Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (20/3/19)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (20/3/19)
Ταρώ Λενορμάν για όλα τα ζώδια.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (20/3/19).

Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 02. Τα Σπαθιά ( 06 Καρό ) Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ερωτικές αντιδράσεις – Αισθηματικές αλλαγές – Οικονομική άνεση

χαρτομαντεία Προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Μακριά κρατήστε την καρδιά σας, από άτομα που ξέρετε ότι δεν έχουν κάτι ουσιαστικό και ποιοτικό να σας προσφέρουν. Καλύτερα αυτήν την εποχή μόνοι σας.

Ταύρος

Προοδευτικά βλέπετε ότι ο σύντροφος σας, έχει αρχίσει και έρχεται πιο κοντά σας. Τώρα θα καταφέρετε και να ξεπεράσετε τις παλιές σας αστοχίες.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (20/3/19)

Δίδυμοι

Μην αλλάζετε εσείς την καθημερινότητα σας, για να ευχαριστείτε τους άλλους. Τώρα δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό και θα δείτε, ότι όλα θα αλλάξουν.

Καρκίνος

Οι ρυθμοί σας, είναι ανεβασμένοι και μάλλον τώρα πρέπει και να κοιτάξετε πιο σοβαρά τον άνθρωπο σας, που έχει ανάγκη την πρακτική σας βοήθεια σε ένα πρόβλημα του.

Λέων

Ιδανικά μην ανακατεύεστε μέσα στην οικογενειακή ζωή του συντρόφου σας. Πολλά αυτά που δεν ξέρετε, άρα καλύτερα να περιμένετε αυτός να σας ανάψει το πράσινο φως.

Παρθένος

Ξέρετε ότι υπάρχουν προβλήματα ακόμη ανοιχτά και επώδυνα, από το παρελθόν του ταιριού σας. Μην μιλάτε πολύ για αυτά, απλά δώστε χρόνο για να βρεθούν οι λύσεις.

Ζυγός

Οι άμεσες αλλαγές που ζητάει αγαπημένος σας, ίσως και να μην μπορείτε ακόμη να τις υποστηρίξετε. Μην τις αρνηθείτε, απλά ζητήστε τον χρόνο σας, για να τις σκεφτείτε.

χαρτομαντεία Σκορπιός

Αυτό το χρονικό διάστημα, μην κάνετε αναφορές στο παρελθόν σας, καθώς αυτό δείχνει ότι ο άνθρωπος σας, έχει ήδη μέσα του ακόμη πολλή ζήλια για αυτό.

Τοξότης

Οι καταστάσεις μέσα στην ζωή σας αλλάζουν άμεσα. Τώρα και με την άνοδο των οικονομικών σας θα έχετε και την ευκαιρία για να αλλάξετε και οικεία- συνήθειες.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για σήμερα (20/3/19)

Αιγόκερως

Παντού λοιπόν, υπάρχουν μάτια που σας κοιτούν με έρωτα. Είστε σε μια καλή φάση της ζωής σας, άρα μην δώσετε πια χώρο στο παρελθόν, όταν το παρόν σας είναι τόσο ποιοτικό!

Υδροχόος

Έχετε βρει τον άνθρωπο της ζωής σας. Τώρα θα καταφέρτε και πολλά μέσα στην επαγγελματική σας καριέρα που θα στρώσουν το μονοπάτι, για μια πιο επίσημη δέσμευση.

Ιχθείς

Σήμερα θα συναντήσετε κάποιον που έχετε πολύ καιρό, ίσως και χρόνια να δείτε. Πιθανόν και να έρχεται, για να σας μιλήσει για όλα αυτά που τότε έμειναν μισά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments