Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (14/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (14/3/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (14/3/19).

ζώδια κριός .

Κάτι που έχει σχέση με τα ερωτικά σου, θα απαιτήσει από σένα να δεχτείς, ότι πρέπει να προχωρήσει αργά… και ένα βήμα, τη φορά. Απαιτεί επίσης να παραμείνεις προσγειωμένη, και λογική. Μπορεί να έχεις μακροπρόθεσμες βλέψεις και να καταλήξεις σε πρόωρα συμπεράσματα. Χαλάρωσε κι επιβράδυνε. Πρέπει να καταλάβεις, πως η ανυπομονησία σου είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την εξέλιξη της σχέσης σου.

ζώδια ταύρος

Θα δημιουργεί ένα θέμα, γύρω από αυτό που μπορεί να πιστεύεις ότι επαναλαμβάνεται συνεχώς, είναι κουραστικό και απερίγραπτο στη σχέση σου.

Μπορεί να γνωρίζεις, πόσο απρόθυμος είναι ο εραστής σου, να αλλάξεις αυτήν την ισορροπία. Μπορεί να προτιμά τα πράγματα όπως είναι και να διστάζει ν’ ακολουθήσει την επιθυμία σου, για αλλαγές.

Αν προσπαθήσεις με ευαισθησία, μπορείς να τον πάρεις με το μέρος σου Απλώς να ξέρεις, πώς η επιθυμία σου για αλλαγές, μπορεί να είναι ισχυρότερη από τη δική του.

ζώδια δίδυμοι

Το να θελήσεις να αφήσεις αυτό που σε κρατάει πίσω, από την εμπειρία μιας βαθύτερης ρομαντικής εκπλήρωσης, θα φέρει ένα κύμα καθησυχασμού στην ερωτική σου ζωή. Καθώς αφήνεις παλιές, ξεπερασμένες πεποιθήσεις, τα βήματα που πρέπει ν’ ακολουθήσεις για τις αλλαγές, γίνονται ξεκάθαρα. Το ν’ αποχαιρετήσεις το παρελθόν δεν θα είναι εύκολο, αλλά καθώς κλείνεις μια πόρτα, μια άλλη πάντα περιμένει να ανοίξει.

ζώδια καρκίνος

Αυτό που εκδηλώνεται στα ερωτικά σου, θα σου θυμίσει ένα περασμένο γεγονός. Και θα κάνεις περισσότερες από μία, άδικες συγκρίσεις. Η εστίαση στο παρελθόν, θα σου αποκαλύψει, αυτό που ήθελες να είχες κάνει διαφορετικά! Όμως πιο χρήσιμο θα είναι να καθοδηγηθείς, από αυτό που φαίνεται πιο λογικό, στο παρόν. Με τη σωστή νοοτροπία και την προθυμία να προχωρήσεις ή να κλείσεις ένα θέμα, μπορείς να αντιμετωπίσεις το συγκεκριμένο ζήτημα, ρεαλιστικά – και γρήγορα.

ζώδια λέων

Ο εραστής σου, θα είναι πρόθυμος να δει, πώς αντιμετωπίζεις ένα συγκεκριμένο θέμα. Ωστόσο, αυτό που πιθανώς θέλει πραγματικά, είναι να του δείξεις τον ευάλωτο εαυτό σου. Μπορεί να θέλεις να διατηρήσεις ένα γενναίο πρόσωπο ή να παλεύεις στη σιωπή. Ωστόσο, αν παραδεχτείς πως θέλεις υποστήριξη, όχι μόνο θα την έχεις, αλλά θα τον ευχαριστήσει κιόλας, γιατί είναι πολύ πρόθυμος, να την προσφέρει.

ζώδια παρθένος

Η μεταβαλλόμενη φύση της ερωτικής σου ζωής, σε κάνει να εστιάσεις σε ό,τι αντανακλά στην καρδιά σου, αυτό το διάστημα. Οι συναισθηματικές, σωματικές και ψυχολογικές ανάγκες σου, γίνονται όλο και πιο σημαντικές και μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγαλύτερα βάθη συναισθηματικής εκπλήρωσης και να γνωρίσεις απολαύσεις. Άφησε να αναπτυχτεί η χαρούμενη πλευρά σου, και απόλαυσε το φλερτ και τις ερωτικές υπερβολές. Κάνε ό, τι χρειάζεται, για να είσαι όλο χαρά και χαμόγελα!

ζώδια ζυγός

Θα επιβραδύνεις κάτι που αφορά τα ερωτικά σου, ή τη σχέση σου…αλλά μόνο επειδή αισθάνεσαι, πως είναι κάτι που αξίζει να γευτείς και δε χρειάζεται βιασύνες. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τόσο εσένα όσο και τον εραστή σου, να βρεθείτε σε ένα ζεστό και συναισθηματικά ασφαλές μέρος, όπου δεν θα υπάρχει άγχος. Ένα τέτοιο μέρος μπορεί να βρεθεί… Εστιάζοντας λίγο περισσότερο στην αυτογνωσία και στην αγάπη προς τον εαυτό σου σε πρώτη φάση και επιτρέποντας σε οποιονδήποτε θέλεις να είναι μαζί σου, να σε συνοδεύσει.

ζώδια σκορπιός

Μπορεί να αξίζει να δεχτείς μερικά γεγονότα καταπρόσωπο, με κάτι που σκοπεύεις ν’ αποκαλύψεις στον εραστή σου. Ειδικά αν πεις κάτι προκλητικό ή δραματικό που αισθάνεσαι βαθιά μέσα σου. Μην ανησυχείς, όμως, μήπως και τα θαλασσώσεις ομολογώντας τον έρωτά σου… γιατί αν αυτό που λες είναι αληθινό, θα εισακουστείς και θα είσαι κατανοητή. Θα διαπιστώσεις, ότι μόλις κάνεις το τολμηρό βήμα, η αυτοπεποίθησή σου, θ’ αναλάβει να σε βοηθήσει, ώστε να ολοκληρώσεις αυτό που ξεκίνησες!

ζώδια τοξότης

Ένα ρομαντικό ταξίδι που ξεκίνησες πριν λίγο καιρό, θα σε οδηγήσει σε μια νέα κατεύθυνση…. αλλά μην αποθαρρυνθείς απ’ αυτό. Ρίχνοντας ματιές στο μέλλον, πολλά θα σου φανούν καινούργια ή άγνωστα. Αν χρειάζεσαι χρόνο για να προσαρμοστείς στις αλλαγές και στον νέο προορισμό σου, τότε πάρε όσο χρόνο χρειάζεσαι. Αυτό θα σε βοηθήσει… και ίσως ο αγαπημένος σου, αντικαταστήσει κάποια παλιά, ξεπερασμένα σχέδια με κάτι καινούργιο, αναβαθμισμένο και πιο συναρπαστικό!

ζώδια αιγόκερως

Αν κρατάς ένα μυστικό για καιρό, τότε ο εραστής σου, μπορεί να σε εμπνεύσει να το πεις. Ωστόσο, δεν πρέπει να φοβάσαι…. αν πρόκειται να είσαι εντελώς ξεκάθαρη. Μην φοβάσαι τις επιπτώσεις, γιατί τα πλεονεκτήματα υπερτερούν των μειονεκτημάτων, αφού θα βγει από μέσα σου, ό,τι σε μαράζωνε, εδώ και πολύ καιρό.

ζώδια υδροχόος

Ίσως να μην μπορείς να καταλάβεις ένα ασυνήθιστο ρομαντικό συναίσθημα, αλλά αξίζει την προσοχή σου. Καινούργιες παθιασμένες σκέψεις και συναισθήματα, σε βοηθούν να σκεφτείς τι αλλάζει στα αισθηματικά σου, με πολύ πιο βαθύ τρόπο. Πάρε το χρόνο σου, για να προσαρμοστείς με τα νέα συναισθήματα, που απαιτούν την προσοχή σου. Θα υπάρξει κάτι απίστευτα πιο ερωτικό, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, να το εκφράσεις στον εραστή σου.

ζώδια ιχθύες

Θέλεις να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου, για τα παθιασμένα οράματα του μέλλοντος. Αυτό μπορεί να σε ενθαρρύνει να ενισχύσεις μια σχέση, που ξέρεις ότι είναι αναπόσπαστο μέρος, για να σε βοηθήσει να φτάσεις στον ονειρικό προορισμό σου. Έχεις νέους, παθιασμένους στόχους που θα σε ενθουσιάσουν και θα σου δώσουν κίνητρο! Και αν ο εραστής σου έχει άμεση σχέση μ’ αυτά, τότε τα πράγματα, γίνονται ακόμα πιο συναρπαστικά!

Πηγή: astrolive

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments