Αθλητισμός

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ: Οργή από τον οπαδό που έχασε το μάτι του – “Να βρεθεί ο υπαίτιος”

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ: Οργή από τον οπαδό που έχασε το μάτι του – “Να βρεθεί ο υπαίτιος”
Τι είπε ο 31χρονος άνδρας που έχασε το μάτι του στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο ΟΑΚΑ.

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ: Προκαταρκτική διοικητική εξέταση διατάχθηκε από την ΕΛ.ΑΣ σχετικά με τη διερεύνηση των συνθηκών υπό τις οποίες τραυματίστηκε ο 31χρονος στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού την Κυριακή (17/3/19).

Ο 31χρονος, που συνοδευόταν από το ανήλικο παιδί του, καταγγέλλει ότι στη διάρκεια των επεισοδίων εκτός ΟΑΚΑ χτυπήθηκε αναίτια από αστυνομικό, με αποτέλεσμα να χάσει το ένα του μάτι.

H παρέα του 31χρονου άνδρα έφευγε από το γήπεδο σε κατάσταση πανικού καθώς έπεφταν «βροχή» τα χημικά και γινόντουσαν επεισόδια.

Την ώρα εκείνη ο άτυχος άνδρας έτρωγε φαγητό και δέχθηκε χτυπήματα από άνδρες των ΜΑΤ. Χτυπήματα δέχθηκαν και οι φίλοι του.

«Δέχτηκα ωμή αστυνομική βία – εγκληματική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ, στον οποίο δεν είχα καν απευθύνει τον λόγο» περιγράφει ο 31χρονος που απαιτεί να βρεθεί ο υπεύθυνος για τον τραυματισμό του αστυνομικός. «Απαιτώ από την αστυνομία να με βοηθήσει και να βρεθεί ο υπαίτιος που μου προκάλεσε τη ζημιά», δηλώνει.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Επεισόδια στο ΟΑΚΑ: 5 ανήλικοι στους συλληφθέντες – Με «λευκό» μητρώο

Ποινική δίωξη για εξύβριση, αντίσταση κατά της αρχής, διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά αστυνομικών από κοινού, ασκήθηκε σε βάρος των 8 συλληφθέντων από τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι μεταξύ των αιωνίων αντιπάλων.

Ο εισαγγελέας παρέπεμψε τους κατηγορούμενους στο αυτόφωρο ενώ -σύμφωνα με τον νέο νόμο- τους επιβλήθηκαν και περιοριστικοί όροι.

Φωτογραφία Eurokinissi


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από τους 8 συλληφθέντες οι πέντε είναι ανήλικοι (16 και 17 ετών) και μάλιστα δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές (λευκό ποινικό μητρώο).

Εκτός αυτού, να αναφερθεί ότι η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών εξέδωσε αντίγραφα για τον σχηματισμό δικογραφίας που αφορά σε κακουργηματικές πράξεις σε βάρος αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments