Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (15/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (15/3/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (15/3/19).

Ζώδια κριός .

Αν νιώθεις πως δεν σου δίνει την προσοχή που θέλεις, ο εραστής σου, αυτό μάλλον θα σ’ εκνευρίσει πολύ. Όμως αντί να δείξεις τη δυσαρέσκειά σου ή να εμμένεις σε κάτι που δεν μπορείς να αλλάξεις, ξεπέρασέ το και δείξε αυτοέλεγχο. Μ’ αυτό τον τρόπο, μπορεί να προσελκύσεις το ενδιαφέρον του εραστή σου και να τον φέρεις πιο κοντά σου.

ζώδια ταύρος

Μπορεί τα ερωτικά σου να φαίνονται ασταθή, αλλά εσύ συνεχίζεις να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο, στο καινούργιο συναισθηματικό ταξίδι σου.

Ο εραστής σου, μπορεί να σε μπερδεύει με τις μυστικοπαθείς ενέργειές του, αλλά η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να βγάλεις τελικά νόημα.

Η καρδιά σου θα σε καθοδηγήσει σ’ αυτή τη νέα ρομαντική επικράτεια, επειδή ξέρεις πως μπορείς να προχωρήσεις σε κάτι πολύ συναρπαστικό, που φαίνεται στον ορίζοντα.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (15/3/19)

ζώδια δίδυμοι

Ενδεχομένως να δίνεις ιδιαίτερη έμφαση σε μια καινούργια εξέλιξη στην ερωτική σου ζωή, με την πεποίθηση ότι πρέπει να προετοιμαστείς για μια απόρριψη ή ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, πριν διώξεις τις αρνητικές σου σκέψεις, προσπάθησε να ξεπεράσεις την απαισιοδοξία σου.

Σύντομα, θα νιώσεις ανακούφιση, οπότε μην καταθέτεις τα όπλα από την αρχή, πριν δοκιμάσεις αυτό που μοιάζει να είναι, μια θαυμάσια και συναισθηματικά εκπληκτική διαδικασία.

ζώδια καρκίνος

Ένα πολύτιμο μάθημα σε περιμένει στη σχέση σου και αυτό συνδέεται, με μια εμπειρία του παρελθόντος, που σε άφησε μπερδεμένη! Όπως επανεμφανίζεται, αυτή τη φορά, θα είσαι σε καλύτερη θέση. Γιατί θα καταλάβεις αμέσως, πώς θα το αντιμετωπίσεις. Κι επιπλέον, έχεις περισσότερη δύναμη θέλησης και υπομονής αυτή τη φορά.

ζώδια λέων

Πιστεύοντας ότι ξέρεις τι είναι καλύτερο για τον σύντροφό σου, ή ότι είσαι σε καλύτερη θέση ν’ αναλάβεις τον έλεγχο σε κάτι, θα καταλήξετε σε καβγά μεταξύ σας. Προσπάθησε να είσαι πιο ευαίσθητη και όχι υπερβολική. Μπορεί να σκέφτεσαι το συμφέρον του εραστή σου, αλλά η συμπεριφορά σου, θα λειτουργήσει εναντίον σου. Μπορεί να βρεθεί μεταξύ σας, κοινό έδαφος, αν θέλετε κι οι δυο να το βρείτε!

ζώδια παρθένος

Προσπάθησε να μην απογοητευθείς από μια συζήτηση με τον εραστή σου. Ιδιαίτερα αν νιώθεις πως είναι απαραίτητο να πεις αυτά που θέλεις να πεις απερίφραστα. Αυτό που θέλεις να συμβεί αμέσως και απαιτεί την υποστήριξή του, μπορεί να απαιτήσει περισσότερο χρόνο για να βεβαιωθείς ότι συμφωνεί μαζί σου. Η ανυπομονησία και η απάθειά σου, μπορεί να είναι τα μεγαλύτερα εμπόδια για την ενθάρρυνσή του να σε βοηθήσει.

ζώδια ζυγός

Η επικοινωνία θα μπορούσε να έχει έναν πιο ευαίσθητο ή συναισθηματικό τόνο ώστε να σκεφτείς αρκετά και να επιλέξεις τα λόγια σου προσεκτικά. Αν γίνεται, προσπάθησε να μη μιλήσεις συναισθηματικά, γιατί χρειάζεται μια λογική λύση τώρα. Και τα συναισθήματα, θα το δυσκολέψουν πολύ.

ζώδια σκορπιός

Η ικανότητά σου να συνδέεσαι βαθιά και διαισθητικά με τον εραστή σου, απέχει κατά πολύ….και ιδιαίτερα, τώρα. Εμπιστέψου το ένστικτό σου, για να βρεις τον καλύτερο τρόπο, ώστε να ενισχύσεις τον δεσμό σου. Μην αποκλείεις μια ψυχική σου ικανότητα, που μπορεί να σε βοηθήσει να προβλέψεις τα λόγια ή τις ενέργειές σου. Το να είσαι ένα βήμα μπροστά, θα εξασφαλίσει ότι οι απαντήσεις σου, θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (15/3/19)

ζώδια τοξότης

Αν πρόσφατα ταράχτηκες με τον εραστή σου, τότε οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια θα μπορούσες να την μετατρέψεις σε μια θετική κατεύθυνση τώρα. Αν αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε ανισορροπία που απειλεί την ερωτική διαδικασία επούλωσης, τότε προσπάθησε ν’ ακολουθήσεις το ρεύμα. Άφησε τον αγαπημένο σου, να δώσει ένα χέρι βοήθειας, όπου πιστεύεις πως χρειάζεται. Επειδή δεν μπορείς ν’ αναλαμβάνεις μεγάλες πιέσεις μόνη σου. Δεν θα μάθεις ποτέ πόση υποστήριξη θα σου προσφέρει, εκτός αν του το ζητήσεις.

ζώδια αιγόκερως

Αν έχεις άγχος αυτό το διάστημα για διάφορα πράγματα που συμβαίνουν στην καθημερινότητά σου, αυτό μπορεί να επηρεάσει και τη σχέση σου. Αν είσαι περισσότερο ευγενική και ανοιχτόκαρδη με τον εαυτό σου, μπορείς ανά πάσα στιγμή, να μετατρέψεις οποιαδήποτε αρνητική ατμόσφαιρα και να προσφέρεις την απαραίτητη διασκέδαση στην ερωτική σου σχέση. Να είσαι πρόθυμη να δεχτείς, όσα έχεις πάρει πολύ σοβαρά πρόσφατα. Και επίσης να καταλάβεις, πώς η ερωτική σου ζωή, είναι το φάρμακο, για να χαλαρώσεις.

ζώδια υδροχόος

Θα νιώσεις αποστραγγισμένη αυτό το διάστημα. Από τη μία δέχεσαι προκλήσεις στα ερωτικά σου κι απ’ την άλλη πρέπει ν’ ασχοληθείς με τις υπόλοιπες υποθέσεις σου. Ωστόσο, ξέρεις, ότι η σκληρή δουλειά, θα φέρει μια συναισθηματική ανταμοιβή στο τέλος της ημέρας. Θα είσαι καλύτερα αν ακολουθήσεις αργούς ρυθμούς κα δεν προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα με τη μία. Πρόσεξε όταν προσπαθήσεις να εξισορροπήσεις τους δύο κόσμους σου. Γιατί μπορεί ο εραστής σου να πιστεύει πως είσαι υπεράνθρωπος, αλλά εσύ ξέρεις την αλήθεια.

ζώδια ιχθύες

Δείξε ειλικρίνεια σε ό,τι αφορά τα ερωτικά σου και δώσε προτεραιότητα σ’ αυτά, τώρα. Αφού το κάνεις, θα είσαι σε καλύτερη θέση, για να ξεκινήσεις κάποια συζήτηση με τον εραστή σου. Γνωστοποιώντας όσα σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι ξεκάθαρα, να ξέρεις πως θα βρουν ανταπόκριση από το ταίρι σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments