Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (13/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (13/3/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (13/3/19).

ζώδια κριός

Θα μπεις στον πειρασμό να πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά, αντί να αφοσιωθείς στη σχέση σου. Ίσως να προβληματίζεσαι με ό,τι πρόβλημα, αφορά τα ερωτικά σου. Το ν’ αφοσιώνεσαι στη δουλειά σου, μπορεί να είναι ο τρόπος σου, για να σκεφτείς και να βρεις λύσεις. Γι’ αυτό είναι χρήσιμο να παραμείνεις επικεντρωμένη στην καθημερινότητα. Σταμάτα να ψάχνεις για λύσεις, γιατί θα έρθουν μόνες του, με το δικό τους τρόπο.

ζώδια ταύρος

Ίσως θελήσεις ν’ αποστασιοποιηθείς από τη συναισθηματική ταλαιπωρία που βιώνεις, ενώ παράλληλα ονειρεύεσαι να διαμορφώσεις ή να ενισχύσεις μια νέα σχέση.

Παρόλο που εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου καθώς και οποιεσδήποτε φαντασιώσεις έχεις αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικό να μην ενεργήσεις παρορμητικά. Όσο περισσότερο ακούς την καρδιά σου και επιλέγεις να δημιουργήσεις αρμονία αντί για διαφωνία, τόσο πιο διαχειρίσιμο θα γίνει, το δύσκολο ή πολύπλοκο σενάριο της ερωτικής σου ζωής.

ζώδια δίδυμοι

Παρόλο που μια παρορμητική προσέγγιση σε ερωτικά θέματα, θα μπορούσε να λειτουργήσει υπέρ σου, το να βγάλεις συμπεράσματα, δεν είναι λογική προσέγγιση και δεν πρέπει να την ακολουθήσεις. Ηρέμησε και εκτίμησε τις τρέχουσες καταστάσεις προσεκτικά και κάνε ό, τι μπορείς για να ενθαρρύνεις οτιδήποτε αισθάνεσαι, πως λείπει ή απουσιάζει. Η καθοδήγησή σου από τις ρομαντικές εξελίξεις αντί να τις κατευθύνεις, θα σε βοηθήσουν να εστιάσεις στην αυτογνωσία, και στην περίθαλψη τώρα.

ζώδια καρκίνος

Ένα ερωτικό σενάριο, θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πόσο σοβαρό είναι… και ίσως να μην είσαι έτοιμη ή πρόθυμη να το αντιμετωπίσεις αυτή τη στιγμή. Ακόμα κι αν νιώσεις μπροστά σου τον συναισθηματικό κίνδυνο, θα δείξεις προθυμία να βάλεις τον εαυτό σου, στη μέση. Αυτό μπορεί να φαίνεται τόσο τρομακτικό όσο και συναρπαστικό ή σαγηνευτικό! Αλλά γνωρίζεις ότι το βήμα που θέλεις να κάνεις τώρα, είναι απαραίτητο για να φέρεις την ειρήνη και να κλείσεις την υπόθεση.

ζώδια λέων

Δάγκωσε τη γλώσσα σου, πριν πεις κάτι στον εραστή σου, που θα μετανιώσεις μετά. Θέλεις να είσαι τολμηρή στην επικοινωνία σου, αλλά η ορμητικότητα, μπορεί να σε νικήσει. Απλά θυμήσου, πόσο μεγάλο πρόβλημα δημιούργησαν στο παρελθόν, κάποια άσχημα επιλεγμένα λόγια σου. Η σιωπή είναι χρυσός…. ειδικά όταν ασχολείσαι με σύνθετα συναισθήματα. Άφησε να ωριμάσουν οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου, πριν μιλήσεις.

ζώδια παρθένος

Ακόμα κι αν λαμβάνεις σοβαρά υπόψη τις συνθήκες της ερωτικής σου ζωής, ο εραστής σου μπορεί να αγνοεί, πόσο απρόθυμη είσαι να αφήσεις να περάσει κάτι, χωρίς να το τσεκάρεις. Πρόσεξε να εκφράσεις τις απόψεις σου και να διαλέξεις προσεκτικά τα λόγια σου, γιατί μπορεί να έχουν μεγαλύτερη επιρροή από ό, τι συνειδητοποιείς. Θέλεις αλλαγές, αλλά παράλληλα θέλεις να παραμείνεις σταθερή στη διαδρομή που έχεις δημιουργήσει για το ερωτικό σου μέλλον. Με υπομονή, μπορείς να βρεις το κοινό έδαφος, που κάνει και τα δύο δυνατά.

ζώδια ζυγός

Είσαι έτοιμη να κάνεις ένα σημαντικό βήμα προς έναν ειδικό ερωτικό στόχο ακόμη και αν οι απαιτήσεις και οι περισπασμοί από άλλους τομείς της ζωής σου, απαιτούν προσοχή. Βρίσκεσαι σε μια διαδικασία ν’ αποβάλλεις οτιδήποτε περιττό για ένα συγκεκριμένο παθιασμένο σχέδιο, αλλά γνωρίζεις ότι πρέπει να εφαρμόσεις τις αλλαγές σταδιακά….όχι βιαστικά.

ζώδια σκορπιός

Το πάθος, μπορεί να εφαρμοστεί θετικά ή αρνητικά, ανά πάσα στιγμή. Αν ο εραστής σου όμως πει ή κάνει κάτι, που σου τσιτώσει τα νεύρα, τότε μάλλον θα δείξεις αρνητικό πάθος. Μόλις ανακτήσεις την ψυχραιμία σου, πιθανότατα θα βρεις έναν πιο παραγωγικό και λιγότερο επιθετικό τρόπο, για να δείξεις την απογοήτευσή σου. Όποια και αν είναι η αιτία της αρτηριακής σου πίεσης τώρα, μάλλον είναι βραχύβια… γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι προσγειωμένη.

ζώδια τοξότης

Η ικανότητά σου ν’ αντιμετωπίζεις πολλαπλούς στόχους, θα μπορούσε να είναι χρήσιμη, καθώς αντιμετωπίζεις σημαντικές αλλαγές, στα ερωτικά σου. Αν είσαι ανοιχτόμυαλη θα μπορέσεις να κρατήσεις τον έλεγχο της ερωτικής σου ζωής, σ’ όποια κατεύθυνση κι αν οδεύει. Το να χρησιμοποιείς το μαγικό ραβδάκι, ενώ είσαι σε θέση να επιμείνεις σε μια παθητική ατζέντα, δεν είναι μικρό πράγμα. Μπορεί να χρειαστούν ζογκλερικά για να μπορέσεις να περάσεις από την άλλη πλευρά της μεταμορφωτικής διαδικασίας, που επηρεάζει τα ερωτικά σου θέματα τώρα.

ζώδια αιγόκερως

Το να θέλεις να εντυπωσιάσεις ένα συγκεκριμένο άτομο είναι κατανοητό… και μια διακριτική αυτοπεποίθηση, θα μπορούσε να λειτουργήσει λίγο μαγικά. Ωστόσο, πρόσεξε να μην ξεφύγεις…. και να ξέρεις πότε να σταματήσεις ή να είσαι λίγο πιο μυστηριώδης. Να είσαι αυθεντική, γιατί οτιδήποτε περισσότερο, είναι αντιπαραγωγικό. Η επιμονή και η αποφασιστικότητά σου, μπορεί να λειτουργούν οποιαδήποτε στιγμή. Αλλά όσο λιγότερο, τόσο καλύτερα, τώρα.

ζώδια υδροχόος

Το μυαλό σου, θα δημιουργήσει πολλές ρομαντικές ιδέες και οράματα! Αλλά, το αν έχεις την ενέργεια ν’ ακολουθήσεις έστω και τα μισά από αυτά, είναι μια άλλη ιστορία. Ευτυχώς, μπορείς να διαχωρίσεις αυτά που μπορούν να πραγματοποιηθούν, από εκείνα που θα πρέπει να παραμείνουν στη σφαίρα της φαντασίας. Σε κάποιο σημείο στο μέλλον, αυτά μπορούν να προχωρήσουν! Όμως για τώρα, επικεντρώσου μόνο σε ό, τι γνωρίζεις ότι είναι μέσα στις δυνάμεις σου, για να το πραγματοποιήσεις.

ζώδια ιχθύες

Θα βρεθείς, σε μια παράξενη συναισθηματική επικράτεια, αλλά θα νιώσεις πώς κατέχει μια συγκεκριμένη γοητεία, ειδικά αν θέλεις να την εξερευνήσεις, με τον εραστή σου. Με την πορεία προς το άγνωστο, μπορεί να συνδεθείτε περισσότερο εσύ και το ταίρι σου. Ο χρόνος που αφιερώνετε μαζί, σου υπενθυμίζει τι εμπνέει την καρδιά σου. Και αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να αποκαλύψεις τον αυθεντικό σου εαυτό με τρόπο, που ίσως να μην έχεις κάνει, για κάποιο χρονικό διάστημα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments