Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (12/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (12/3/19)
Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (12/3/19).

ζώδια κριός

Ακόμα κι αν τα συναισθήματά σου είναι διαφανή ή δεν έχεις πρόβλημα να τ’ αποκαλύψεις, μάλλον θα προσπαθήσεις να κρύψεις, μερικά βαθιά, παθιασμένα συναισθήματα από το ταίρι σου, αυτή τη στιγμή. Θα νιώσεις πιο απόμακρη με τις ερωτικές υποθέσεις…αλλά αυτό εμποδίζει παρά βοηθάει την εξέλιξη της σχέσης. Η καρδιά σου θέλει να ανταποκριθείς σ’ αυτό! Άφησε το μήνυμά της να φανεί με οποιονδήποτε τρόπο, ή με τον τρόπο που επιλέγει εκείνη!

ζώδια ταύρος

Μια απροσδόκητη αλλαγή στην ερωτική σου ζωή, θα σε κάνει να σκεφτείς έντονα τις εξελίξεις και ίσως είναι αυτό που χρειάζεται, για να σπάσει η ρουτίνα.

Οι αλλαγές που αναμένεται να αντιμετωπίσεις, μπορεί να μην είναι εύκολες, αλλά η περιπετειώδης πλευρά σου, μπορεί να σε βοηθήσει.

Δες το, σαν ένα ουσιαστικό βήμα προς την παθιασμένη πρόοδο και αν είσαι πρόθυμη να προσαρμοστείς και να αποδεχτείς αυτή τη διαδικασία μάθησης… δεν θα χρειαστεί ν’ αγωνιστείς.

ζώδια δίδυμοι

Τα πιο παθιασμένα σου συναισθήματα, πρέπει να αναγνωριστούν ειλικρινά, ακόμα κι αν νιώθεις πως είναι, πολύ ριψοκίνδυνο για σένα. Ένα υπέροχο ερωτικό μάθημα, προέρχεται από αυτό! Και οτιδήποτε ανακαλύψεις κοιτάζοντας προς τα μέσα, μπορεί να σε διδάξει κάτι σημαντικό για τον εαυτό σου, τη στάση σου απέναντι στον έρωτα ή τα συναισθήματά σου, για ένα συγκεκριμένο άτομο. Για να γίνεις η καλύτερη σύντροφός, απαιτεί να είσαι ειλικρινής και αυθεντική με τα αισθήματά σου. Η ειλικρίνεια, πρέπει να ξεκινήσει από εσένα την ίδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (12/3/19)

ζώδια καρκίνος

Το παρελθόν της ερωτικής σου ζωής, θα φανεί ότι είναι περισσότερο ενδιαφέρον από ό, τι είχες συνειδητοποιήσει. Ακόμα κι αν πολλά από αυτά που εξελίσσονται τώρα, δημιουργούν συναισθήματα deja vu, γνωρίζεις ότι τα μαθήματα του παρελθόντος είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το παρόν. Μπορεί να έχεις μάθει κάποια μαθήματα με σκληρό τρόπο, αλλά οποιεσδήποτε επώδυνες ή ενοχλητικές καταστάσεις, σ’ έχουν κάνει σοφότερη. Κι αυτό δεν πρέπει να το αγνοήσεις.

ζώδια λέων

Καλύτερα να μετρήσεις μέχρι το δέκα και να ηρεμήσεις, πριν απαντήσεις στον εραστή σου, με τρόπο, που θα σε κάνει να μετανιώσεις. Η δυναμική επικοινωνία μπορεί να είναι σέξι μερικές φορές, αλλά αυτή είναι μια περίοδος που θα φαίνεσαι ιδιαίτερα τολμηρή με οτιδήποτε ερωτικό δηλώσεις. Αν δε διαλέξεις προσεκτικά τα λόγια σου, θα δημιουργηθεί τεταμένη ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Άφησε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου να ηρεμήσουν, πριν μιλήσεις ορμητικά.

ζώδια παρθένος

Ίσως να μην μπορείς ν’ αποτρέψεις μια κρίση στη σχέση σου. Αλλά η υπομονή που δείχνεις στις προκλήσεις, δεν είναι τίποτα λιγότερο από αξιοθαύμαστη. Έχεις εργαστεί πολύ σκληρά για να δημιουργήσεις σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή, για να αφήσεις μια απροσδόκητη εξέλιξη, να μετατοπίσει τα πράγματα από την πορεία. Όταν η ζωή μας δίνει λεμόνια, όπως λέει η παλιά παροιμία, κάνουμε λεμονάδα. Κάτι αρνητικό μπορεί να μετατραπεί σε θετικό, με τη σωστή νοοτροπία.

ζώδια ζυγός

Μια εξέλιξη που αρχικά θα σου φανεί αθώα, μπορεί τελικά, να είναι κάτι που θέλεις να εξετάσεις στενότερα. Ιδιαίτερα, αν ο εραστής σου, δε σου λέει όλη την αλήθεια. Μπορείς να διατηρήσεις την ατμόσφαιρα ήρεμη και χαλαρή καθώς μαζεύεις αποδείξεις, γιατί μια άμεση αντιπαράθεση δε θα βοηθήσει κανέναν από τους δυο σας. Μόλις συγκεντρώσεις όλες τις πληροφορίες, θα ησυχάσεις. Αλλά μην υιοθετείς από την αρχή μια στάση του στυλ «ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίον».

ζώδια σκορπιός

Παρόλο που μπορείτε να είστε ευπροσάρμοστη και ευέλικτη στα ερωτικά σου, θα διαπιστώσεις ότι η διαίσθησή σου, σε προειδοποιεί, να μην επωφεληθείς από το ταίρι σου. Μέχρι να φτάσει η σταθερή απόδειξη, διατήρησε την ηρεμία και το άγρυπνο βλέμμα σ’ αυτό, που το ταίρι σου αναμένει ή απαιτεί από σένα. Μπορεί να νιώθεις ιδιαίτερα ευάλωτη αυτή τη στιγμή… και αν και η διαίσθησή σου είναι σωστή, θ’ αντιδράσεις πολύ έντονα, αν δεν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

ζώδια τοξότης

Ίσως νιώσεις πως ένα ερωτικό σενάριο, εξελίσσεται με τρόπο που σε κάνει περισσότερο νευρική παρά ενθουσιασμένη. Αντί να ελέγξεις τι συμβαίνει, προσπαθήστε να διατηρήσεις την ατμόσφαιρα ανάμεσά σας, χαλαρή. Αν εστιάζεις πολύ έντονα σ’ αυτό που εξελίσσεται, θα τραβήξει το βλέμμα σου, από τη μεγαλύτερη εικόνα που υπάρχει. Μην αφήσεις μια ευχάριστη προσφορά, να σε προσπεράσει τώρα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (12/3/19)

ζώδια αιγόκερως

Οποιοδήποτε ζήτημα που υπάρχει στα επαγγελματικά σου, μπορεί να παραμερίσει τα ερωτικά σου και ίσως να μη μπορείς, ν’ αφοσιωθείς στη σχέση σου. Αυτό είναι κατανοητό αν υπάρχουν κάποιες επείγουσες υποθέσεις. Αλλά η σχέση σου, δεν πρέπει να φέρει το κύριο βάρος των επαγγελματικών σου. Βρες ένα αποδοτικό τρόπο, ώστε να ισορροπήσεις τα εργασιακά με τα ερωτικά σου. Η αποκατάσταση της ισορροπίας, έχει ήδη καθυστερήσει!

ζώδια υδροχόος

Η έμπνευση θα φτάσει σε πολλές μορφές και την κατάλληλη στιγμή, θα ρίξει συναρπαστικό φως σε μια ρομαντική κατάσταση. Πρέπει ν’ αντιμετωπίσεις τους φόβους σου, στη συγκεκριμένη κατάσταση, αν θέλεις να την ξεπεράσεις. Μια ιδέα, έχει τη δυνατότητα να σε οδηγήσει στο παθιασμένο ταξίδι σου και το μόνο που χρειάζεται είναι αφοσίωση και θάρρος. Αν αντιμετωπίζεις δυσκολίες στη σχέση σου, το ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα δείξει την εξέλιξή της.

ζώδια ιχθύες

Δεν είναι πως δεν πιστεύεις στο μέλλον της σχέσης σου. Αλλά νιώθεις, πως οι τρέχουσες συνθήκες δεν κάνουν εύκολη τη διαδικασία, με ορισμένα σχέδιά σου. Μην αφήνεις μια ανακριβή εκτίμηση για την πορεία της σχέσης σου, να σε κάνει να νιώθεις αμφιβολίες και άγχος. Το παθιασμένο σου σχέδιο μπορείς να το ελέγξεις, αν είσαι ειλικρινής σε ό, τι θέλεις και χρειάζεσαι, ρομαντικά, στενά και από πλευράς συντροφικότητας. Δεν υπάρχει τίποτα εγωιστικό σ’ αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments