Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις (13/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις (13/3/19)
Ζώδια σήμερα: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ημερήσιες προβλέψεις (13/3/19).

ζώδια σήμερα Κριός 

Κρατήστε λίγο κυνισμό ακόμα και υπό τις πιο «ρόδινες» συγκυρίες, αγαπητοί Κριοί! Μια όψη του Ήλιου με τον παραπλανητικό Δία μπορεί να μειώσει τις άμυνές σας. Μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμφωνίες: Κάτι που φαντάζει ευκαιρία, το πιο πιθανό είναι να αποδειχθεί απάτη και να σας απομακρύνει από τα πραγματικά σας ζητούμενα. Δώστε σημασία στα προειδοποιητικά σινιάλα για τα άτομα που σας προσεγγίζουν, κάντε ενδελεχή έρευνα για κάθε επένδυση που σκέφτεστε. Επιτυγχάνουν πάντα περισσότερα εκείνοι που επιδεικνύουν υπομονή.

ζώδια σήμερα Ταύρος

Νιώθετε να δυσκολεύεστε να κρατήσετε ένα μυστικό, αγαπητοί Ταύροι;

Να το χρεώσετε σε ένα τετράγωνο ειλικρίνειας ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία που θα σας ωθήσει να το παρακάνετε με τις αποκαλύψεις!

Οι ουσιαστικές συζητήσεις απαιτούν την κατάλληλη στιγμή, δεν ενδείκνυται να δοκιμάζετε το κλίμα με εξομολογήσεις. Κερδίστε πρώτα τις εντυπώσεις με τη θετική σας στάση, αποδείξτε ότι έχετε καλές προθέσεις και μετά μοιραστείτε όσα θέλετε.

ζώδια σήμερα Δίδυμοι

Εσείς ξέρετε ότι έχετε τα φόντα να ηγηθείτε μιας αποστολής, αγαπητοί Δίδυμοι… Οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι το γνωρίζουν; Μια στιβαρή όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, θα σας αποτρέψει να αποκρύψετε τα «μυστικά όπλα» σας! Αναζητήστε τις ευκαιρίες που θα ανορθώσουν το επαγγελματικό σας κύρος. Τολμήστε να κάνετε πολλές ερωτήσεις, για να προσεγγίσετε τα κατάλληλα άτομα. Ελέγξτε περισσότερο τα δεδομένα σας και αφήσετε τον χρόνο να αποδείξει την πορεία τους. Προωθήστε τις ιδέες και τον εαυτό σας, ακόμα και με την εμφάνισή σας. Η αισθητική μπορεί να κάνει θαύματα.

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Βγείτε από το καβούκι σας υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, αγαπητοί Καρκίνοι! Με τον Ήλιο να κεντρίζεται από τον νομάδα Δία, πρέπει να αναπνεύσετε λίγο φρέσκο οξυγόνο. Πρέπει να κινήσετε το σώμα σας, να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος και τη διάθεσή σας. Δεν έχει σημασία αν θα στραφείτε στη γυμναστική ή σε εξόδους με φίλους. Σημασία έχει να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ανανεωθείτε. Κάπου εκεί έξω, ενδέχεται να σας αναμένουν εξαιρετικές ευκαιρίες προόδου.

ζώδια σήμερα Λέων

Έχουν διαφορά οι απόψεις από την εμπειρική γνώση, αγαπητοί Λέοντες… Μια δυναμική όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, θα σας ωθήσει να βγείτε και να δηλώσετε την ηγετική σας θέση! Μπορείτε να διδάξετε πολλά τους άλλους, χωρίς να εμπλακείτε σε ανούσιες διαφωνίες με άτομα που διατείνονται ότι τα ξέρουν όλα. Το περιβάλλον σας θα εμπνευστεί από την αφιλτράριστη τόλμη σας να εκφραστείτε, είτε αναρτάτε άρθρα είτε γνωστοποιείτε συναισθήματα. Κάθε είδους εξωστρέφεια και εξωτερίκευση θα έχει εκπληκτικά αποτελέσματα για το μέλλον σας.

ζώδια σήμερα Παρθένος

Δεν θέλετε ποτέ να απογοητεύετε τους ανθρώπους που περιμένουν κάτι από εσάς, αγαπητοί Παρθένοι. Αυτό εκτείνεται από το να σας έχει ανάγκη ένας φίλος ή να βγείτε με συνάδελφους μετά τη δουλειά. Ωστόσο, κάποιες μέρες δεν θέλετε να ανταποκριθείτε στους άλλους αλλά έχετε ανάγκη να αποτραβηχτείτε. Οι απαιτήσεις μπορεί να είναι ανεξέλεγκτες, αν ο εγωισμός πάρει τα ηνία της ανάγκης να αποδείξετε την αξία σας. Η συμβουλή των άστρων είναι να επιλέξετε συνειδητά να πάτε σπίτι σας. Μην αναλαμβάνετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να χειριστείτε, εκτρέψτε ακόμα και τις κλήσεις για να πηγαίνουν στον τηλεφωνητή.

ζώδια σήμερα Ζυγός

Χρειάζεστε λίγη απομόνωση, αγαπητοί Ζυγοί; Μπορείτε να την απολαύσετε, χάρη στο τετράγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Δία. Υπό αυτή την όψη υπερβολής, μπορεί να νιώθετε νευρικοί και να χάνετε εύκολα τον έλεγχο. Πάρτε βαθιές ανάσες και ανατρέψτε τα προγνωστικά! Αποφύγετε την πολυκοσμία και περάστε όλη τη μέρα σε ένα σπα, αν είναι εφικτό. Μη απαντήσετε στα κεντρίσματα φίλων και γνωστών, μην ασχοληθείτε καν. Αρκεστείτε να δηλώσετε ότι θα επανέλθετε συντόμως σε κάθε αίτημά τους.

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Γνωρίζετε πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, αγαπητοί Σκορπιοί… Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην σας αποτρέψει να βγάλετε το πορτοφόλι! Κάτι πρέπει να κάνετε γι’ αυτό, καθώς ο Ήλιος της παρακμής συγκρούεται με τον Δία. Αντισταθείτε στους πειρασμούς, απομακρυνθείτε από κοντά τους όταν αρχίζουν να θολώσουν τα όριά σας. Όσο κι αν επιτρέπονται οι μικρές αταξίες, δεν πρέπει να φτάνουν σε επίπεδα ασυδοσίας. Μην τις αφήσετε να υπονομεύσουν τις προσπάθειες βελτίωσης του μέλλοντός σας.

ζώδια σήμερα Τοξότης

Η κάθε μέρα έχει τη δική της ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, αγαπητοί Τοξότες! Γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν η χθεσινή κοινωνική σας διάθεση μετατραπεί σήμερα σε ένταση. Ο κυβερνήτης σας ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σας και ενδέχεται να μεγαλοποιεί τα πάντα, εξαιτίας μιας όψης του με τον δύσθυμο Ήλιο από τους Ιχθύες. Κρατήστε αποστάσεις από τους δικούς σας ανθρώπους, οι εντάσεις τους δεν θα είναι θετική επιρροή για την ψυχολογία σας. Αν κάποιοι πληγωθούν, φροντίστε να τους εξηγήσετε αργότερα – που θα νιώθετε και πάλι δοτικοί και γενναιόδωροι.

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Η αλήθεια φαντάζει ενίοτε ως κινούμενος στόχος, αγαπητοί Αιγόκεροι! Τούτου λεχθέντος, δώστε σημασία σε αυτά που έχετε ανάγκη και όχι στα «πρέπει». Αν θέλετε να απομονωθείτε στο σπίτι ή στον εργασιακό χώρο, να το κάνετε. Μην ασχοληθείτε με την επίλυση μυστηρίων, μην εμπλακείτε καν σε τέτοιες έρευνες. Το μόνο που θα πετύχετε θα είναι να μπερδευτείτε περισσότερο, εξαιτίας των αντικρουόμενων στοιχείων. Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τις λέξεις, γι’ αυτό αφήστε για αύριο τις εξηγήσεις.

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Τολμήστε να «προκαλέσετε» την καθημερινότητά σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Μια όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία, μπορεί να σας οδηγήσει σε ανέλπιστες ανακαλύψεις. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να μην είναι περίπλοκα τα σχέδιά σας: Όσο θετικές κι αν είναι οι φιλοδοξίες σας, μπορεί να βγείτε εκτός πορείας ή να έλξετε λάθος άτομα. Κινηθείτε στρατηγικά, προσθέστε την προσωπικότητά σας σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Η ευγένεια και η αποδοτικότητα θα σας κάνουν να επικρατήσετε του ανταγωνισμού.

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Μην βγείτε από την πορεία σας για κανέναν λόγο, αγαπητοί Ιχθύες! Το δυναμικό δίδυμο του Ήλιου με τον Δία, θα φωτίσουν τις πιο φιλόδοξες πτυχές του χάρτη σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνετε παγιδευμένοι μέσα σε «γραμμές»: Βρείτε τρόπους να συνδυάσετε τις κοινωνικές ανάγκες με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Η παρουσία σας σε κύκλους ανθρώπων με ισχύ και επιρροή, θα αποτελέσει επένδυση για το μέλλον σας. Γι’ αυτό μην διστάσετε να ξοδέψετε κάτι παραπάνω και να βρεθείτε εκεί που μπορούν να σας ανοίξουν καινούργιες πόρτες.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments