Τεχνολογία

Apple: Ετοιμάζει το δικό της Netflix

Apple: Ετοιμάζει το δικό της Netflix
Apple: O κόσμος της διαδικτυακής τηλεόρασης αλλάζει.

Η Apple ετοιμάζεται να μπει στο παιχνίδι της διαδικτυακής τηλεόρασης.

Ο τεχνολογικός κολοσσός έχει ξεκινήσει ήδη τις προσπάθειές της για να “χτυπήσει” το Netflix.

Οι ανακοινώσεις για την νέα υπηρεσία TV streaming θα γίνουν σε event στο Steve Jobs Theater της Καλιφόρνια στις 25 Μαρτίου.

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν, το εν λόγω event δεν θα περιλαμβάνει ανακοινώσεις σχετικά με το iPhone.

Η νέα υπηρεσία της Apple αναμένεται να έχει πολλές σειρές και ταινίες και σύντομα και δικές της παραγωγές.

Η Apple θέλει να γίνει άμεσος ανταγωνιστής των Netflix και Amazon Prime, και για αυτό το λόγο έχει ξεκινήσει συζητήσεις με μεγάλους παραγωγούς, όπως η HBO, το Stars, και η Showtime για να αποκτήσει τα δικαιώματα από της δημοφιλέστερες σειρές.

Το θέμα της τιμής είναι άλλο ένα κομβικό σημείο. Με τις φήμες να μιλούν για 15 δολάρια το μήνα, η υπηρεσία της Apple, όπως και τα προϊόντα της, θα είναι τσιμπημένη.

Apple: Φήμες για νέο gaming πρότζεκτ

Οι φήμες για το νέο πρότζεκτ της Apple πληθαίνουν. Η εταιρεία φέρεται διατεθειμένη να κάνει «άνοιγμα» προς τον τομέα του Gaming, δημιουργώντας μια πλατφόρμα παρεμφερή του… Netflix.

Ουσιαστικά, η εν λόγω πρωτοβουλία που φέρεται πως εξετάζεται από την Apple, υπάρχει και στο «μυαλό» της Microsoft, μέσω του Project X Cloud. Οπότε, ο ανταγωνισμός μοιραία θα ωθήσει την Apple στο να κυνηγήσει αυτήν την προοπτική.

Σύμφωνα με τις φήμες, η Apple βρίσκεται σε αρχικό στάδιο δημιουργίας μιας συνδρομητικής υπηρεσίας για video games, η οποία θα προσφέρει στον χρήστη πρόσβαση στον κατάλογο της με μια μηνιαία συνδρομή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments