Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (17/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (17/3/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (17/3/19).

ζώδια κριός .

Μπορεί να μην σε πειράζει η ρουτίνα στη σχέση σου, αλλά σε σένα εναπόκειται να κρατήσεις ισορροπίες σε θέματα, που θα μπορούσαν να είναι πηγές συνεχούς απογοήτευσης.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο εραστής σου, να περιμένει από σένα ν’ αναλάβεις τη διατήρηση της ηρεμίας στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερη, θ’ αρχίσεις ν’ αναρωτιέσαι, γιατί πρέπει να κάνεις πάντα εσύ την πρώτη κίνηση.

Ευτυχώς, αυτές οι σκέψεις μπορούν να οδηγήσουν σε θετικό αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από την κατάσταση των ερωτικών σου.

ζώδια ταύρος

Ίσως δεν μπορείς να προσδιορίσεις γιατί θέλεις να εκφράσεις τις σκέψεις ή τα συναισθήματά σου ή γιατί θέλεις να κάνεις ένα γενναίο βήμα στα ερωτικά σου.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην αμφισβητήσεις τα κίνητρά σου και είσαι επιφυλακτική. Δες το αποτέλεσμα που θα έχει ένα μικρό ρίσκο αρχικά.

Για πολλούς λόγους, καλύτερα να επιλέξεις να το παίξεις εκ του ασφαλούς και παίρνοντας ένα υπολογισμένο ρίσκο στα ερωτικά σου να σε ανταμείψει.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (17/3/19)

ζώδια δίδυμοι

Σκεπτόμενη το παρελθόν και ιδιαίτερα μια προηγούμενη σχέση σου, θα μπορέσεις ν’ ανακαλύψεις κάτι ερωτικό και αυθόρμητο που μπορείς να το μεταφέρεις στην παρούσα σχέση σου.

Φυσικά, ξέρεις πως μπορείς να αναδημιουργήσεις κάτι καλό. Και είναι πολύ πιθανό, κάτι που στο παρελθόν είχε ευχάριστα αποτελέσματα, να λειτουργήσει και στο παρόν, μαγικά!

ζώδια καρκίνος

Ο Κόσμος σου προσφέρει μια επιλογή στα ερωτικά σου. Μπορείς ή ν’ αντιδράσεις και ν’ αφήσεις τις τρέχουσες συνθήκες να κυλήσουν όπως θέλουν, γνωρίζοντας πως η κατάληξή τους, μπορεί ν’ απέχει απ’ αυτό που επιθυμείς.

Η άλλη επιλογή είναι, να δραστηριοποιηθείς και ν’ ακολουθήσεις μια συμπεριφορά που σκεφτόσουν εδώ και καιρό. Αν υπάρχει κάτι που αφορά τη σχέση σου και νιώθεις πως πρέπει να το ανεχτείς, τότε η δεύτερη επιλογή, μπορεί να είναι η καλύτερη κίνηση.

ζώδια λέων

Ένα κύμα ανακούφισης θα νιώσεις για τα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή, ειδικά αν νιώσεις πως ένα πρόβλημα που αφορούσε την εξέλιξη της σχέσης σου, δεν είναι πλέον αυτό, που ήταν στο παρελθόν. Αυτό απελευθερώνει τα ερωτικά σου και η αυτοπεποίθηση που προέρχεται απ’ αυτό, θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα βήμα, που ένιωθες αβέβαιη να κάνεις παλαιότερα.

ζώδια παρθένος

Μια λεπτή γραμμή υπάρχει μεταξύ της φαντασίας και της πραγματικότητας, σε ερωτικά θέματα που σε κάνουν να νιώθεις ανήσυχη.

Αυτό θα μπορούσε να είναι συναρπαστικό σε πολλά επίπεδα αλλά μπορεί να παρουσιάσει προβλήματα αν επικεντρωθείς υπερβολικά στην πρώην σχέση σου και όχι αρκετά στην τελευταία. Οι φαντασιώσεις τροφοδοτούν τη ρομαντική σου ονειροπόληση.

Απλώς να γνωρίζεις, ότι μπορεί να επιστρέψεις στη Γη απότομα, αν παρασυρθείς πολύ.

ζώδια ζυγός

Ο ουρανός επιμένει ότι δεν χρειάζεται να υποφέρεις στη σιωπή για τα ερωτικά σου. Κάτι που κρατάς για τον εαυτό σου καλύτερα να το φανερώσεις στον εραστή σου για να γνωρίζει κι αυτός, πώς αισθάνεσαι.

Όσο περισσότερο σκέφτεσαι ένα συγκεκριμένο θέμα, τόσο περισσότερο θα καταλήξεις να συμφιλιωθείς μ’ αυτό. Ανοίξου και μοιράσου αυτά που σκέφτεσαι και αυτά που βρίσκονται στην καρδιά σου.

ζώδια σκορπιός

Αυτό που μπορεί να φανεί ότι δημιουργεί παρεμβολές ή σου αποσπάει την προσοχή, μπορεί τελικά να είναι αυτό που λέμε : κάθε εμπόδιο για καλό. Θα υπάρξουν αρκετά πλεονεκτήματα, αν αποσπαστεί η προσοχή σου.

Ειδικά αν αποκαλυφθεί, ένα ερωτικό θέμα. Ίσως, μια σύντομη πνευματική απόσπαση είναι αυτό που πρέπει να αποκτήσεις…και που προβλέπει στην εξέλιξη των ερωτικών σου.

ζώδια τοξότης

Μπορεί να νιώθεις πως το να έρχεσαι σε συμφωνία με το ταίρι σου για κάποια θέματα, περισσότερο θυμίζει επιχειρηματική συμφωνία παρά σχέση ή έρωτα.

Ωστόσο, ό, τι συζητήσεις γίνονται με το σύντροφό σου, έχουν να κάνουν με τη σχέση σας και θέτουν το σκηνικό για περισσότερη ειλικρίνεια κι εμπιστοσύνη ανάμεσά σας. Το ότι δημιουργείται ανάμεσά σας, ένα καινούργιο προηγούμενο εμπιστοσύνης, μπορεί να είναι μαγικό, από μόνο του.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (17/3/19)

ζώδια αιγόκερως

Μπορεί να νιώσεις αισθητά απελευθερωμένη στα ερωτικά σου εκεί που κάποτε φαινόταν πως κάποια πράγματα ήταν περιοριστικά ή απαγορευτικά.

Αυτό ισχύει τόσο για τις ελεύθερες όσο και για τις δεσμευμένες Αιγόκερους και είναι δίκαιο να πούμε ότι οι ερωτικές υποθέσεις θα είναι περισσότερο αυθόρμητες, γιατί θα νιώθετε σιγουριά στον αυθορμητισμό που έρχεται από το να αισθάνεστε πιο σίγουροι ή λιγότερο δέσμιοι, με κάποιο τρόπο.

ζώδια υδροχόος

Ή ένα ανεξήγητο κύμα έμπνευσης ή μια ιδιαίτερη εξέλιξη που ενισχύει την αυτοπεποίθησή σου, να ξέρεις πως υπάρχει κάτι συναρπαστικό στον ορίζοντα και αφορά τα ερωτικά σου. Αυτό θα είναι ένας πραγματικά τονωτικός παράγοντας που θα βελτιώσει σημαντικά τη σχέση σου. Να θυμάσαι, πως το σύμπαν αναλαμβάνει δράση όπου χρειάζεται!

ζώδια ιχθύες

Θα μπορούσε να συμβεί κάτι πολύ ερωτικό, χάρη στη διασκέδαση και την επιδεξιότητα που υπάρχουν στη σχέση σου, τώρα. Η διαίσθησή συ είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσει αν γνωρίζεις ακριβώς πώς να κάνει τον εραστή σου να γελάσει μες απ’ την καρδιά του. Και το γέλιο, είναι το καλύτερο αφροδισιακό σε μια σχέση. Εφάρμοσε λοιπόν τη μοναδική σου γοητεία, γενναιόδωρα τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments