο και αντιμετωπίστηκε και με φαρμακευτική αγωγή.

Τότε οι γιατροί τού συνέστησαν απόλυτη ηρεμία και όλο αυτό το διάστημα απέφυγε οποιαδήποτε δημόσια εμφάνιση.

Φωτογραφία Eurokinissi


Μετά την επέμβαση που του έγινε, το ιατρικό που εκδόθηκε ήταν το εξής:

«Ο κος Μίκης Θεοδωράκης υπεβλήθη, σήμερα, την 8η Μαρτίου 2019, σε τοποθέτηση διεστιακού βηματοδότου και σε ηλεκτρική ανάταξη της ταχυαρρυθμίας. Συνεχίζει νοσηλευόμενος στο δωμάτιό του, υπό αγωγή.

Εκ του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments