Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (14/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (14/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (14/3/19).

Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 32. Το Φεγγάρι (08 Κούπα) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτική διάθεση – Σκέψεις γυναίκας – Νέα εργασία

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Ότι και να σκοπεύετε να κάνετε το επόμενο χρονικό διάστημα, μέσα στην αισθηματική σας σχέση, καλύτερα να το συζητήσετε με το ταίρι σας, που κάτι θέλει να σας πει.

Ταύρος

Όσο και να είναι δύσκολα τα πράματα, μέσα στον δεσμό σας, ο σύντροφος σας, δεν έχει διάθεση για να σας χάσει, για αυτό και θα σας κάνει όλα τελικά τα χατίρια.

Δίδυμοι

Σήμερα και αύριο, θα έχετε πολλά και έντονα πλησιάσματα από κάποιον που τον ξέρετε ελάχιστα, αλλά τώρα μόνο αισθάνεται καλά για να σας εξομολογηθεί την αλήθεια του.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (14/3/19)

Φωτογραφία: unsplash

Καρκίνος

Πολλά αυτά που θέλετε να αλλάξετε στον σύντροφο σας, αλλά ακόμη δεν υπάρχουν και οι σχετικές προδιαγραφές για κάτι τέτοιο. Σίγουρα προσεχώς κάτι θα βελτιωθεί.

Λέων

Μόνο τελικά λίγα, είναι αυτά πάνω στα οποία μπορείτε να συμφωνήσετε με το ταίρι σας. Αυτό είναι και κάτι που σας κάνει ήδη να σκέφτεστε την προσωπική φυγή.

Παρθένος

Καλύτερα να απομακρυνθείτε από καταστάσεις και άτομα, που δείχνουν ότι έχουν άλλο τρόπο ζωής από εσάς. Δεν αλλάζετε αλλά ούτε και μπορείτε κάποιον να τον αλλάξετε.

Ζυγός

Μέσα στην ημέρα, θα έρθετε σε επαφή με ένα αγαπημένο σας άτομο, που θέλει να σας δει και από κοντά. Οι καταστάσεις θα είναι μόνο ερωτικές τελικά.

χαρτομαντεία Σκορπιός

Κάποια οικογενειακά ζητήματα, που σας είχαν απασχολήσει, από την καινούργια εβδομάδα, θα υποχωρήσουν και εσείς θα βρείτε χρόνο γα να είστε πιο κοντά στο ταίρι σας.

Τοξότης

Τα κουτσομπολιά και τα σχόλια, που έχουν έρθει από την μεριά του πρώην σας, και εν μέσω των κοινών σας φίλων, εσείς πια και με κάθε σοβαρότητα θα πρέπει να τα σταματήσετε.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (14/3/19)

Αιγόκερως

Οι προτάσεις των φίλων σας για κοινωνική επέκταση, δεν θα πρέπει συνεχώς να απορρίπτετε. Μπορεί να περιμένετε κάτι από τα παλιά, αλλά μην χάνετε και το παρόν σας.

Υδροχόος

Πολλές οι ιδιοτροπίες, που έχουν μαζευτεί από την μεριά του συντρόφου σας, και μάλλον πια έχετε και εσείς οι ίδιοι μπερδευτεί, για το τι σημαίνουν όλα αυτά.

Ιχθείς

Ερωτικές καταστάσεις ζείτε με έναν καινούργιο σύντροφο, που επιτέλους έχουν απεγκλωβίσει το μυαλό σας από όλα τα παλιά δεδομένα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments