Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/3/19)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/3/19)
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/3/19).

ζώδια κριός .

Αν κάτι στα ερωτικά σου σε κάνει να αισθάνεσαι μπερδεμένη, τότε θα είναι πολύ δύσκολο να δείξεις ενθουσιασμό. Η σύγχυση μπορεί να αυξηθεί καθώς προσπαθείς να βρεις λύση σ’ ένα ερωτικό πρόβλημα.

Η πίστη σου σε μια μελλοντική πορεία που φαινόταν να έχει νόημα μέχρι τώρα, θα μειωθεί. Τα καλά νέα όμως είναι, πως θ’ ακούσεις την καρδιά σου τώρα. Αν είναι απαραίτητη μια καινούργια κατεύθυνση για τη σχέση σου, μπορεί να συμβεί.

ζώδια ταύρος

Αν ο εραστής σου σε κρατάει πίσω από το να πετύχεις την παθιασμένη σου απόλαυση, τότε είναι καιρός να τολμήσεις να διορθώσεις την κατάσταση.

Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις πρώτα μερικά έντονα συναισθήματα. Μπορεί να υπάρχουν μία ή δύο πραγματικότητες, που συνδέονται με τη σχέση σου, και πρέπει να τις αποδεχτείς.

Απλά βεβαιώσου πως το πάθος σου είναι εποικοδομητικό. Γιατί υπάρχει και το αρνητικό πάθος.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/3/19)

ζώδια δίδυμοι

Η προσπάθεια να δώσεις προτεραιότητα στη σχέση σου αυτό το διάστημα θα αποδειχθεί δύσκολη. Πιθανώς επειδή αποσπούν την προσοχή σου κάποια θέματα σε άλλους τομείς της ζωής σου.

Τα σχέδια που έχεις κάνει, θα καθυστερήσουν ή θα ακυρωθούν. Γι’ αυτό χρειάζεται να δείξεις υπομονή κι ευελιξία. Χαλάρωσε και άφησε να εξελιχθούν μόνα τους τα πράγματα.

ζώδια καρκίνος

Η ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά και την ερωτική σου ζωή, θα είναι δύσκολη υπόθεση, ειδικά αν σκοπεύεις να μη δώσεις προτεραιότητα στα εργασιακά σου. Θα διαπιστώσεις όμως, ότι είσαι υποχρεωμένη να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της δουλειάς σου και δεν μπορείς να το αποφύγεις. Αυτό μπορεί να δυσκολέψει τις ώρες που θέλεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν λοιπόν δεν μπορείς να τις αγνοήσεις όλες τις εργασιακές σου απαιτήσεις, τουλάχιστον επέλεξε αυτές, που μπορείς να διεκπεραιώσεις.

ζώδια λέων

Το να επηρεάζεις τον εραστή σου, για σένα είναι εύκολη υπόθεση επειδή μεταφέρεις αβίαστα τον εαυτό σου. Τόσο εμφανισιακά όσο και με τον όμορφο τρόπο που εκφράζεσαι.

Μπορείς να εξελίξεις τα ερωτικά σου ή τη σχέση που έχεις με το συγκεκριμένο άτομο, αν συνεχίσεις να ενισχύεις την ήδη ισχυρή αυτοπεποίθησή σου. Είτε είσαι ελεύθερη είτε βρίσκεσαι σε σχέση, κανένας δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστος από τη γοητεία σου.

ζώδια παρθένος

Ο εραστής σου θ’ αντιδράσει απότομα σε κάτι που θα πεις κι αυτό θα σε κάνει ν’ ανταποδώσεις στα ίσα. Ωστόσο, όταν πολεμάς τη φωτιά με φωτιά, δεν μπορείς ποτέ να βρεις λύση.

Και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν βοηθάς τον εραστή σου, να δει πόσο υπερβολικός είναι στις αντιδράσεις του. Ίσως να εξαρτάται και από σένα να τον βοηθήσεις, ώστε να μπορέσει να εκφραστεί, πιο λογικά ή πιο ήρεμα.

ζώδια ζυγός

Οι υπερβολικές προσπάθειες εντυπωσιασμού προς τον εραστή σου, δεν θα συναντήσουν την αποδοχή που ελπίζεις. Προσπάθησε να ελαφρύνεις τον τρόπο προσέγγισής σου, ή την παθιασμένη στρατηγική σου.

Τα καλά αποτελέσματα έρχονται, όταν υπάρχει ειλικρίνεια, τόσο στα λόγια όσο και στις πράξεις σου. Και ίσως, το να είσαι απλά ο εαυτός σου, να είναι αρκετό για να φέρεις τις εξελίξεις που επιθυμείς για τη σχέση σου.

ζώδια σκορπιός

Ο πειρασμός να είσαι αντιφατική ή να διαφωνείς με όλα, θα μπορούσε να κρύβει μια κρυφή και βαθύτερη ατζέντα. Ίσως νιώθεις πως το να είσαι συγκαταβατική με κάτι, μπορεί να σε παγιδέψει και να σε αγχώσει.

Το να ρίξεις τα τείχη που έχεις υψώσει και ν’ αποκαλύψεις την ευάλωτη πλευρά σου, θα είναι πολύ χρήσιμο. Γι’ αυτό πάρε βαθιές ανάσες και ανοίξου!

ζώδια τοξότης

Η σοφή σου διαίσθηση θα σε βοηθήσει να βρεις συμβατικούς τρόπους, για να εξελίξεις τη σχέση σου. Δεν είναι ότι φοβάσαι αυτά που μπορεί να συμβούν στη συνέχεια, αλλά θέλεις να εξασφαλίσεις πως η ιστορία δε θα επαναληφθεί.

Η προστασία της καρδιάς σου, είναι προτεραιότητα για σένα, αλλά βεβαιώσου πως δε θα προβείς σε περιττές κινήσεις, για να το κάνεις. Οι συντονισμένες σου προσπάθειες να βάλεις φραγμούς γύρω σου, δυσκολεύουν τη μαγεία που προσπαθεί να βρει το δρόμο της, στη σχέση σου.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (18/3/19)

ζώδια αιγόκερως

Η επιθυμία σου για μια ειλικρινή συζήτηση με τον εραστή σου, θα φέρει περισσότερα από όσα θα διαπραγματευτείς. Μια – δυο αλήθειες θα προκύψουν, που μπορεί να σε εκπλήξουν και να σε κάνουν να σκεφτείς πολλά.

Αν και όλο αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει αμηχανία ή ενόχληση, σύντομα θα νιώσεις ανακουφισμένη, επειδή θα γνωρίζεις πλέον, ό,τι παρέμενε κρυφό.

ζώδια υδροχόος

Ένας αέρας σοβαρότητας θα περιβάλλει τη σχέση σου τώρα, αλλά μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεται για να σε βοηθήσει να εστιάσεις σ’ ένα ζήτημα που χρειάζεται προσοχή.

Η αξιολόγηση των στόχων που αφορούν τη σχέση σου ή η επανεξέταση των προτεραιοτήτων σου, μπορεί να φαίνεται περισσότερο σαν αγγαρεία παρά σαν κάτι ευχάριστο ή εμπνευσμένο!

Ειδικά αν πρέπει να πάρεις μια δύσκολη απόφαση. Ωστόσο, αυτό που ξεκαθαρίζει τελικά, θα μπορούσε να σε φέρει πιο κοντά με το αντικείμενο του πόθου σου!

ζώδια ιχθύες

Μπορεί να είναι μια εποχή, που βλέπεις ένα ερωτικό ζήτημα με πιο ρεαλιστικό τρόπο και νιώθεις άνετα με ό,τι είναι λογικό ή ρεαλιστικό γύρω απ’ αυτό.

Η ανυπομονησία ή η ορμητικότητα δεν μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις. Το ίδιο ισχύει και αν είσαι αυθόρμητη ή βιαστική.

Καθώς το επίπεδο της ηρεμίας που επικρατεί στα ερωτικά σου, δίνει μια γλυκιά αίσθηση, με την σταδιακή εξέλιξη της σχέσης σου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments