Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (20/3/19)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (20/3/19)
Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (20/3/19).

Η συμβουλή της ημέρας για όλα τα ζώδια.

  • ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η πίεση κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε στον εργασιακό χώρο, είτε μέσα στο σπίτι, θα φαντάζει τόσο αφόρητη, που η σκέψη να κλείσεις την πόρτα πίσω σου και να φύγεις για ένα νησί στη μέση του Ειρηνικού θα μοιάζει επικίνδυνα θελκτική.

  • ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έλα τώρα, παραδέξου το! Το μυαλό σου έχει φιξάρει, κολλήσει, σταματήσει (πες το όπως σε βολεύει) σε δύο λέξεις σήμερα: χρήμα και σεξ. Και όχι μόνο αυτό, αλλά με ένα παράξενο τρόπο, αυτές οι λέξεις παρεισφρύουν σε κάθε άλλη σκέψη που κάνεις… Προσοχή στις παρεξηγήσεις λοιπόν και κυρίως πρόσεχε προς σε ποιους/ες στρέφεις τα υπονοούμενα σου!

  • ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι επόμενες μέρες θα είναι για πολλούς/ες Διδυμους η αφετηρία για μια ριζική ανανέωση του τρόπου που συμπεριφέρονται στον εαυτό τους. Μια δύναμη που αναδύεται από πολύ βαθιά και δρα πολύ ανανεωτικά χαλαρώνει την επιθετική σου στάση απέναντι σε συνεργάτες ή/και την ίδια σου την οικογένεια, κι έτσι σε απελευθερώνει ψυχικά.

  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα ήταν πολύ χρήσιμο (έως απαραίτητο) νʼ αρχίσεις αυτή την περίοδο νʼ αναζητάς νέα πνευματικά ενδιαφέροντα – ξένες γλώσσες, σεμινάρια, μαθήματα μαγειρικής, τέχνης, φωτογραφίας (συμπλήρωσε κατά βούληση)… Οι άνθρωποι που έχουν πλήθος ενδιαφερόντων είναι και οι πιο γοητευτικοί. Να το θυμάσαι!

  • ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πήραμε την ερωτική ζωή μας λάθος; Κι αν ναι, προλαβαίνουμε νʼ αλλάξουμε ζωή; Τα λάθη δεν ξεγράφονται, οι επιλογές δεν γυρίζουν πίσω, η κλεψύδρα συνεχίζει να αδειάζει… Ναι, το ξέρω ότι τα σκέφτεσαι όλα αυτά. Με τη σκέψη όμως το μόνο που καταφέρνεις είναι να βασανίζεσαι περισσότερο. Αν στέκεσαι μετέωρος/η μπροστά σε ένα ημιτελές πάθος/λάθος, ανέλαβε δράση. Ή θα σβήσει οριστικά ή θα φουντώσει. Όπως και να έχει το μυαλό σου θα ηρεμήσει τελικά..

  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Όποιος/α από την οικογένεια σου (ή ακόμη κι ο/η σύντροφος σου) έχει νευράκια και θέλει να ξεσπάσει να απευθυνθεί κάπου άλλου σήμερα. Έχεις δικαίωμα να ασχολείσαι μόνο με τις δικές σου σκοτούρες! Γκεγκε;

  • ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το ομολογώ! Δεν θα ήθελα να είμαι μέσα στο μυαλό σου σήμερα. Σκέψεις να μπλέκονται με στόχους, συναισθήματα, όνειρα, παράπονα, φαντασιώσεις… Και με αυτό το σκουπιδότοπο μέσα στο κεφάλι σου να προσπαθείς να είσαι και λειτουργικός/η στην δουλειά; Αν τα καταφέρεις θα είσαι ο/η αφανής ήρωας/ηρωίδα της διπλανής πόρτας.

  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Για την ώρα η ανάγκη σου να εξασφαλίσεις περισσότερα χρήματα έρχεται σαν μια τριαξονική νταλίκα μερικών δεκάδων τόνων και εγκλωβίζει την αυτοπεποίθηση σου σε μια μόνιμη ακινησία. Και όταν αισθάνεσαι φυλακισμένος/η από τις συνθήκες της ζωής ξεσπάς εκεί που δεν πρέπει. Στο/Στη σύντροφο σου ή/και μερικούς/ες φίλους/ες σου για παράδειγμα…

  • ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τις επόμενες μέρες καλείσαι να σκιαγραφήσεις το τοπίο που επιθυμείς να γίνει μεσοπρόθεσμα η επαγγελματική σου πραγματικότητα. Τώρα που η ελπίδα επιστρέφει, τα χρώματα του κόσμου πάλλονται από ζωντάνια, το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην πας ξανά να εκπληρώσεις τα όνειρα που κάποιοι άλλοι (γονείς;) κάνουν για εσένα! Δική σου η ζωή, δικά σου και τα όνειρα! Σύμφωνοι;

  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι να σκεφτείς αισιόδοξα, δημιουργικά ή ελεύθερα έχοντας από πάνω σου το υπαρξιακό άγχος του Πλούτωνα που σε καλύπτει με τη ζοφερή σκιά του. Από την άλλη πλευρά θα ήταν ανόητο να σταματήσεις να σκέφτεσαι το μέλλον σου και να περιμένεις παγωμένος/η τις εξελίξεις γύρω σου. Ονειρέψου χωρίς λογοκρισία Αιγόκερε. Αυθεντικά. Κοιτώντας μόνο εντός σου.

  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τις επόμενες μέρες έχεις ένα μίνι στοίχημα να κερδίσεις. Να μεταμορφωθείς κοινωνικά και να προχωρήσεις μόνο μ’ εκείνες τις σχέσεις που δεν σ’ αναγκάζουν να νιώθεις ενοχές επειδή μόνος/η σου επιλέγεις πότε και πόσο προσφέρεις σ’ αυτές. Ναι, πρέπει να κοπούν μερικές για ν’ ανοίξει ο κύκλος των επόμενων.

  • ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μιας καινούργια πραγματικότητα κυοφορείται εδώ και μερικές εβδομάδες. Που; Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις φυσικά (και οι επαγγελματικές συνεργασίες λογίζονται μέσα σʼ αυτές). Κερδίζεις σε σιγουριά, αλλάζεις κοινωνικούς κύκλους ή μια ερωτική σχέση αλλάζει επίπεδο. Υπάρχει μόνο ένα πλην: πρέπει να επιδείξεις λίγο περισσότερη υπομονή απ’ ότι συνήθως γιατί τα πρώτα βήματα σ’ αυτό το δρόμο θα είναι ανηφόρα.

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments