Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ζώδια σήμερα: Οι κάρτες των Αγγέλων (16/3/19)
Ζώδια σήμερα: Οι κάρτες των Αγγέλων (16/3/19) | Pagenews.gr
Pagenews Team

Ζώδια σήμερα: Οι κάρτες των Αγγέλων (16/3/19).

Κριός Η Κάρτα – Οι Ευλογίες

Καλά είναι γενικότερα τα σχόλια που έχετε ακούσει από τους γύρω σας, για τον νέο σύντροφο που έχετε μέσα στην ζωή σας. Τώρα θα χρειαστεί και να τον παρουσιάσετε και στους οικείους σας.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Ταύρος Η Κάρτα – Η Πρόθεση

Δεν πρόκειται ο σύντροφος σας, να σας δώσει πολύ χρόνο ακόμη για να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε, με την σχέση αυτή. Είτε μαζί και καλά, είτε χώρια.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Δίδυμοι Η Κάρτα – Η Αλήθεια και η Ακεραιότητα

Σίγουρα χρειάζεστε την βοήθεια, του συντρόφου σας, σε όλα αυτά τα νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε. Ούτως ή άλλως, θέλει και κάτι περισσότερο από εσάς.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 4 Ζώδια σήμερα: Οι κάρτες των Αγγέλων (16/3/19)

Καρκίνος Η Κάρτα – Η Ισορροπία

Αν ακόμη δεν είστε σίγουροι, για να συναισθήματα σας, αλλά και για τις προθέσεις του ταιριού σας, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα πρέπει να δώσετε λίγο παραπάνω χρόνο και στους δύο σας.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Λέων Η Κάρτα – Αφθονία Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Κάποιες τυπικές συμπεριφορές, τελικά θα καταπέσουν από το άτομο που τόσο καιρό σας, έχει στο ερωτικό του στόχαστρο. Τώρα ειδικά, είναι και έτοιμο να σας μιλήσει.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Παρθένος Η Κάρτα – Η Αγάπη

Κάποιος που έχετε γνωρίσει τον τελευταίο καιρό, θέλει να έρθετε πιο κοντά, άρα να είστε έτοιμοι για προτάσεις εξόδου. Αυτό ακόμη δεν χρειάζεται να το ξέρουν όλοι!
Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

Ζυγός Η Κάρτα – Η Εμπιστοσύνη

Μικρές αλλαγές θα έρθουν από τον άνθρωπο σας, καθώς τώρα θα είναι και πιο άνετος στα οικονομικά του. Τώρα μπορείτε και να μιλήσετε για δεσμεύσεις.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 5

Σκορπιός Η Κάρτα – Τα Παιδιά

Χρόνο περισσότερο θα σας ζητήσει το ταίρι σας, καθώς τώρα έχουν παρθεί οι αποφάσεις, για να μπορέσετε εσείς οι δύο να απελευθερωθείτε από το παράλληλο παρόν!
Τυχερό νούμερο ημέρας : 7

Τοξότης Η Κάρτα – Τα Θαύματα

Κάποιες καλές ειδήσεις, θα έρθουν από τον εργασιακό σας χώρο, που σίγουρα θα μιλούν για αλλαγές στον καθημερινότητα σας, αλλά και στην οικονομική σας δυναμική.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 9 Ζώδια σήμερα: Οι κάρτες των Αγγέλων (16/3/19)

Αιγόκερως Η Κάρτα – Ακούγοντας

Προστατέψτε τα ερωτικά σας δρώμενα. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που είναι γύρω σας, που πιθανόν και να σας ζηλεύουν. Μην κάνετε τα ίδια λάθη του παρελθόντος.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 6

Υδροχόος Η Κάρτα – Τα Όνειρα

Υπάρχει μέσα στον κύκλο σας, ένταση και υπερκινητικότητα. Αυτό αφορά την ερωτική σας ζωή, που είναι καιρό μέσα σε μοναξιά. Κάντε για εσάς τις καλύτερες επιλογές τώρα.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 1

Ιχθείς Η Κάρτα – Η Εστίαση

Υπάρχει μια αφορμή, για να σας ξανα-ψάξει ο πρώην σας. Πιθανόν και να σας συγκινήσει κάτι που θα κάνει ή θα πει. Προσοχή μόνο στις δικές σας τις κινήσεις και λόγια.
Τυχερό νούμερο ημέρας : 3

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 
2019