Αθλητισμός

Ανδρέας Γιαννιώτης: Στο… ψάξιμο για καλό συμβόλαιο

Ανδρέας Γιαννιώτης: Στο… ψάξιμο για καλό συμβόλαιο
Ο Ανδρέας Γιαννιώτης περιμένει το καλοκαίρι για να μεταβεί σε άλλη ομάδα.

Σερβικό δημοσίευμα ανέφερε πως ο Ανδρέας Γιαννιώτης έχει δεχτεί πρόταση από την Μακάμπι Τελ Αβίβ και όχι τυχαία…

Την ώρα που υπάρχει ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, από τον Ερυθρό Αστέρα, ο τερματοφύλακας ψάχνει για ένα δυνατό συμβόλαιο, το οποίο θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Πέντραγκ Τζόρτζεβιτς, θέλει να του βρει μια προσφορά μεγαλύτερη των 300.000 ευρώ, που φέρονται να του προσφέρουν τον χρόνο.

Σύμφωνα με την στήλη Agent Greek του Sportime, o Γιαννιώτης, θέλει μια προσφορά η οποία θα φτάνει το μισό εκατομμύριο, κάτι που φαίνεται πως δεν είναι αρνητικό για την ομάδα της Μακάμπι. Όλα είναι πιθανά…

Οι διακριτικές ματιές της ΑΕΚ

Μια από τις ομάδες, που δε μένουν αδιάφορες στην περίπτωση του Ανδρέα Γιαννιώτη είναι η ΑΕΚ. Αυτό μαθαίνω τουλάχιστον.

Σε καλή ηλικία (τον Δεκέμβριο θα κλείσει τα 27), με παραστάσεις πολλές από το πέρασμά του από Ατρόμητο αλλά και όσο πρόλαβε να παίξει στον Ολυμπιακό και διεθνής (κάποτε).

Βέβαια, όλα αυτά αν… Αν φύγει ο Μπάρκας πρώτα απ’ όλα με μεταγραφή. Μπάρκας και Γιαννιώτης στην ίδια ομάδα δεν παίζει ως σενάριο.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας θέλει να πάει σε ομάδα, που τουλάχιστον στην αφετηρία της σεζόν θα είναι ο Νο1. Όπως δηλαδή ξεκίνησε φέτος στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα αν τελικά έρθει πρόταση για τον Μπάρκα και μάλιστα καλή και γίνει η μεταγραφή, τότε ο Γιαννιώτης θα μπει στο κάδρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments